Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Irina, si noi tot in cada mare o spalam, de cind ne-am intors din Grecia. Cadita de plastic s-a spart, asa ca am lasat-o acolo. Iar acasa aveam un suport de cadita imprumutat, pe care a trebuit sa-l dam inapoi, asa ca n-am mai cumparat alta instalatie.

Ori ii fac dus, cum spunea Babymom (si da, si noua ne trebuie covoras antiderapant), ori ii pun o palma de apa in cada si o las sa se mai joace cu jucarelele. Depinde de dispozitie, sint zile in care sta in fund si se joaca, altele in care vrea sa se ridice.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Anca, m-am mai gindit, si nu e asa de mult. Ma deruteaza gramajele astea. De exemplu, Ania, la prinz, maninca un borcanas Hipp de 190g si un iaurt Campina. Le stinge. Daca i-as mai da un iaurt, l-ar minca si pe ala. Cind ii fac eu mincarica acasa, sigur e mai mult acolo de 180g, plus iaurtul.

Cum e cu laptele de la 2 noaptea? I-l dai tu in somn, sau se trezeste ea si cere? Eu ii dadeam, intr-o vreme, un biberon inainte sa ne culcam noi, il bea in somn, fara sa se trezeasca. Acum ma gindesc daca n-ar trebui sa i-l reintroduc, daca tot nu ia in greutate.

M-au mirat cantitatile pentru ca mie imi ramasese impresia ca domnisoara e cam mofturici, si nu iesea socoteala. Dar se pare ca s-au schimbat lucrurile.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Multumim de coffee, mmm, buna, buna.

Mamici, spuneti-mi va rog cu ce sa-l dau pe puj pe niste muscaturi de tantari. Noi avem plasa nu stiu cum d-zeu ai intrat dar s-au infruptat din mine dar mai ales din el.

Babymom, unde facem o cerere ceva ca sa-ti treaca consultatiile de peforum pe cartea de munca?

Anca, ma bucur mult ca papa Carla, cred ca te-ai destins si tu ca stiu ca e un mare stres.
Multumim de complimente. Harri este leit taica-su la varsta lui. Mi-a zis o batranica ca l-am iubit mult pe taica-su si de asta seamana cu el (desi e baiat si trebuia sa semene cu mama) - ceva de genul asta.

Piolica, weekend placut.

De ieri a intrat tati in CM asa ca toata gasca e acasa. Asta pt ca tot nu si-a gasit job

Voi cum ii spalati pe bobocei pe cap? El in tin in scaunel in cada si nu prea ii place cand ii torn apa in cap.Nu plange dar parca nu mai poate sa respire cateva sec. Voi ce metode aveti?

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nausica, biberonul de la 2 noaptea a fost o exceptie, s-a trezit si plangea din cauza dintilor, i-am dat lapticul sa o linistesc si sa adoarma, doarme mult mai bine dupa. Azi de ex. a baut lapte 170 la 5 dimi si inca 100 la 8 dimi, la 10 vor fi fructe cu branza, 14 legume, 17 iaurt (daca n-a mancat f mult la pranz) si la 20 lapte cu cereale, insa date cu lingurita - seara nu accepta biberonul . Cam acesta e programul. Ea a luat in greutate 600 g in 2 luni, ceea ce mi se pare chiar OK, tinand cont ca a fost si bolnavioara luna trecuta.

Pai mananca super bine Ania, 190 + iaurt la pranz e super . Cu biberonul in somn nu mai merge la noi de pe la vreo 7 luni, a functionat de minune cam 2 luni, bea dimineata si seara cate 240 ml in somn. Acum nu mai vrea. Si oricat de foame i-ar fi nu accepta biberonul din prima nici acum, da din cap ca nu vrea, trebuie sa-i dau o jucarie in mana, o cutie ceva. E incapatanata rau

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Aoleoooo, ce timpita sint!
M-a apucat pe mine acum, dimineata, sa-mi schimb titulatura. Si uitati ce-a iesit! Pai daca sint chiauna!
Sa va tineti bine acum, ca o sa scriu 100 de mesaje pe zi ca adun puncte sa mi-o schimb la loc. (glumesc, evident)

Nausica si Ania
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Aoleoooo, ce timpita sint!
M-a apucat pe mine acum, dimineata, sa-mi schimb titulatura. Si uitati ce-a iesit! Pai daca sint chiauna!
Sa va tineti bine acum, ca o sa scriu 100 de mesaje pe zi ca adun puncte sa mi-o schimb la loc. (glumesc, evident)

Nausica si Ania
poze

las' ca intelegem noi ce-ai vrut sa spui

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Si, daca va intrebati ce caut pe forum la ora asta (adica de vreo ora):
Speram ca, dupa ziua de ieri, Cipanu o sa doarma de-o sa rupa perna. Aiurea! Cine ne dadea desteptarea la 7, ca ghionoaia?

Nausica si Ania
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

neata si de la noi
ne-am culcat la 23:30, ne-am trezit 45min mai tarziu si am stat si am urlat si ne-am tavalit prin pat....pana pe la 3 juma...ne-am culcat si ne-am trezit pe la 6juma.
nu ne plictisim niciodata.
si ca tot ne laudam....sasha a baut toata noaptea 2 biberoane de ...250ml...deci a baut 500ml..cam cat bea el in 3noptitre sa ne vina si noua dintii aia...nuuuuu?????
nausica...adik sa inteleg ca voi dormiti neintoarse toata noaptea de nu stiti cum e sa beti noaptea?
nu sunt invidioasa.
nerantula sper ca esti bine
lumi, ma bucur mult ca mai intrite imbratisez cu drag
ram...sper ca v-ati mai acomodat cu noul program.
lidia, azi cum mai sunteti?multa sanatate!
claudina, multa sanatate lui Razvan, te asteptam cu vesti.
Irina, eu ii fac dus in cada mare...vrea sa stea numai in picioare etc.vad c-a inceput sa-i placa .
nausica, nu mai blama fata, dea? ba mananca, ba nu mananca.
anca, super cuminte carla....a luat f bine! zic eu....sasha cre ca a luat 600gr in ultimele...4luni.
cristiniescu, mama lor de tantari...nu stiu cu ce sa-l dai....sormea folosea pt nepoata-mea pritol...dar cand era mai marisoara-nepoata-mea se rupea si facea niste buboaie..
nocom, babymom
bitza....unde esti? cu bighideanu cu tot?
rox...trezeste-te, fratica!
cd...voi ce faceti(poate ai scris si n-am vzut eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Nausica pai stati super bine. de ce crezi ca ma dat eu cafeaua de dimineata? Daria s-a trezit la 5!!!! ca niciodata!!! O nenorocita de pisica (in calduri, cred) s-a apucat sa urle la noi pe gard, intr-un hal de ziceai ca tipa un copil!!! daria s-a trezit si a inceput sa tipe si ea dupa Matei (probabil credea ca el tipa....) Am necrcat eu cu lapte, cu tinut in brate, cu batatorit funduletul.... NIKA! Asa ca astazi suntem taaare matinale!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!!

sunt in mare cautare de medic la craiova, asha ca nu raspund decat fugitiv
cristineescu, eu am folosit cu succes la Razvan crema CICADERMA, e pt zgarieturi, arsuri si intepaturi de insecte. e numai din plante din ce am vazut pe prospect
daca nu gasesti in farmacie, incearca la plafar

va pup}{

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput