Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (156)
Raspunsuri - Pagina 6
monica_dicut spune:
Nocom am vazut ca ai intrebat de mine la odisee. SUnt bine atat cat se poate, cresc, bebe da la coaste de-mi taie respiratia si e un nazdravan maaaare de tot. Acum asteptam si mergem saptamanal la control.
dulce mami si Dariuca
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
claudinna spune:
Neata la pranz!
am intrat si aseara, am citit si cand sa raspund n-a mai vrut netul neam! era si 12 noaptea, ca fiu-meu atunci a catadicsit sa adoarma dupa o zi de alergatura, la propriu!
imi pare rau sa aud despre pui bolnaviori si va doresc multa sanatate, iar la mamici, putere sa fie alaturi de pui si sa depaseasca aceste perioade. stiu cum e, te solicita la maximum si nu stie nimeni ce e in sufletul tau!
CD, mama, pai la inaltimea lui, Mikul arata foarte bine! ce ar trebui sa-i faci? sa-l tragi de picioare si de maini sa mai creasca, sa-i bagi pe gat?? Esti mama perfecta pentru el si el numai pe tine te recunoaste si te va recunoaste vreodata de MAMA! prin perioade de boala trecem toti in viata asta, ca asa suntem facuti, ca ezista atatea pericole in jur, dar nu trebuie sa ne descurajam pentru ca psihicul isi are rolul sau si daca suntem optimisti ne ajutam mult organismul sa se refaca.
pupici Mikului din partea noastra si sa se faca bine!
acuma, eu zic sa nu-l scoti afara, daca e contagioas ce are el. poate ca lui i-ar face bine sa iasa pe balcon, sau sa aerisesti bine in casa, ca pe strada pot lua si alti copii, cum a luat el de la altii...
mamidestefan, imi pare rau pentru Stefan si daca te-a luat si pe tine...of,of, sper sa fie bine cu Izabela!
Nocom, ma bucur ca sunteti mai bine!
La razvan se parea ca merge totul ok cu ochisorii, dar se pare ca nici intr-un doctor in stiinte medicale nu pot sa ai incredere totala...
din ce am constatat eu si din ce mi-a zis babymom (careia ii multumesc inca o data!) din analizele alea, toata treaba ar avea de a face cu o infectie/virus....sau ce o fi, oricum, nu alergie....
mi-am dat seama aseara ca el a inceput din nou sa se frece a ochi cam in acelasi timp cu intreruperea antibioticului. La inceput am crezut ca e vorba de un alergen din casa, pentru ca a coincis si cu intoarcerea de la Calimanesti unde nu s-a frecat la ochi absolut deloc, dar nu, el este inca pe picaturi impotriva alergiei si ce s-a schimbat a fost ca nu i-am mai pus antibiotic....
nu stiu incotro sa o iau, la cine sa ma mai duc, unde sa gasesc pe cineva destupat la minte, sa pot sa-i spun povestea, fara sa se simta ofuscat ca nu m-am dus intai la el, sau ma rog, sa ma faca sa ma simt prost (unii ti-o zic direct)!
doctorita aceasta, renumita dealtfel, e in concediu pana la sf lunii iulie....pe aici am fost la toti, nu a dat nimic rezultate...nu stiu daca sa mai continui cu picaturile antialergice...
trebuie sa ma limpezesc la minte sa vedem care e pasul urmator...
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
moni, ma bucur ca sunteti bine! asha pateam si eu cu Razvan, imi dadea in stern de nu mai puteam respira si ma roseam la fata:))
Cosmy, felicitari pentru licenta!!!!
andy_galro, felicitari si tie!!!
Bafta multa in continuare!!
babyta, e papacios soricelul! haios rau!
Razvan merge sustinut numai de o manuta, destul de bine.
