Romanii din Marea Britanie (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Ella,am pus in aplicare sfatul tau cu roast beef si au mancat ai mei de-au spart!Acu stau cu burtile "la soare" si se odihnesc!Multam mult de idee!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Laura, ma bucur ca le-a placut. In general retetele englezesti sunt relativ simple si rapide. Bucataria noastra este mai elaborata. Gandeste-te numai cat timp iti ia sa faci o salata boeuf daca nu cumperi maioneza de la supermarket.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nemhi spune:

Buna dimineata!
Am intrat la sectiunea voastra deoarece fiica mea pleaca luni in Anglia. Am citit ce-ati discutat despre zboruri si kilogramele admise si sunt un pic nelamurita. Fiica-mea pleaca prin BA, biletul e luat saptamana trecuta si dupa ce l-am cumparat am primit de la ei si instructiuni privind bagajele. Acolo scrie negru pe alb la sectiunea "Checked baggage policy information" cantitatea ptr. free baggage in cala, ptr. hand baggage, precum si dimensiunile acceptate ptr. ambele astfel incat sa se incadreze la free.
Sa se fii schimbat de saptamana trecuta si pana acum conditiile si sa nu ne fi anuntat?
Uite va pun si voua instructiunile lor:

Checked baggage
When you check your baggage on to your flight (at the airport check-in desk or the Fast Bag Drop point), you will receive one baggage tag receipt per bag, which you should keep safe.
When you travel on any flight with British Airways, you are entitled to a free baggage allowance at check-in, provided the bags meet certain specifications.
Your free checked baggage weight allowances
The weight of each bag:
* must not exceed 23kg (51lbs) for the free allowance to apply
* must not exceed 32kg (70lbs) for it to be checked in
You will need to pay £25 ($45 for journeys from all US airports) at the check-in desk for each bag or item that is over the maximum free allowance weight limit of 23kg (51lbs). This fee will be converted into the local currency during the check-in process.

Your free checked baggage size and dimensions allowance
The size of each bag:

* must not exceed 90cm x 75cm x 43cm (35.5ins x 29.5ins x 16ins), including the handle, pockets and wheels for the free allowance to apply
* must not exceed 240cm x 75cm x 65cm (94.5ins x 29.5ins x 25.5ins) for it to be checked in You will need to pay £25 ($45 for journeys from all US airports) at the check-in desk for each bag or item that is over the maximum free allowance size limit of 90cm x 75cm x 43cm (35.5ins x 29.5ins x 16ins). This fee will be converted into the local currency during the check-in process.

Ce parere aveti? Am intrat aici pentru cu totul altceva si acum imi fac probleme ptr bagaj...

Mergi la inceput

Buna dimineata, Nemhi,

Discutia anterioara se referea la Wizzair, iar fiica ta va zbura cu British Airways, care este o cu totul alta companie. Fiecare companie are politica ei referitoare la bagajele de cala si de cabina, asa incat sfatul meu este sa iei in consideratie ceea ce spun in scrisoarea pe care ai primit-o de la BA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nemhi spune:

Mulumesc Ella ptr. rapiditatea raspunsului. Dupa ce-am postat, am intrat iarasi pe instructiunile lor (sunt cu trimitere pe pagina BA si deci nu incap in discutie corectitudinea si actualizarea datelor). Oricum, iti multumesc mult, ai fost tare draguta.

Mergi la inceput

Cu placere, Nemhi.

Mergi la inceput

Dragele mele mamici, mult succes tuturor celor care vor incepe scoala.
Sper ca macar la voi sa fie inca vreme buna. Noi in nord am intrat in toamna deja, cu o burnita care te patrunde pana la oase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Asa e , Ella , parca se face din ce in ce mai frig !
Si Alexa mea incepe scoala aici pe 15 , short term school deocamdata la I.L.U. Cranford pentru a se obisnui cu sistemul scolar englezesc,timp de 6 saptamani apoi va merge la o scoala obisnuita .Noi speram sa mearga la HeathLand School unde a fost si Stuart si sora lui si care este cea mai buna scoala din Hounslow , mai ales pentru copii straini .Au profesori extrem de buni!
Bafta tuturor deci!

Mergi la inceput

Laura, mult succes Alexei la scoala. In ce an intra?
Sper sa mearga la scoala la care va doriti voi.
Pana la colegiu scoala engleza nu este grea. Fata de scoala noastra este ca o plimbare in parc. Greul vine incepand din anul 12. Dar cred ca mai aveti pana atunci... .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Ella , Alexa mea ar fi trebuit sa fie clasa a7a in Romania si aici mi-au spus ca va fi la acelasi nivel si ca daca e nevoie,va fi mutata la nivel avansat .
Multumim de urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Salutare

Nu mai scrie nimic pe aici?Nimic interesant in vietile voastre?

Fi-miu merge la gradi cateva ore pe zi si sunt tare mandra ca nu mai plange cand il las.Le zice tanti la nursery nurse.Sper sa prinda engleza pana ajunge la scoala ca imi povestea soramea care lucreaza scoala ca a intalnit cativa copii romani si unul intrase in year 1 si nu stie nici un pic de engleza si nu ii usor deloc.

Si asa sunt ei mici si ametiti dar sa nu inteleaga ce li se spuna.

Laura,Alexa cum se descurca la scoala?

Va pup

Mergi la inceput