Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

mai si mi-am amintit in sfarsit ce voiam sa scriu de cateva zile, special pt Nausica, dar bine ca acum nu mai este cazul
eu scriu totusi, poate ii va ajuta cuiva, vreodata

Razvan s-a oparit la fundulet, dintr-o neatentie a mea. A stat mai mult cu pampersul cu kk, eu n-am observat ca a facut, el fiind in scaunul de masa si eu trebaluind prin bucatarie. in fine, raul era deja facut, asa ca am incercat intai cu crema de galbenele de la topfer, care a mers mereu, ii mai dadeam cand era rozaliu si trecea imediat, dar ca acum nu mai fusese niciodata. binainteles spalat la fundulet la fiecare schimbat de scutec, renuntand in timpul asta la servetelele umede, ba uneori l-am mai lasat si fara pampers, dar nu prea avea stare si cum pozitia bipeda nu era inca favorita, nu mi-am permis sa-l las prea mult.
in disperare de cauza, cautam solutii si mi-am amintit ca am in casa spray FIRST e la FOREVER
asha ca la fiecare schimbare de scutec, dupa ce-l spalam, il stergeam cu solutia asta si apoi imbibam compresa sterila (din aia mai groasa) in solutie si i-o puneam pe fundulet, apoi puneam pampersul. asha procedam de fiecare daca si a trecut frumos, nu mai retin in cat timp, dar s-a vazut imediat ca functioneaza

Merci mult de tot.
Culmea ca eu tot dau tircoale, de o vreme, produselor de la Forever, dar uite ca n-am ajuns sa cumpar. Stiu ca cele cu aloe sint foarte bune.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Aaaa...acum mi-am amintit Nocom, sedere placuta la mare! Mergeti cu rulota voastra, nu? Super!
Unde planuiti sa va petreceti vacanta din Apuseni? Si pe noi ne tenteaza, dar nu stim unde e mai potrivit de mers cu bebe. Noi am fost doar cand eram tineri studenti( e-he! ce vremuri! ), cu corturile in spinare. Da-mi te rog o idee.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula
300gr pe luna pentru mine sunt iarasi bine, probabil cel mai mult din alaptat.

Wow! Pai chiar ca e ok. Ania n-a mai pus nik' de vreo luna jumate. Desi, cantitativ, maninca ok.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Noi am avut o zi grea.
Am fost la Moieciu, dar ne-am intors seara, asa ca a fost cam mult drum pt o zi.
Ce porcarie ca trebuie sa dureze drumul asta 4 ore, cind, in mod normal, ar trebui sa dureze 2 ore jumate.

Aniei ii place in masina, din fericire.
Acolo a stat pe paturica la umbra, dupa care a inceput sa exploreze in jurul paturicii, pe iarba proaspat cosita (eu n-as fi umblat desculta pe-acolo, pe ea n-a parut s-o intepe).
A mincat, cot la cot, pufuleti cu 2 baietei, unul de 5 si unul de 8 ani.
S-a jucat cu 2 pui de ciine.
A vazut pui, curci, vaca, iapa si tot soiul de gize.
A adormit, lata, pe aceeasi patura, plina de firimituri de pufuleti.
M-am dus, la un moment dat, sa-i fac inca o portie de lapte (ta-su fiind plecat la fotbal cu baietii) si, cind m-am intors, matusa Luminita ii umpluse gura cu telemea.
In masina a tras un pui de somn, am mai oprit o ora la Sinaia la niste prieteni, a impartit zimbete pe-acolo si-a mai papat un pic, apoi a dormit iarasi in masina, pe tot drumul de intoarcere. Am ajuns in Bucuresti la 12 fara un sfert, am spalat-o scurt la popou, i-am mai dat un lapte si am culcat-o, asa murdara pe picioare si mirosind a fin.

Am ajutat si eu un pic la fin, astazi, am dat cu grebla si cu furca, si am senzatia ca e "programul" ideal pt burtica pe care ma chinui s-o aplatizez.

Luminita, ma bucur ca te-am "auzit". Pupici hunilor.

Nausica si Ania
poze

Mergi la inceput

Nausica, faina zi ati avut! Bine ca-i place Aniei la drum, ca altfel... ar fi jale!
Si noi am avut o zi reusita azi: am fugit de caldura din oras la Felix. S-au balacit baietii mei pana au cazut lati de somn! Dargos a adormit acolo in harmalaie de la ora 17 pana la 19 cand sa plecam acasa. Maine ( adica deja zi ) repetam experienta daca va fi la fel de cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Pupici,
Am si eu o intrebare, voi cum mai reusiti sa le faceti baitza bebeilor?
Fica'mea de cand a descoperit statul in picioare vrea sa stea numai in picioare in cadita. Mi-e groaza ca aluneaca, o tot tin si tot ma chinui sa o asez in fundulet, minunea dureaza o fractiune de secunda pentru ca in secunda 2 iar e in picioare. Si din pozitia in picioare nu reusesc deloc sa o spal pe cap.
Am incercat cu jucarii, are cadita plina, tot nu ii distrag atentia.

Despre mancat nu comentez prea mult decat ca la noi e loterie si o zi e castigatoare, apoi 2-3 necastigatoare si tot asa. Azi a fost dezastru: 300ml lapte+100gr peste cu legume. Si dupa ce am facut ca toate animalele sa manance la pranz mi-a furat o felie de paine si manca din ea ca din cea mai mare delicatesa.

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Irina, eu ii fac baie ( de fapt dush ) lui Dragos de vrei 3 zile in cada mare. Se ridica in picioare si se tine cu mainile de marginea cazii. Eu il ud cu dusul, apoi il sapunesc si tot cu dusul il clatesc, inclusiv pe cap. E dragut ca nu riposteaza deloc, ba chiar isi lasa capul pe spate cu gura deschisa si limba scoasa, sa guste apa. E drept ca uneori ii aluneca picioarele, deci urmatoarea miscare va fi sa cumpar un covoras antiderapant de cauciuc, sa-l lipesc pe fundul vanii.

LE: se pare ca eu am ramas singura insomniaca pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata!!!!

Dau eu cofee!!!!

babymom nu stiu ce idee sa-ti dau, nu prea stiu locurile pe acolo. Din fericire noi avem o casuta / cabana in Poiana Horea, lanaga Belis - Fantanele. E suuuuper acolo, dar fff departe pt noi. Au facut-o socri caci ei sunt din Cj si stau mai tot timpul acolo. Pentru un concediu mai lung merita drumul!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata, pentru toti somnoricii.

Nocom, Piersicutza, concediu placut. Piolica, weekend placut si voua la Paris.

Cristinescu, ai o dulceata de baietel, e asa de scump Harri . Are trasaturi foarte delicate.

Claudinna, pupam fotbalistul lu' mama.

Nausica, pe bune ca atat mananca, nu exagerez defel. Nu cantaresc mancarea insa cam stiu cat vin 200 g in castronelul ei, inca de pe vremea de cand eram obsedata de cantitati. Acum nu inseamna ca o va tine foarte mult chestia asta. Si nu pot spune ca a pus nu stiu ce pe ea dar arata bine. Oricum in parcul in care merg mi s-a spus de nu stiu cate ori ca e cam slabuta fetita

Bravo Bianca , esti prima bobocica care merge singura in picioruse.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

lidia off imi pare rau ca nu febra nu trece de tot si ca tuseste mai tare!!

Asa stiu si eu, ca remediile homeopate nu se combina decat daca iti da de la inceput combinat, altfel schimbi ce luai cu noul medicament. Sper sa aiba efect!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput