Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Claudinna, pai cand il vad pe Razvanelu' tau fotbalist, chiar ca mi se pare ca Dragos al meu e pirpiriu, vorba lui CD! ai un baiat mare si tare dulce! Zambetul ala al lui cu gropite e de milioane!
M-am uiatat impreuna cu baietii mei la filmuletele voastre. Victor a exclamat uimit: "Mama da' ce, bebelusul ala joaca fotbal??!!"
Dragos a inceput si el sa danseze alaturi de Razvan, pe ritmul cantecelului, tinandu-se cu manutele de masa. Iti vine sa-i mananci pe piticii astia !

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Laureta, ce curajoasa e Bianca!!! Bravo fetita mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

CD eu ca sa stea la aerosoli pun desene pe laptop(in the jungle cu hippo&dogg, gummybear si pocoyo dance ii plac cel mai mult). Dau drumul la laptop tare dupa care ii pun masca pe gurita. In cazuri extreme danseaza tati pe ritmul "in the jungle" si moare de ras
acum cand il iau in brate in fata laptopului si vede mascuta si-o trage la gura sa ii dau drumul la desene mai repede

multa bafta

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

babymom Am o mare dilema HOMEOPATA!!!..poate ma ajuti tu din experienta in ale homeopatiei.

In prezent ii dau lui Stefan 2 bilutze de PULSATILLA 200 la 4 ore ...care din ce m-am documentat eu ..actioneaza mai mult pe mucoase..banuiesc ca de aici ni se trag muci curgatori..la amindoi.

Homeopatul mi-a spus sa cumpar si PHOSPHORUS 200 ..in caz ca se complica tusea..dar nu mi-a explicat cum sa fac cu el.

In seara asta nu l-am mai sunat..si acum sper seara ..Stefan tuseste destul de rau..am facut eu un search si am concluzionat ca phosphorus
e bun pentru tuse si durere in git..asa ca as vrea sa ii dau acum la 12..dar nu stiu ce sa fac cu Pulsatilla ..sa renuntz de tot la ea..sau sa dau alternativ?????

voi ati trecut cumva printr-o experienta similara...macar ca erau remedii diferite??????..ca ma gindesc ca pe amindoua odata nu cred ca pot sa le dau...
si cu tusea asta urita..si cu febra (ca desi e sub antitermic ..fie e fierbinte..fie e fleasca de transpirat)..va fi cumplit pina miine dimineata ..cind am sansa sa ma consult si cu homeopatul nostru.

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cit am slabit pina acum ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27
Piolica we placut la paris si ai grija cu dansul la bara

CD . Insanatosire grabica Mikului tau!
Bine ca mi-ai amintit: Piolica, mini-concediu placut si sa nu uiti sa-ti faci o poza in metroul parizian .

( Poate ma trezesc si eu cu - virtual vorbind )

Mergi la inceput

Lidia, n-am trecut printr-o experienta similara ( slava Domnului! ), dar din cate stiu eu remediile homeopate nu se combina, asa ca intrerupe Pulsatilla si da-i Phosphorus si acum seara, si in cursul noptii daca se trezeste si maine dimineata. Asta pana il suni pe nenea homeopatul si-ti spune ce sa faci, ca eu iti spun doar dupa urechea mea allopata. Sper sa-ti fie de folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Lidia, n-am trecut printr-o experienta similara ( slava Domnului! ), Dar din cate stiu eu remediile homeopate nu se combina, asa ca intrerupe Pulsatilla si da-i Phosphorus si acum seara, si in cursul noptii daca se trezeste si maine dimineata. Asta pana il suni pe nenea homeopatul si-ti spune ce sa faci, ca eu iti spun doar dupa urechea mea allopata. Sper sa-ti fie de folos.

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cit am slabit pina acum ?

Mergi la inceput

Acum ca am vazut-o pe Bianca cum si-a dat drumul mi-am amintit de Alexia. De Laura stiti ceva? Eu n-am mai vazut-o in ultimele zile printre noi. Sau mi-au scapat mie postarile ei?
Lauraaa, sunteti bine??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81
Carla mi-a mancat azi asa: la 2 noaptea - 170 ml lapte, la 8 dimi - 130 lapte, la 9.30 - pepene galben, piersica + branza si piscot cam 200 g, la 13.30 - cartofi cu rosie si pui 200 g. La 17 ii mai dau un iaurt de 100 g si la 20 lapte cu cereale 190-200 ml. Cam atat mananca intr-o zi . Dar cu mainile tot pe sus e ca la defilare si de cand a invatat sa dea din cap ca "nu" mereu asa face, trebuie sa flutur lingurita dupa ea. Aaa, si mananca cu lingurita de inox mai nou, noua moda. Incerc sa nu-i dau mai mult de 200 g o data, desi la cat e de fomista ar manca. Ieri de exemplu am depasit fara sa-mi dau seama (nu am cantar, doar ochiometric), ea a tot deschis gura, i-am tot dat si la final a varsat. Era prea plina burtica.

Anca, eu sint cam buimaca acum ca tocmai ne-am intors de la munte si beau si eu o bere "la forum", dar mie mi se pare imens ce spui tu aici. O sa revin miine sa refac calculelele, ca poate sint prea varza acum.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica
Dar are pulpite, asa ca nu-mi fac griji (deocamdata).

Are super-pulpite, le-am vazut eu.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput