Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (156)
Raspunsuri - Pagina 20
Nerantula spune:
Fetelor, mai intreb o data, poate nu ati remarcat: ati primit indemnizatia luna aceasta, cele care primeati pe 15?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Nerantula spune:
Pentru intepaturi de insecte este bun Urgodermilul
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
laureta spune:
Si noi tot devreme trezite din cauza de caine latrator pe strada
Mingiuca e neastamparata , se misca non stop, si frica mea cea mare e acuma cand se duce fara manutze. Se tine de ceva se uita inainte rade si oleeee se arunca
Miine o sarbatorim pe prima Bobocica
Nerantula eu verific de doo zile non stop cardul pe net, si nemek
. Sper sa intre azi bani, tot dau refreshuri :)
Tu cum te simti? Gruia a papat laptic cu bibe?
Nocom, vacanta placuta, cred e super zona unde veti merge
cristineescu, pt ciupituri e bun Fenistil gel
irina eu i fac baitza pe unde apuc, cada, caditza, chiuveta![]()
Paula ce dulce e Mihnea, cum vrea el mascutza ca sa i dai drumul la desene
Lidia cum v ati trezit?
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Fetelor, mai intreb o data, poate nu ati remarcat: ati primit indemnizatia luna aceasta, cele care primeati pe 15? ![]() www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 |
Am verificat acum, n-am primit.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
Ticker mami
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratonelu si ca tot ne laudam....sasha a baut toata noaptea 2 biberoane de ...250ml...deci a baut 500ml..cam cat bea el in 3nopti carla,mami de putoiu sasha |
Mi se pare enorm 500ml de lapte intr-o singura noapte. Ai incercat cu ceai sau apa? Ma gandesc sa nu-i fie mai mult sete decat foame.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
Ticker mami
andy_galro spune:
Neatza! 
La multe lunitze: Edi de giulianna, Mihnea de corina, David de tzitziri, David de pisik4ever, Anna de piersicutza si bobocel de beatrice!!!
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
babytza spune:
Neata 
ratonel gata, ne-am trezit ![]()

Anca si noi papam mult de obicei, dar la cantar nu se vede neica, ca asta e argint viu si nu sta o secunda ![]()
nausica esti mortala cu semnatura
Traiasca Cipanul 
Nerantula la mine abia maine intra banutii 
La multe lunitze Edi de giulianna, Mihnea de corina, David de tzitziri, David de pisik4ever, Anna de piersicutza !!!!! 
La baita : noi inca avem loc in cadita si ne place
Si el vrea sa se ridice dar il pacalesc cu jucarici si sta cumintel. La mare l-a tinut tati in brate , stateau pe jos si eu cu dusul pe ei
I-a placut la nebunie si asa
Acasa il enerveaza si pe el cand il clatesc pe cap si ii curge apa pe fata , dar ii pun palma in dreptul fruntii si asa ii curge mai putina apa in ochi , sau chiar deloc , depinde cat de bine pun palma pe frunte.Cristinescu daca nu ai inteles cum fac, te provoc la o sedinta live cu explicatii in parc
Ce zici , te bagi ? 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
cristineescu spune:
Era cat pe ce sa uit ca azi noapte am vaz filmul: felicitari Laureta!!! 

Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a

Anca &