Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (156)
Raspunsuri - Pagina 14
piolica spune:
Eu va pup si va urez de pe acum un weekend cit mai placut. Nu o sa mai intru pina luni, ca maine plecam intr-o mini vacanta la Paris.
Mamica fericita de bebelina Elsa
babytza spune:
Nocom distractie placuta la mare !!!! Vreme buna si puiuti cuminti , papaciosi si dormiciosi 

Piolica distractie placuta la Paris 

Claudina ce fotbalist are mama acolo
Dar fata aia mai avea putin si il lovea pe copil
Ce frumos danseaza 

Hi hi ...e mortal 
Khristin asa este, ne intelegem foarte bine si mereu este o atmosfera de familie , asa ni s-a parut noua normal pentru copii 
Boo felicitari de dintzoc !!!!!!!!!! 

Cosmy 

pentru mamic si pisik mic si dulce 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
cristineescu spune:
Khristin, ochisorii sunt cadou de la bunici pt ca nici eu si nici sotul nu avem ochi albastri. Iar freza e de la ... prosop, il usuc si asa ramane.
Nocom, tot la navodari "parcati"? Si noi plecam la o plaja in weekend. Daca nu ne vedem la o baie sigur o sa ne intalnim duminica in inghesuiala de la intoarcere
.
Claudinna, Razvi exerseaza chestii noi iar la fotbal deja e artist.
Mi-am adus aminte ca harri a descoperit wc-ul, domnule. Si de cate ori ma prinde prin baie vrea sa-i arat cum se trage apa iar el sta calare pe colac. Ma intreb cat o sa mai fie pana il prind cu mainile inauntru sau sa bea de acolo 
Luminita
Babytza
Nicolici
Mimihoo 
CD si mamidestefan, multa sanatate la pui.
Babytza, intr-adevar, frumoasa atitudine. Mie mi-a placut toata scena, atat de tipic italieneasca ![]()

Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a
Nocom spune:
Buna seara,
babytza multumim frumos, Asa sper sa fie!
cristineescu da, tot la navodari. e suuuuper acolo, si plaja super curata, cu nisip fff fin si linisteeeeee. POate vreti sa incercati.... Daca ne vedeti pe drumul de intoarcere, NU ne claxonati, copii sigur dorm!!
(ce amabila sunt....)
piolica distractie placuta la Paris! Sunteti niste plimbareti bag seama...
lidia cu e stefanut??? A mai facut febra azi? Probabil ca nu e prea bine daca nu ai intrat deloc!!! Offf, dragul de el. Il pupam dulce!!
Noapte buna tuturor
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom lidia cu e stefanut??? A mai facut febra azi? Probabil ca nu e prea bine daca nu ai intrat deloc!!! Offf, dragul de el. Il pupam dulce!! mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA slabesc cu superdieta |
Multumim de intrebare...da face febra in continuare ...nu mai este 40 sau peste ..ci e in jur de 39..dar destul de mare avind in vedere ca deja e a doua zi de viroza..
suntem in continuare pe tratament homeopat + antitermic la 4-5 ore..
nu maninca mai nimic..abia a luat citeva linguri de supa..o bucatica de banana..si 2 biscuti..cam asta a fost meniul lui azi..
mi s-a zis sa nu il fortez..asa ca l-am lasat in pace..ca saracul e deja cu pielea stravezie..de la febra..nemincat..etc..
Am facut tot posibilul sa se hidrateze..cu ceai..apa ..lapte...
Asteptam ca miine sa avem un semn cit de mic de ameliorare..altfel..nici nu stiu ce ma fac..
Mie imi curge deja nasul ca si lui dealtfel..si ma ustura gitul rau..
nu am luat decit Pulsatilla ..la indicatia homeopatului..si sunt destul de slabita fizic..dar mai ales cu inima strinsa pentru Stefan..sa nu se agraveze situatia..ca tusea lui e destul de urita..pe cind eu tusesc foarte rar..si rezonabil.
Izabella rezista eroic (a stat mai mult tati cu ea)..sa vedem pina cind.
pe toate
..mai ales pe Lumi (welcome back
)LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cit am slabit pina acum ?
Nerantula spune:
Uof, Lidia, cat de incercata esti si tu acum!
Ma doare sufletul de Stefanut, prin cate trebuie sa treaca si el, micutul, s-o fi saturat sa fie atata bolnavior
Fii tare, mami, sunteti toti luptatori, o sa treceti cu bine si de asta!
Ma rog la DD sa va dea un semn bun cat mai repede! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
andy_galro spune:
lidia multa sanatate lui Stefanut si tie multa putere mami
nerantula cum esti?
lumi bine ai revenit!
claudina ce scump e Razvi cum joaca el fotbal si cum danseaza
babytza ce pofticios ai acolo
...imi place ca sunteti open-minded bravo voua!
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
Xor spune:
Nerantula
si sa dea Doamne Doamne sa fie asa cum iti doresti! (eu pe 4 sept am facut chiuretajul si pe 28 noiembrie am avut ultima menstruatie). Sanatate multa si...toata atentia spre Gruia!
Lidia...multa sanatate tie si puiutului! Speram sa treci cu bine peste noapte (fara febra mare)
CD...nu exista mama mai buna pentru copilul tau afara de tine!...comentariile celor din jurul tau mi se par cel putin ...rautacioase...ar trebui sa nu le permiti...parerea mea...
si o seara buna tuturor