Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (156)
Raspunsuri - Pagina 10
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Nerantula, s-ar putea sa dureze putin pana aflu. Sper sa nu vin prea tarziu cu raspunsul. Dau fuga sa-mi sun colegele la spital. ![]() |
Multumesc mult!
Oricum, cateva ore nu-l alaptez, desi, saracul, e suparat tare,plange foarte des si abia il impaca mamafetelor, e tare bine ca va simt aproape!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Mimihoo spune:
Nerantula, te inteleg si plang alaturi de tine! dar, curaj, o vei avea din nou si o sa ajungi sa scrii 39+ 
Lidia, daca te pot ajuta cu ceva, sa-mi dai de veste prin sms
Piolica, te pup! am auzit ca pc-ul meu este bucati ... si impartit pe la colegi (sper sa fie o pacaleala), poti folosi mihaela.contiu@yahoo.co.uk. cititnd ce-au spus fetele, claudinna are mare dreptate, intradevar invitatia cu Elsa in fotografie este de pastrat. este unica, iar peste ani va fi o incantare sa fie privita din nou, nu ca n-ar fi si acum ... intelegi tu :-)
claudinna, intreaba la "mamici prin FIV" si sigur ai mai multe raspusnuri, adk mai multe clinici :-). eu stiu pe cineva care a fost si aici si in Grecia, dar din pacate n-a putut sa tina sarcinile
cristieneescu, iti dau PM cu tratamenul, nu este personalizat si puteti sa-l faceti toti din casa. noi asa il facem si parinti si bunici si n-avem probleme iarna.
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui Nocom slabesc cu superdieta |
Si tu Brutus ?! Ma faceti invidioasa! O sa fiti numai sirene una si una in jurul meu!
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui claudinna fetelor, a facut cineva inseminare artificiala sau FIV? unde, cat a costat, din a cata incercare ati reusit? stiti pe cineva care a facut? stiu ca e topic separat, dar pe voi va stiu si mi-ar prinde bine niste informatii (nu pt mine, pt cineva apropiat) blog cu basca Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Eu am facut FIV in 2004, 4000euro la Sabyc, nereusit. cu mine a mai fost o fata care a reusit din prima. sanse 25% la fiecre incercare
scuze, tocmai adorm
BABYMOM,

revin la trezire, inca sunt sub efectul anesteziei
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Boo spune:
| citat din mesajul lui anca81 Andy, Vi-Sol se numeste siropul, Ca + vitamine. Dupa ce i-am dat 15 zile, 2.5 ml/zi, a inceput sa manance mai bine. Ma refer cantitativ, fitzele, mutrele si ridicatul manutelor ca la defilare se mentin si in ziua de azi Felicitari pentru licenta ![]() Anca & Carla (13.08.2008) |
Eu va spuneam ca sunt in urma cu cititul. Dar am dat de postul asta. Si eu i-am dat lui Alex Visol si de atunci mananca de rupe. nu stiu daca e o coincidenta sau nu. In perioada aia i-au iesit si cei 6 dinti, ce-i drept. De asta nu stiu exact daca e sau nu de la vitamine. Dar cert e ca acum mananca orice si in cantitati impresionante. Cateodata mi-e si frica sa nu explodeze
Boo spune:
| citat din mesajul lui claudinna fetelor, a facut cineva inseminare artificiala sau FIV? unde, cat a costat, din a cata incercare ati reusit? stiti pe cineva care a facut? stiu ca e topic separat, dar pe voi va stiu si mi-ar prinde bine niste informatii (nu pt mine, pt cineva apropiat) blog cu basca Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Eu am facut FIV in Bucuresti la clinica Med New Life si am reusit din prima. Daca vrei mai multe detalii iti dau pe PM.

babymom75 spune:
Nerantula somn usor!
Am primit telefonul pe care-l asteptam: toate medicamentele de care ziceai, cu exceptia Atropinei, pe care n-am gasit-o, sunt din categoria L3, adica medicamente moderat sigure. Sper ca ti-am putut fi de folos.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Boo
Si eu i-am dat lui Alex Visol si de atunci mananca de rupe. nu stiu daca e o coincidenta sau nu. In perioada aia i-au iesit si cei 6 dinti, ce-i drept. De asta nu stiu exact daca e sau nu de la vitamine. Dar cert e ca acum mananca orice si in cantitati impresionante. Cateodata mi-e si frica sa nu explodeze |
Nu e coincidenta, e lucru stiut: vitaminele cresc pofta de mancare. Si eu am testat asta cand era Victor bebe si manca rau - i-am dat vitamine sub forma de picaturi de la Herbalife, speciale pt. sugari, si au avut efectul scontat. De atunci de fiecare data cand trecem prin perioade de greva foamei ii mai fac cate o cura de vitamine, acum de-astea masticabile.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
andy_galro spune:
anca, boo si cum dadeati Vi-solul la copii? asa simplu, sau in mancare, sau in apa? o sa ma consult si cu doctorita noastra dar cred ca o sa-i dau si eu lui Andrei...el mananca binisor ce sa zic....100 grame/masa si are 3 mese inlocuite dar nu se pune nimic pe el
...si mie mi se pare asa de slaaaab
....toata lumea imi zice ca arata bine copilul , ca nu e gras dar e puternic si se tine bine pe picioare...dar in sufletul meu nu sunt multumita deloc
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
anca81 spune:
Andy, ii dadeam direct in gurita, cu seringa de Panadol. Poti sa le pui si in mancare. Eu nu recomand totusi nimanui sa ia vitamine fara recomandarea medicului. Noua ni le-a dat pentru o raguseala cronica a Carlei, ii era teama doctorita sa nu aiba o lipsa de calciu care sa-i afecteze laringele.
Carla mi-a mancat azi asa: la 2 noaptea - 170 ml lapte, la 8 dimi - 130 lapte, la 9.30 - pepene galben, piersica + branza si piscot cam 200 g, la 13.30 - cartofi cu rosie si pui 200 g. La 17 ii mai dau un iaurt de 100 g si la 20 lapte cu cereale 190-200 ml. Cam atat mananca intr-o zi
. Dar cu mainile tot pe sus e ca la defilare si de cand a invatat sa dea din cap ca "nu" mereu asa face, trebuie sa flutur lingurita dupa ea. Aaa, si mananca cu lingurita de inox mai nou, noua moda. Incerc sa nu-i dau mai mult de 200 g o data, desi la cat e de fomista ar manca. Ieri de exemplu am depasit fara sa-mi dau seama (nu am cantar, doar ochiometric), ea a tot deschis gura, i-am tot dat si la final a varsat. Era prea plina burtica.
Anca &
Carla (13.08.2008)