Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(33)*
Raspunsuri - Pagina 14
olishka spune:
Pisigri tu parca te 'pricepeai' la animalute. Zi-mi te rog ce ar trebui sa-i dau la un catelus mic. Nici nu stiu cat are
Sotu nu stie nimic. Sunt ffff suparata. Daca nu ii ziceam eu acum sa-i dea de mancare il lasa nemancat si a mancatr pe la 6. Eu stiam ca ar trebui sa manance din 4 in 4 ore. Of mai am un bebelus 
Olga, mamica lui David iepurasul 

anamariame spune:
Buna seara!Am votat si noi, si ratuste, si dolarei
Imi place si mie ideea cu intalnirea, ramane intr-adevar sa stabilim o locatie cat de cat convenabila pentru toate. Ne luam si sotii?
Olga, zic si eu ca si Novus, vrem poze cu tot ce se intampla interesant in viata ta: David, rochie, catel (poate in ordinea asta?
) E bulldog? Sunt preferatii mei, mai ales puiuti 

Si gandacelul meu tine mortis sa se ridice in fundulet, eu nu o incurajez foarte tare, dar ea insista si cand vede ca nu poate se enerveaza si o da pe plans...Am incercat sa o ridic in picioare, asa cum ati zis si voi, dar nu sta chiar cu toata talpita pe sol. Asteptam sa mai crestem...
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
olishka spune:
Mamici nu prea am mai am timp de poze si de probat rochii, dar va promit sa va arat (mai putin cu rochia - o sa va dau poze de la nunta).
Anamariame nu e bulldog. E Sharpei (nu stiu cum se scrie).
Si eu as prefera o iesire la munte. Cu sotii nu stiu ce sa zic....ii luam doar daca stau cu copiii, iar noi sa ne facem de cap
Deci al meu pica din start ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

dyana27 spune:
am reusit sa pun si eu cateva poze de la botez (abia le-am adunat "de prin vecini"![]()
http://family.webshots.com/album/573568959lsvJJf
eu sunt grasanul in negru![]()
![]()
![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
dyana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
![]() ![]() vrem poze !!! cu rochie, catel, David (nu in ordinea asta Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
da da daaaaaaaaa pozeee !!!!!!!!!!!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
sirimie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gaza22 Fetele vreau si eu una-doua sugestii cu magazine din Buc. cu hainute frumoase pt botez. aaaa si am uitat: Si eu de abia astept sa ne vedem toate undeva la munte sau la mare nu conteaza important e sa ne vedem, si sa bem muulte berici impreuna, sau uzo daca ii place Ilincai, sau vin pt Chatonel ![]() ![]() abia astept sa va vad in persoana.Mami de Gazii mica si frumoasa Avem doua lunite |
la unirea sint mai multe magazine cu chestii, cred ca ai de unde alege.
daca se organizeaza intilnire in bucuresti incercam si noi sa venim.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
inapreda spune:
Olga, probabil ca ai dreptate si ca nu sotul va fi cel care va avea grija de catzelus. Cred si ca tu nu ai timp. Poate ar fi mai bine...sa-l duca inapoi? Sau sa-i caute alti stapini? Macar temporar.
Ma bucur ca-ti place rochitza si de abia astept sa te vad, fericita, in ea. 
Diana, tare titi e ratzusca ta si-i statea tare bine cu hainele de "mariner".
si pentru voi.
Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09
Botez Ian
Poze
Bebe Ian
camera bebe
anamariame spune:
Am tot tinut sa va spun, dar am uitat
, am fost alaltaieri in Carrefour si erau reduceri la hainutele Tex, si de bebelusi si de copii. Am luat chestii dragute la preturi chiar bune. Daca ajungeti, aruncati si pe acolo un ochi.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Galushca spune:
Daca va mai aud pe careva ca va plangeti de kilograme, va pun poze cu mine!
La capitolul codasi la botez ne inscriem si noi, probabil il facem prin octombrie, ca intre timp ne mutam, chestie care va dura, plus ca trebuie aduse rudele din tara bla bla
Am citit o gramada dar am cam uitat
Am vazut ca Ayla a fost in club, ca Sophiphi s-a botezat hazliu, ca Pisicagri s-a nervat pe Motanugri, am vazut bebe meserias de Plici Plici si parinti frumosi, si am mai vazut bebele metronom. Incredibil de fain montajul, a muncit ceva taticul de Dragoana. Si peisajele superfaine... Mama ce-mi vine sa ma mut in Franta, ca-i colea la 30 km...
Deci am intrat sa va spun ceva, dar nu mai stiu ce.
A! M-as baga si eu la concursu de dat jos sunci, dar ma tem ca o sa fie si asta ceva cumplit mestesug de depresie paranoica
Na ca plange Ilenuta, va pup

Alexandra (03.03.09)