ieri i-am pus putin hamul (ma cam cara dupa el, nu prea-l suporta) si analiza un gard vi, l-am lasat sa stea singur si a stat pret de cetava secunde. ma alearga prin toata curtea, urca treptele la greu iar eu sunt fericita ca invata sa mearga si ca ma pune la munca, sa dau shunculitele jos
blog cu basca
Razvan
claudinna spune:
piolica, eu as alege invitatia cu poza Elsei, din cel putin doua motive:
1. pentru ca e mai de suflet, invitatii vor avea garantat o fotografie care sa le aminteasca mereu la botezul cui au fost si parca nu-ti vine sa o arunci cand vezi ce mutrita draguta te priveste, plus ca si culoarea e deosebita
2. pentru ca ceallata este vesela, dar este o invitatie ca oricare alta, dintre atatea vesele si dragute cate exista si pot exista pe lumea asta
blog cu basca
Razvan
andreutac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna nu stiu incotro sa o iau, la cine sa ma mai duc, unde sa gasesc pe cineva destupat la minte, sa pot sa-i spun povestea, fara sa se simta ofuscat ca nu m-am dus intai la el, sau ma rog, sa ma faca sa ma simt prost (unii ti-o zic direct)! doctorita aceasta, renumita dealtfel, e in concediu pana la sf lunii iulie....pe aici am fost la toti, nu a dat nimic rezultate...nu stiu daca sa mai continui cu picaturile antialergice... trebuie sa ma limpezesc la minte sa vedem care e pasul urmator... blog cu basca Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Daca poti veni la Bucuresti, ti-l recomand cu caldura pe dr. Adrian Buroliu, un oftalmolog super ok, bland cu copiii si care nu se hazardeaza sa puna te miri ce diagnostice, asa cum am patit noi cu altii. Daca te hotarasti, te poti programa la tel 021/310.91.85, dar timp, caci la noi programarea a durat aprox. 1 luna.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
piolica spune:
Hello,
Merci foarte mult pt parerea ref la invitatie, m-ati luminat, si mie mi se pare cea cu poza prea serioasa (babytza, cum sa ma supar pe tine), insa cealalta parca e prea comuna, asa ca mi-ati dat o idee. O fac pe asta 'serioasa' mai colorata. Adevarul e ca modelul asta pe care l-am gasit pe internet e cu maro, insa gasesc eu cum sa o modific. O sa-i fac Elsei o poza in rochita de botez, care e alba, iar scrisul il fac mai colorat. Cind o termin si sint hotarita ca aia va fi o sa vi-o arat. Eu nu prea vroiam sa merg pe roz, insa nici maro nu e prea ok pt un botez. Mai ales ca o sa aleg o anumita tema si totul va fi la fel, invitatii, meniuri, carticele de multumire, carticica pt biserica si ce se mai face pe aici.
Andreutac, noi o sa-i rupem turta Elsei a doua zi, pe 27. Spune-mi si mie daca se face ceva anume la turta, in afara de turta, evident, si de tava cu minuni pe ea.
babytza, de unde a mai aparut un soricel?
Mimihoo, salut! ce mai faci? ti-am trimis un e-mail la serviciu, mi-am dat seama cind am primit un out of office.
cristinescu, merci pt PM. Am vazut si eu pozele cu Harri, e un dulce, chiar ca zici ca e o fetita. Iti spun acum, nu stiu daca ai observat, cind ne-am vazut in parc toata lumea era surprinsa ca sint numai baietei in afara de Elsa, ei bine, eu nu, initial crezind ca Harri e o fetita. E super, super dulce. Iti vine sa-l maninci.
CD, Lidia, multa sanatate.
Monica,
Mamica fericita de bebelina Elsa
claudinna spune:
andreutac, multumesc frumos!
sigur ca pot veni si m-as duce oriunde e bine, pentru Razvan
mi-am notat nr de tel si voi vedea
unde il gasec, la ce spital/policlinica/cabinet? pe unde e?
blog cu basca
Razvan
andreutac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui piolica Hello, Andreutac, noi o sa-i rupem turta Elsei a doua zi, pe 27. Spune-mi si mie daca se face ceva anume la turta, in afara de turta, evident, si de tava cu minuni pe ea. Mamica fericita de bebelina Elsa |
Sincer nu prea ma pricep la asta, insa uite ce-am gasit: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80527
Cred ca asta-i toata povestea, sper sa te ajute
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
piolica spune:
claudinna, merci!
La noi la botez va fi numai familia, adica parintii, bunicii si unchii, matusile Elsei (mai bine zis unchiul si matusa cu familiile lor, ca cei din Canada nu pot veni). Matusa si unchiul sint nasii Elsei, deci in total sintem 10 adulti si 3 copii, asa ca invitatia sper ca nu va fi aruncata.
Oricum, si eu tindeam catre cea cu poza, insa nu in forma de acum, asa ca m-ati ajutat mult sa iau decizia.
Pupici lui Razvanel. Spor la mers!
Mamica fericita de bebelina Elsa
babytza spune:
Andy g acum am gasit postul tau de pe pag 21, cautam pozele lui Kristin... Felicitari pentru licenta !!!!!!!!!!!!!!!
Am vorbit cu pitica ieri, era fericita, facea plaja pe terasa si ii pusese si piscinuta , se juca cu fratiorul ei in apa
Giuliana nu stiu care sunt pachetele cu pampers gen chilot, dar mie una mi-au placut f tare la Valentina. Sunt foarte usor de pus, abia astept sa ii pun si piciului. O sa ii spun soacrei ( de fapt tati o sa ii spuna ca eu nu vb cu ea momentan) sa caute si ea. Dar mai am vreo 10 pachete mari nr 4+...mai avem destul, cred ca imi ajung astia pana la un an
Kristin vazut baiat frumos Ce de dintisori are Si motzata mica stirba
Babytza si puiiValentina David
Poze