Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (156)
Raspunsuri - Pagina 9
luminita2008 spune:
va salut,
n-am avut net cateva zile, de asta am disparut ca un magar in ceata. n-am oricum timp nici sa respir, n-am apucat sa citesc nimic din urma, sper sa recuperez zilele astea.
va pup pe toate si sper ca e totul bine cu toti boboceii!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
babymom75 spune:
Babytza, da' ce concurenta intre fratiorii Valentinei!
Sunt tare draguti!
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
claudinna spune:
daca va intrebati ce e cu mine de scriu atata, va anunt ca am timp!!
Razvan doarme de la 11, ca azi noapte facea aruncari in patut
a propos, mai e vreun bebe care se arunca in fundulet? adica departeaza picioarele, se lasa usor in jos, dupa care-si da drumul si rade...apoi o ia de la capat
am ceva filmulete, dar nu ajung sa le incarc...
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
piolica spune:
babaymom, atunci o asteptam pe Laura cu impresii.
Lumi, bine ai revenit in lumea virtuala. Pupici multi pentru tine. 
Nerantula, fii tare, mamico!
Cred ca ti-e foarte greu acum, nu stiu cum sa te incurajez, cuvintele sint de prisos. 
Mamica fericita de bebelina Elsa
andreutac spune:
Nerantula, te imbratisez cu drag si iti doresc multa putere sa treci peste acest moment greu. Sunt cu gandul alaturi de tine 
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
babymom75 spune:
Nerantula, s-ar putea sa dureze putin pana aflu. Sper sa nu vin prea tarziu cu raspunsul. Dau fuga sa-mi sun colegele la spital. 
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
iepurila spune:
va pup pe toate.
dupa atatea vesti proaste, ieri chiar nu mi-a ars de scris nici un cuvant. si imi propusesem ca azi sa stau departe de forum. dar am realizat ca nu e atitudinea potrivita. daca eu as fi cu puiul bolnav sau as trece prin ce trece nerantula, as avea maaare nevoie de voi.
asa ca imi cer scuze ca scriu cu intarziere
pup toate mamicile incercate si doresc puiutilor multa sanatate.
Nerantula, nu vreau nici macar sa-mi imiginez prin ce treci. Te imbratisez cu drag si priveste spre Gruia. E o minunatie de baiat care te va ajuta sa treci peste si sa o iei de la capat.
CD te rog din suflet nu te mai critica si nu mai baga in seama rautatile celor din jur. Esti MAMA si una exceptionala.
Nocom spune:
Salutare,
nerantula fii tare mamico!!!! o sa o ai cat de curand, cand va vrea DD, si voi, normal!!!
CD pe noi ne-a invatat dr ca dupa ce ii facem aerosolii, vreo 5 minute sa batem usor copilul pe spate, nu cu palma intinsa ci cu ea facuta caus, sa bati asaaaaa, cu ecou, nu stiu cum sa explic in cuvinte.. era bina daca iti puteam arata... ai inteles ceva? Cica ajuta sa patrunda medicametul in toate camarutzele si expectoreaza mai repede.... Sper ca si explicatia lui babymom, tea- facut sa renuntzi la ketof, cel putin pentru moment. pup Mikul!
anca81 mie scutecele sleep and play nu mi-au placut DELOC!!! Imi par de cea mai proasta calitate posibila, Daria se uda pe pantaloni la cel mai mic pishu. Eu ii consideri cei mai prosti de pe piata la ora actuala. Initial am vrut sa-i dau la ceva saraci, dra apoi m-am gandit ca mai rau le fac, serios, si i-am arucat la gunoi, pachet 3/4 plin. Poate cel mai bine ar fi sa iei un pachet mic, mic si sa vezi daca voua vi se potrivesc.
Nu mai stiu cine intreba cum arata pachetul de chilotei, la carefour sunt 2 feluri, un pachet roz cu ponei pentru fetite si unul bleu pentru baietei, scrie pe cel de fetite ACTIVE GIRL PANTS. Nici astia nu mi se par f absorbanti, dar sunt ok, si sunt usor de imbracat cand nu ai unde sa intinzi copilul....
Ma lasa memoria... nu mai stiu cui vroiam sa-i scriu...
Aaaa, andy felicitari pentru licenta!!!

babytza nu cred ca tu ai reusit sa te certi cu cineva....mai ales cu soacra ![]()
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
anca81 spune:
Nocom, m-ai lamurit cu Sleep & Play, n-am sa iau. Cautam ceva fara aloe, deja mi-e rau de la cei Active Baby.
Anca &
Carla (13.08.2008)
babymom75 spune:
Nerantula, mi-am sunat colegele, dar din pacate au plecat de la spital ( n-am observat ca e trecut de ora 13 ). Astept sa ma sune una dintre ele cand ajunge acasa ( acum era pe drum ), ca are si ea cartea de care-ti spuneam, sa-mi dea mai multe detalii.
Acum, care e parerea mea: eu zic ca poti sa alaptezi linistita in noaptea care urmeaza interventiei. Care sunt argumentele mele:
1. - anestezicele folosite in aceste cazuri au timp scurt de injumatatire, adica efectul lor e de scurta durata si sunt excretate rapid; pana seara/noaptea vor fi trecut aproape 12 ore, daca iti face interventia dimineata;
2. - daca te mulgi si arunci laptele imediat dupa ce te trezesti din anestezie, indepartezi cea mai mare cant. a substantelor; asa cum ti-am spus ele se elimina rapid prin fluidele corpului;
3. - medicamentele de care pomeneai nu sunt sigur printre medicamentele interzise cu desavarsire in alaptare;
4. - cu aceleasi substante facem si noi anestezia la nou-nascuti, atunci cand e cazul ( pt. interventia cu LASER in retinopatia pematurului ), e adevarat ca sub monitorizare cardio-respiratorie si cu alte doze.
Anestezistul ce parere a avut? Sau din precautie ti-a interzis total sa alaptezi?
Mama lui
Dragos si a lui
Victor