Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Nocom si Piersicuta, distractie placuta in vacanta!
mai pleaca cineva??

Paula, ma bucur ca au iesit bine analizele lui Mihnea!

mamidestefan, o noapte usoara si sanatate multa!

babytza, imi place atitudinea voastra!

Xor si eu am avut aceeasi data la UM

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
citat din mesajul lui babytza
Andyg cantitativ pare putin 100g, dar daca mananca la 2 ore eu cred ca este suficient. Alti bebei papa la 4 ore circa 200g, deci e ok si la voi. Nu iti face griji. Eu asa zic

Ei bine, Dragos mananca 100 g. la 4 ore. Eu cred ca si asa e suficient. Si sa zicem ca n-ar fi, care ar fi solutia? Sa-l fortez?? No way!

Doamne fereste , cum sa il fortezi ??? Avem si noi zile in care abia ajungem la 120 si il las in pace. Nu mi se pare o tragedie daca papa mai putin atata timp cat copilul pare satul, sau daca refuza sa mai deschida gura. Nici eu nu am insistat niciodata daca nu a mai vrut. Ma bucur cand isi mananca portia cu care m-am obisnuit la el, dar daca nu mai vrea chiar nu insist. Nu am vrut sa spun ca 100g e putin, ci doar sa ii subliniez lui Andy ca daca puiul ei papa la 2 ore cu siguranta nu e putin asa cum se gandea ea.

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

babytza, asta am vrut si io sa subliniez. Ca e suficient atat cat vrea copilul sa manace - mult, putin, cat o fi. Noi oricum am vrea sa manace mai mult. Dar daca tot nu poti schimba nimic, atunci de ce sa te stresezi degeaba. Cel mai bine e sa mentii o atitudine detasata, ca stresul se transmite copilului si simtind starea de tensiune din jurul acestui subiect incepe sa se creeze un cerc vicios. Iti dai seama ca vorbesc din propria mea experienta - a mea de copil si a mea de mama lui Victor.
Acum m-am detasat de subiectul asta si mi-e usor sa dau sfaturi , dar imi amintesc cum ma perpeleam cand era Victor de varsta lui Dragos. Ca Doamne! ce-o sa se-ntample daca nu manaca azi galbenusul si poartia de legume!?!? Si ce-am reusit? Sa am un copil stresat si in ziua de zi cand e vorba de mancare. Si e vina mea integrala

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna si de la noi

Lumi te pup

Nerantula curaj mamico. Gruia cum papa acuma?

Lidia multa sanatate , uf

claudinna e un scump piticu

andy_g felicitari pt licenta. Cu papa eu zic ca este ok daca papa la 2 ore, cam cat papa total pe zi?

anca pi Carlita papa suuuper

babytza pupam pofticiosul mic

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

si o pun si pe mingiuca , ca asa se arunca

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Laureta, ce curajoasa e Bianca! Gruia abia a inceput de ieri sa mearga tinut numai de o manuta si e tare nesigur pe el, dar super simpatic cum tremura el tot De papat nu am mai masurat, cateva lingurite de piure de fructe dimineata sau nimic, la pranz nu am mai facut piure de legume, i-am taiat marunt carnita de pui cu rosii bucatele, ii place foarte mult combinatia, iar seara aproape un iaurtel cu cateva cereale. Peste zi cate o jumatate de nectarina mica sau caisa tot bucatele, daca il mai prinde mama. Si pufuleti cat cuprinde!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Felicitari, Bianca!!!!
deci copilul asta merge in picioare!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

babymom merci mult pentru explicatie, am hotarat sa nu-i dau ketof
nocomsi merci tare mult ca mi-ai atras atentia

cred ca pe la 9 am inceput sa scriu mesajul, intre timp l-am dus pe fimiu afara numai sa doarma sio nimic, asa ca am trecut la represalii aerosoli, baie si aspirat, nici macar baia n-a avut mare succes, de aerosoli ce sa zic, cu suzi in gura sper ca macar pe nas a inhalat ceva printre urlete si contorsionari

Lumi bine ai revenit
Piolica we placut la paris si ai grija cu dansul la bara

Stie cineva ceva de Nikole si Karinutza? e bine pitica? eu n-am reusit sa aflu nimic de ele

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Bravo Bianca !!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Laureta, e foarte tare mingiuca

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput