Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreutac

[quote]citat din mesajul lui piolica

Sincer nu prea ma pricep la asta, insa uite ce-am gasit: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80527
Cred ca asta-i toata povestea, sper sa te ajute

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

merci mult! vad ca nu mai e nimic in plus fata de ce stiam deja. Eu cred ca o sa-i tai si motul, chiar daca e fetita, ca sa fim mai cu mot sau fara!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

fetelor, a facut cineva inseminare artificiala sau FIV? unde, cat a costat, din a cata incercare ati reusit? stiti pe cineva care a facut?
stiu ca e topic separat, dar pe voi va stiu si mi-ar prinde bine niste informatii (nu pt mine, pt cineva apropiat)

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

fetelor, a facut cineva inseminare artificiala sau FIV? unde, cat a costat, din a cata incercare ati reusit? stiti pe cineva care a facut?
stiu ca e topic separat, dar pe voi va stiu si mi-ar prinde bine niste informatii (nu pt mine, pt cineva apropiat)

blog cu basca

Razvan

eu am facut IA, insa la Budapesta. Daca o intereseaza BP, spune-mi si-ti dau mai multe detalii.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Merci foarte mult pt parerea ref la invitatie, m-ati luminat, si mie mi se pare cea cu poza prea serioasa (babytza, cum sa ma supar pe tine), insa cealalta parca e prea comuna, asa ca mi-ati dat o idee. O fac pe asta 'serioasa' mai colorata. Adevarul e ca modelul asta pe care l-am gasit pe internet e cu maro, insa gasesc eu cum sa o modific. O sa-i fac Elsei o poza in rochita de botez, care e alba, iar scrisul il fac mai colorat. Cind o termin si sint hotarita ca aia va fi o sa vi-o arat. Eu nu prea vroiam sa merg pe roz, insa nici maro nu e prea ok pt un botez. Mai ales ca o sa aleg o anumita tema si totul va fi la fel, invitatii, meniuri, carticele de multumire, carticica pt biserica si ce se mai face pe aici.

Suna tare bine !! Sa ne arati varianta finala

Al doilea soricel mic si fomist, este Alessandro , fratiorul Valentinei. David terminase de papat si era randul lui Alessandro sa pape iaurtel. Da ce crezi ca avut loc de David ???? S-a postat langa scaunel ca cersetorul si si-a cerut si el portie Au papat cu aceeasi lingurita , dupa cum se vede ...a incercat cu diferite, dar urlau amandoi , nu aveau rabdare Asa ca au impartit lingurita ...si iaurturile

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Claudina si Boo a facut FIV si din cate stiu eu parca in Romania a facut. A reusit din prima. Poate vb si cu ea

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

piolica, multumesc frumos, o sa ii spun
e cam departe Bp si e si peste mana, dar poate o lamuresti asha, cu procedurile si cu un strop de optimism, ca e cam daramata
sa vedem ce intrebari are si voi apela la tine

babytza, sunt dulci rau! i-auzi ce sa distreaza Valentina! asha vacanta!

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

merci, babytza!
sunteti comori la casa omului!!

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

va multumesc mult pentru sprijin mamicilor e singurul de altfel, in rest nu aud decat cuvinte de ocara p-aici pe la mine, asa ca tare mult m=ati ajutat
Starea mea nu e datorata atat greutatii si inaltimii lui, ci....nu stiu, mi se pare slabit, prea se prind de el tot felul de probleme, plus presiunea din partea familiei, d-aici reiese ca nu ma ocup de el cum ar trebui si d-aia tot felul de probleme, ca am alte prioritati(we la berlin fara copil), ca nu sunt pregatita sa fiu mama etc etc
Dr Marcu mi-a zis ca nu e chiar in grafic, dar e ok, arata bine, are carnatie buna trebuie sa-i tratez semnele de rahitism si in spital mi-a zis dr ca arata bine, ca e ok, l-a vazut si Tomescu (parca asa il cheama) si nu era sigur daca are strabism sau nu (dr mai tanara zicea ca n-ar avea si ca ar fi numai nu stiu ce sindrom cu P)

Mikul pare ok in afara haraielii din gat/piept care nu il lasa sa bea lapte (spre deosebire de alte dati chiar vrea lapte), n-am reusit sa-i fac aerosoli singura, a facut ravagii, a daramat aparatul, e bine, nu mai are febra

Nocom am citit in fuga prospectul aseara si habar n-aveam de influenta asupra SNC, eu am crezut ca o sa-l ajute sa expectoreze, sa scape de haraiala, m-ai pus pe ganduri, chiar imi faceam planuri cum sa-l pacalesc sa-l ia
Bine ca Dariutza n-a mai facut febra mare, tin pumnii sa fie bine
Dupa aerosoli haraiala a fost mai puternica, asta e semn bun? adica o sa expectoreze dupa cateva sedinte de aerosoli?

Piolica exact asta vroiam sa zic dar nu prea am indraznit si oricum am intrat dupa ce ai postat tu cea cu poza e frumoasa si daca se poate mai colorata, mai vesela. Spor la pregatiri

Clau nu am de gand sa-l duc la copii (oricum nu prea e de iesit pe caldura asta) dar asa de colo pana colo, sa ia aer, in sensul asta, ma gandesc ca aerul ii face bine acum ca nu mai are febra, imi daui seama ca e contagios, chiar ar fi trebuit sa ne vedem in we cu un cuplu, ea insarcinata, dar trebuie sa amanam, sa nu contaminam graviduta
astazi l-am scos vreo 2 metrii, cat de la scara 3 a blocului la scara 1 (l-am dus pana la mama ca sa nu mai treaca ea sa ma scoata iar din sarite)
Cel mai aiurea mi se pare la dr ca mergem si stam printre copii asa se imprastie virusii, desi au ei nu stiu ce sistem de purificare a aerului

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Gagici, Pampers Sleep & Play sunt chilotei sau scutece cu arici? Si cum se dau jos, se rup pe margine? Absorb bine si ... oare sunt tot cu aloe?

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

aoleu, CD, e presiune mare pe tine si te inteleg! dar da-i incolo! nimeni nu le stie pe toate, nimeni nu e perfect si orice copil se mai si imbolnaveste! nu te mai invinui, pentru ca logic vorbind, nu aveai ce sa faci sa nu se imbolnaveasca pentru ca nu depinde de tine!

cat despre faptul ca ti se pare slabit, trebuie sa existe solutii: cura la mare si la munte, consecutiv, cate 10 zile (am citit intr-o carte veche cu sfaturi pt mamici), vitamine, fructe, sucuri de fructe, calciu, bla, bla...
dar daca copilul este vioi si vesel, nu ai de ce sa-ti faci griji
adevarul este (cred eu) ca orice mamica se gandeste daca face bine ceea ce face pentru bebelusul/copilul ei, se intreaba cu ce a gresit atunci cand se imbolnaveste sau nu se comporta asha cum s-ar astepta cei din jur, dar astea fac parte din viata si poate ca vom invata sa traim cu ele, pentru ca fara ele, nu prea depinde de noi

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput