Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

anca, aia sleep&play nu-s chilotei, sunt cu arici si nu au elastic
parca nu sunt cu aloe, nu mai stiu, ca i-am terminat. mie mi-au placut

aia chilotel se rup prin lateral, sa-i dai jos, dar daca sunt doar de pipi ii poti da jos ca pe orice chilotel

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

anca, aia sleep&play nu-s chilotei, sunt cu arici si nu au elastic
parca nu sunt cu aloe, nu mai stiu, ca i-am terminat. mie mi-au placut

aia chilotel se rup prin lateral, sa-i dai jos, dar daca sunt doar de pipi ii poti da jos ca pe orice chilotel

blog cu basca

Razvan

multumesc.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

babytza, super tare soriceii!
CD, ma enerveaza ca familia te aduce sa gindesti asa despre tine, sper ca esti mai bine azi. Tu esti ce are Mikul mai de pret, esti mama lui si stii cel mai bine ce are el nevoie si cum trebuie sa-l ingrijesti. Multa sanatate Mikului. Sper sa-i traca repede hiriiala.

Cit despre idei ref invitatie, nu aveai de ce sa te jenezi, sincer.

claudinna, cu cea mai marte placere o sa o ajut, stiu ce inseamna sa fii darimat! Iti trimit adresa mea de e-mail pe PM, daca vrei sa i-o dai, eu pot sa-i raspund la toate intrebarile, bineinteles daca stiu.
Eu am reusit din prima, insa erau fete care treceau la FIV, ca dupa 6 incercari de IA nu se intimplase nimic. Insa, pot sa-i spun cam care e procedura, poate ca in Ro nu e la fel, dar macar are o mica idee la ce trebuie sa se astepte.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Hello! Ce fac fetele? Eu am culcat bebelul, Victor a plecat la soacra-mea, asa ca eu am dat fuga la voi.

Piolica, emisiunea radio e inregistrata, eu nu o am si nici nu stiu unde as putea sa-ti spun sa o asculti. Stiu ca astia de la RVE emit si online, dar habar n-am care le sunt coordonatele si nici ce grila de programe au. Mai bine o rugam pe Laura ( Andy.p ) sa asculte emisiunea - se va difuza joia viitoare la ora 12:30, pe postul local al RVE, si sa ne spuna ea daca am fost la inaltime sau nu .

In legatura cu invitatiile la botez, ambele sunt dragute, dar... depinde ce-i doresti tu. Cea cu desenul, e mei vesela, mai colorata si iti sugereaza asa... o atmosfera de poveste - s-a nascut o printesa! Cea cu poza Elsei e mai eleganta, parca mai potrivita cu semnificatia momentului si in plus, e personalizata, adica UNICA. Alege-o pe cea mai potrivita in functie de ce invitati ai si de care va fi tema generala a ceremoniei si petrecerii.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Khristin, multumim de aprecieri! el a fost de la inceput peste medie la dimensiuni, dar nu e gras, asta ma multumeste:)

despre papa, eu am mai pus retete pe blog si o sa mai pun, dar iti zic aici:
spaghete cu carne de vita si sos de roshii, dovlecel si ardei umpluti cu carne de pasare si smantana/iaurt, mancare de mazare cu piept de pui, pilaf de orez cu legume cu carnita
i-am dat salata de roshii si castraveti cu paine, friptura la gratar, mamaliga cu iaurt/smantana/branzica
branza fagaras cu castravete, la blender...
vreau sa-i fac periosare din carne de vita sau de pui
peste la cuptor cu legume...

ieri i-am dat tocanita de legume cu piept de pui, nepasate. la carnita a fost ceva mai dificil, dar i-a placut si asha. deja are 6 dintisori, tr sa-i puna la treaba!
a invatat sa manance singur pufuleti, biscuiti si toata ziua roade
ba ieri a mancat si jumatate de caisa, nu f moale. cand mi-a aratat sotul nu mi-a venit sa cred, pt ca eu nu l-as fi lasat, de teama sa nu se inece

pupam piticii!

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

piolica, multumesc frumos!!

babymom, daca afli cum putem asculta emisiunea, sa ne dai de stire!

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

CD, Ketotifenul e un medicament antialergic, care asa cum a spus Nocom, are efecte secundare la nivelul SNC - da somnolenta, stare de obnubilare ( motiv pt. care se interzice condusul autovehiculelor dupa - nu e cazul vostru ). In cazul tusei, are efect doar daca tusea e de natura alergica, altfel, ca sa rupa flegma care o auzi tu ca haraie in gat, nu prea stiu daca e cel mai indicat medicament. Eu mai degraba as recomanda un mucolitic, de genul Ambroxol; eventual sub forma de picaturi, ca poti sa-l administrezi mai usor, desi are gust mai rau, dar cantitatea e mai mica. Poti sa-l dizolvi in alt lichid pe care sa-l accepte cu mai multa usurinta. Da' nu ma bag peste recomandarile pediatrului vostru, iti faceam doar o sugestie. A vorbit dr. Marcu de la Oradea ( ce coincidenta draguta, nu? )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

babymom, daca imi poti spune la urmatoarele substante din anestezie:
atropina 0.5mg + anazepam 10mg + mialgin 100mg

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Lidia, daca e viroza, atunci cu sau fara antibiotic evolutia va fi acceasi, pt. ca antibioticul nu actioneaza pe virusuri. Eu zic sa ai rabdare si incredere homeopat, sa mergi pe mana lui. La noi s-a demonstrat ca a avut intotdeauna rezultat, chiar daca pare ca dureaza mai mult. Principala cauza a esecului tratamentului homeopat e ca mamele nu au rabdare ( e si normal cand e vorba de puii lor ) si sar pe antibiotic, din cauza panicii.
Deci, cum am spus, daca e intr-adevar viroza, tratamentul antibiotic e inutil - se da mai mult pt. linistea medicului si a mamei, ca na! a primit copilul tratament.

si sanatate multa pt. amandoi, dar in special lui Stefan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Imi vreau semnatura inapoi

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput