Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
citat din mesajul lui Nocom
slabesc cu superdieta

Si tu Brutus ?! Ma faceti invidioasa! O sa fiti numai sirene una si una in jurul meu!

DA DA!!!!! Cand termin nu o sa mai ies din casa de frica sa nu ma sufle vantul!!!! De ce nu te bagi cu noi?
daca te hotarasti, te asteptam cu bratele deschise!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

andy_galro stiu ca nu asta vrei sa auzi dar eu iti spun parerea mea, nu trebuie neaparat sa ma bagi in seama. 100 gr/masa mi se pare putin. Ar trebui sa manance cel putin dublu. Astfel incat cura de vitamine zic ca e binevenita.

Sper sa nu te superi ca am zis, ca ar fi pacat sa iasa disutii si din asta... si asa au fost prea multe...

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

anca81 am auzit ca au aparut acum pampers premium. Inca nu am apucat sa cumpar sa vad cum sunt dar dupa nume ar trebui sa fie mai buni decat cei regular, nu? Habar nu am daca au aloe... poate vrei sa incerci...

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nocom, da, as vrea sa-i incerc, am citit si eu ca au aparut dar inca nu i-am vazut prin magazine. Numai sa nu fie dublu ca pret. Oricum de pampersii cu aloe m-am saturat, put de-ti muta nasul

Andy, uite www.medipedia.ro/Dictionarmedical/Medicamente/tabid/59/prospect/W51658001/VI-SOL-CALCIUM.aspx" target="_blank">aici prospectul Vi-Sol.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Anca, ce bine maninca piti! Si Elsa maninca tot cu lingurita de inox, parca o manevrez eu mai usor, insa nu maninca asa de bine! Dar are pulpite, asa ca nu-mi fac griji (deocamdata).

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Nocom, nu ma alatur voua, ca mi-e teama sa nu ramana copilul fara lapte . Asa mai am un motiv sa ma delectez cu cate-o coicolata din cand in cand.

Sa stii ca nici Dragos nu mananca mai mult de 100g/masa, decat ocazional. O fi putin, da' ca sa-i fac? Ca io nu mai vreau stres pe tema mancarii.

La noi am vazut deja pachetul Premium - e alb sidefiu si costa cat celalat regular, doar ca sunt mai putine bucati, in jur de 56 parca, daca am retinut corect.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Piolica, adevarul ca mai toata lumea intreaba daca e fetita iar cei care spun din prima ca e baietel se "corecteaza" imediat. Ah, abia astept sa fac si o fetita .

Cu ocazia aparitiei celui de-al 3-lea dintisor Harri a inceput sa scrasneasca. M-am topit de ras.

Luminita

Anca, mi-o imagine pe Carla cu manutele pe sus ca la defilare si rad pe infundate sa nu-l trezesc pe harri.

Nocom, super tare! Felicitari si succes in continuare.

Of, iar subiectul "papa putin". Hm, harri nu ajunge niciodata la 100 de gr. Nu mananca fructe deloc. Am inceput sa-i dau san "completare" adik tot sanul e baza. Ma gandesc tot mai serios la niste vitamine.

Babytza, ce-am mai cautat peria aia intr-o si sa spal caruciorul.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

andy_galro stiu ca nu asta vrei sa auzi dar eu iti spun parerea mea, nu trebuie neaparat sa ma bagi in seama. 100 gr/masa mi se pare putin. Ar trebui sa manance cel putin dublu. Astfel incat cura de vitamine zic ca e binevenita.

Sper sa nu te superi ca am zis, ca ar fi pacat sa iasa disutii si din asta... si asa au fost prea multe...

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Nu ma supar deloc chiar ma bucur ca imi mai spuneti pareri ...si mie mi se pare putin 100 grame/masa dar el mananca tot la 2 ore....cum sa zic nu aceeasi cantitate dar tot la 2 ore trebuie sa pape ceva....asa s-a obisnuit si nu pot sa nu-i dau, nu?
Stiu ca e binevenita o cura de vitamine si am zis ca ma consult cu doctorita prima data.

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Mie mi se pare mult spus ca trebuie sa manance la o masa minimum 200 gr. Stiam ca pentru varsta lor gramajul trebuie sa varieze undeva intre 150-250 gr/masa.
Eva mananca 150-220 gr/masa in zile bune, alteori 100-150gr/masa in zilele cu maraieli cauzate de dinti, caldura, dar sunt multumita.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

apar si eu...n-am timp de nimic
bag si eu printre picaturi una bucata tort...deliciosca azi suntem baieti mari!
AMALIA, GRUIA,MIHAI, VESNA!
pup toate fetele
nu stiu ce-ati vorb ca n-am citit nimic.

Mergi la inceput