Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

deci...rox-cd...sa vezi omor...(n-am cititi decat ce-ai scris aseara...)....dar pana sa-ti dau omor ii doresc mikului sanatate multa, sa se faca bine cat mai repede...iar tie...aloooooooooo....aloooooo....ce inseamna nu-s o mama buna etc? pt mikul este cea mai buna mama din lume, da? sa nu mai aud d-astea ca ti-o iei!...si-acu...daca ti se pare ca are atat de putin, iar rox(babytza) se arunca in prapastie la 8.200kg...io la 7.700...cu indulgenta...ce fac?in fantana cu pietroi de gat?
(momaaaaa...ce tare sunt la sfaturi... )
lidia, si voi?,,...sanatate multapupicici sa va faceti repede bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

uitasem ceva... La multe lunite Amalia, Sasha, Gruia, Mihai, Vesna!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

cristinescuio-s varza...deaaa???
babymom...ala e spitalul ca eu stau la cateva stradute langa...noi am fost de multe ori acolo...inclusiv la Ghergina-dir spitalului...prin interventii etc.
nu stiu si nici nu sunt io in masura sa-mi dau cu parerea despre spital...dar , pe cuv, intalnirea cu dna doct asa a fost. dar sa nu generalizam...ca poate sutn si doct buni-era o tinerica rezidenta la camera de garda...daca pot s-o scuz
v-am pupat
plec...
mai citesc maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

La multe lunite, sanatate si tot ce-si doresc parintii lor pentru

Edwin, Amalia, Gruia, Sasha si Vesna

Piolica cu intarziere, mie imi plac ambele variante. As zice ca prima este mai potrivita pentru un bebelus iar a doua cu poza Elsei ar fi mai potrivita cu ea la varsta care o va avea in septembrie.
Sunt superbe oricum amandoua.

Multa sanatate bebelusilor bolnaviori!

Andy felicitari pentru licenta !!!

babytza mancatorii de iaurt mi-au facut o pofta , asa-mi trebuie daca imi arde de forum la servici.

claudinna ce de retete ai insirat acolo, wow.

Noi mai avem o zi si plecam in concediu, uraaaaaa.

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Khristin am reusit sa ma uit si eu la poze. Sunt superbi copiii si Yasmine este peste tot atat de zambitoare si stie asa de bine sa pozeze. Se vede in multe poze ce fericiti si impliniti sunt. Si amandoi au un par de invidiat.
Tare mi-as dori si eu un fratior pentru Anna.

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

nerantula, imi pare tare, tare rau, abia am citit....... sunt alaturi de tine! trecand printr-un moment greu, cu alta insemnatate insa, incerc sa invat sa spun: 'asa a fost sa fie'... fruntea sus, Gruia are nevoie de tine!

nikole, ce face kiki, acum am citit ce-ati patit... ma bucur ca e mai bine!
merci c-ai dat mesajul meu mai departe.

paula, sa ne tii la curent cu starea lui Mihnea! multa sanatate!

nausica, citeam ca e mai bine cu iritatia, ma bucur!

laureta, te puuuup mult! si eu tot apasat.

lidia, cum mai e iza, a inceput sa bea laptic?
multa sanatate tatalui tau! doamne ajuta sa fie bine! la fel si pentru stefan!! cum se mai simte azi?

oana(tzitziri), ce faci? unde ai disparut?

CD, cum mai sunteti??
te rog sa iesi din butoi ca Mikul are nevoie de tine! Nu fi copil, esti tot ce-i mai bun pentru Mik si asta se vede!

Nocom

numai vesti proaste, citind din urma...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Nerantula

mai si mi-am amintit in sfarsit ce voiam sa scriu de cateva zile, special pt Nausica, dar bine ca acum nu mai este cazul
eu scriu totusi, poate ii va ajuta cuiva, vreodata

Razvan s-a oparit la fundulet, dintr-o neatentie a mea. A stat mai mult cu pampersul cu kk, eu n-am observat ca a facut, el fiind in scaunul de masa si eu trebaluind prin bucatarie. in fine, raul era deja facut, asa ca am incercat intai cu crema de galbenele de la topfer, care a mers mereu, ii mai dadeam cand era rozaliu si trecea imediat, dar ca acum nu mai fusese niciodata. binainteles spalat la fundulet la fiecare schimbat de scutec, renuntand in timpul asta la servetelele umede, ba uneori l-am mai lasat si fara pampers, dar nu prea avea stare si cum pozitia bipeda nu era inca favorita, nu mi-am permis sa-l las prea mult.
in disperare de cauza, cautam solutii si mi-am amintit ca am in casa spray FIRST e la FOREVER
asha ca la fiecare schimbare de scutec, dupa ce-l spalam, il stergeam cu solutia asta si apoi imbibam compresa sterila (din aia mai groasa) in solutie si i-o puneam pe fundulet, apoi puneam pampersul. asha procedam de fiecare daca si a trecut frumos, nu mai retin in cat timp, dar s-a vazut imediat ca functioneaza

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

La multe lunite sarbatoritilor zilei!!

Lumi, ce mai fac hunii tai frumosi??

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

Lumi, ce mai fac hunii tai frumosi??

blog cu basca

Razvan

sunt bine, multumesc mult! cresc frumos si repede, si ma uimesc pe zi ce trece... nu ma lasa nici sa respir, dar in conditiile actuale, chiar e mai bine asa, ca ma tin ocupata...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Lumi bine ai revenit! Spune-ne ce fac hunii dulci?

Anca scutecele chilotel nu au lotiunea de aloe, mie imi plac mai mult, se aseaza f bine si sunt si usor de pus. Cand ii scoti ii rupi lateral. Cei Sleep&Play nu stiu cum sunt.

Intreba cineva cum arata pachetul: al meu e mov, daca bine am retinut dar ma pot uita cand se trezeste Maya daca intereseaza pe cineva. Fac si poza daca trebuie

Andy_g felictari d-na economist!!!! Super ca ai terminat! Tare m-am ospatat din bunatatile tale virtuale

babymom am fost cu Maya la pediatru si ne-a dat o crema Afloderm, bubitele sunt pete de grasime, de la mancare zice ea. Ce e ciudat e ca o alta fetita cunostinta de-a noastra are aceleasi bubite, identice si pediatra lor i-a dat Advantan. Din cate am citit Advantan e pt Dermatita atopica. Vreau sa merg si la dermatolog sa vad ce zice si vreau sa-i fac si analize sa nu fie altceva. Multumesc inca o data

LE: Nocom ici pentru Dariuta sa va faceti repede bine. Ce draguta esti ca te oferi cobai chiar as vrea sa stau mai mult pe langa fosta mea profa de psiho, insa nu-mi permite timpul acum, imi place si vreau sa invat cat mai multe.

Cuscra ce haios e David!!! cum asteapta el lingurita altuia

Pozici
Mamica deMaya

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput