Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (156)
Raspunsuri - Pagina 13
babytza spune:
Ancule Carla papa foarte bine
Ma bucur mult 
Andyg cantitativ pare putin 100g, dar daca mananca la 2 ore eu cred ca este suficient. Alti bebei papa la 4 ore circa 200g, deci e ok si la voi. Nu iti face griji. Eu asa zic 
Lumi 

Pup mamic de huni pretiosi 
Piersicutza concediu placut !!!!!!!!!!!!!!!! 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Nerantula spune:
Babymom, inca o data multumesc pentru informatii!
Anestezista a fost de fapt o asistenta care mi-a bagat in vena solutia, si ea, si ginecoloaga au zis sa arunc primul lapte, apoi ii pot da. Pediatra insa mi-a zis sa astept minim 14 ore, ideal 24 pana la alaptare, cel mai greu eliminabil fiind anazepamul (din familia diazepam) Pana la urma care e riscul, doar sa doarma si el mai mult, nu? Si presupun ca e oricum, mai putin riscant, la un bebe de 10 luni decat la un nou-nascut ..
Luminita, am acceptat ceea ce s-a intamplat cu 'asa a fost sa fie', deci am uneori un sentiment de vinovatie, ca la inceput am avut niste retineri din cauza lui Gruia si ma simteam fata de el vinovata .. in fine, incerc sa uit si sa merg mai departe, peste cateva luni o sa incercam din nou.
CD, mami, m-a intristat ce ai spus tu acolo, ce rau imi pare ca te influenteaza atat de usor toate ineptiile si rautatile pe care le auzi uneori in jurul tau. Esti o mama extraordinara, ma gandesc numai la faptul ca ai reusit sa il faci pe Mikul sa manance bine cand situatia era atat de grea. Iar Mikul e chiar super-ok!!, Gruia are 8.600kg si 71cm si eu sunt foarte multumita de cum arata, e copilul meu perfect!
In ce priveste vitaminele, eu i-am dat lui Gruia pe durata tratamentului cu antibiotice Pediavit si nu am remarcat nici o schimbare, cel putin nu in bine, in apetitul lui.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Nerantula spune:
Multumim tuturor pentru urari si, inca o data, pentru toate gandurile si mesajele suport! 
Urez si eu 'La multe lunite!' Amaliei dragi, lui Sasha, lui Edwin si Vesnei! Sa fiti sanatosi si voiosi!
Fetelor, stiu ca erati mai multe care primeau banii pe 15, i-ati primit? La mine e prima luna in care intarzie, ma asteptam sa ii primesc ieri, dar nimic! Si ardeeee! Unde pot oare suna sa aflu?
In legatura cu cantitatea de mancare, pediatra noastra spune ca minim 6 linguri de mancare la o masa, deci aproximativ 100gr sunt ok. Eu m-as bucura daca ar avea Gruia asa mese, insa, chiar si daca nu mananca atat, ia bine in greutate, 300gr pe luna pentru mine sunt iarasi bine, probabil cel mai mult din alaptat.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Boo spune:
Eu i-am dat Vi-Sol tot cu seringa, nu cred ca merge pus in mancare sau altceva. E prea dulce si gros... La inceput il lua cu placere dar dupa vreo 3 saptamani era un chin sa il mai fac sa il ia. Eu i-am dat aproape o luna. Si efect a avut. Va spuneam ca nu mananca mai nimic, v-am exasperat atunci. E acum e alta poveste. Cam asa:
dimineata la 8.30 lapte - cam 200 ml
la pranz 12.30-13 - legume cu carne/peste/ou - cam 240
pe la 15.30-16 - fructe cu sau fara iaurt . aici nu stiu cat mananca, oricum peste 250 pentru ca daca e iaurt pot sa-i dau oricat. ar manca 5 borcane cred ![]()
la 19.30 - lapte cu cereale - cam 180
la 21.00 - lapte - aici e putin, intre 120 si 180.
dar nu e orar fix, avem zile cand mai sarim cerealele pentru ca mananca tarziu masa de fructe pentru ca doarme mai mult. mananca cam orice ii dau, orice combinatie. iar daca chiar nu ii place atunci pun morcov din borcan sau iaurt si le amestec si mananca perfect.
A, si de azi avem un dinte nou
, nr. 7.
CosmyB. spune:
Lidia multa sanatate va doresc! 
CD capul sus mamico! La fel cum tu esti mandra de Mik, la fel e si el de tine! Ce vrei mai mult?? 
Nikole cum e Kiki?
Anca dar voi papati asa bine, super 
Claudina multumesc
Razvanel e asa mare 
Boo felicitari pentru Dintzocul No. 7! Si pentru papacios 
Pozici
Mamica
de
Maya
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"
claudinna spune:
asha danseaza, se arunca in fundulet si vb cu el in oglinda![]()
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
luminita2008 spune:
Cosmy, ce sa facem, suntem bine, nu avem nimic spectaculos de spus, dar, multumesc lui Dumnezeu, suntem sanatosi! Asta chiar ca e tot ce conteaza cu adevarat.
Babytza
Nerantula
, sa dea Dumnezeu sa fie totul asa cum iti doresti.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
khristin spune:
Cristinescu, multam de PM
. M-am uitat la pozele voastre, si pot sa-ti spun de pe acum ca Hari va face pur si simplu ravagii cu acei blue eyes unici
. Iar freza lui Hari e foarte la moda aici, toti adolescentii isi fac ciuful cu gel.
Piersicutza, multumim de aprecieri
. Si daca vrei un fratior pt. Anna, stii ce ai de facut doar, ai deja reteta, nu ? ![]()
Babytza, vazut pozele cu fratiorii si mi s-au parut ca cei doi baietei seamana oarecum intre ei. Imi place atmosfera in care-i cresteti, nu multe cupluri se pot lauda cu asa open-mindness. 
Felicic, merci de info si intra mi des chiar daca esti ocupata, imi lipseste umorul tau 
Luminita, bine ai revenit 
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘a present’.
Nocom spune:
andy_garlo pai daca mananca la 2 ore este la fel ca si cum ar manca 200gr la 4 ore, nu? Deci e OK. Nu stiam ca mananca la 2 ore!
luminita bine ai revenit! Ma bucur sa aud ca hunii sunt bine. Va imbratisam pe toti!
claudinna Razvan e mortal, ca de fiecare data. se vede ca tati (cred) il antreneaza pentru o cariera in acest sport!![]()
piersicuta concediu placut!!!!
Si noi plecam maine la mare dar numai pentru 3 zile, duminica venim inapoi. Deocamdata atat, numai weekend-urile la mare....In august plecam 2 saptamani la munte in apuseni 

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta