Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(33)*
Raspunsuri - Pagina 13
dyana27 spune:
votat si noi fetele cu dolareii, si ieri dimineatza si azi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leeloo21 am votat sio noi ratusca hai sa ne vedem...cine e buna cu organizarea...? ne preg de baitaCristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09nasterea in apa pozici dragute |
cat de buna sunt o sa vedeti

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
Votata dolarii, ratoii !! cred ca atata trebuia, nu?![]()
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Leeloo21 spune:
novus..eu propun o iesire la munte..pe la jumatatea lu' septembrie..undeva unde sa ne putem plimba cu carutul..de aici nu ma mai bag..sariti cu sugestii de locatie..poate cunoasteti persoane cu pensiuni..sau hotel..dar cred ca pensiunea e mai ok..
superba sophi ilink!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
inapreda spune:
Am votat si eu ratzusca minunata.
Ilinca vreau si eu nora asa mumoasa si eleganta. 
Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09
Botez Ian
Poze
Bebe Ian
camera bebe
olishka spune:
Salutare!!!
Multumim de urari si LA MULTI ANI sarbatoritilor (Multi pupici pt Brisees si mamica ei)
Am votat tot ce se putea vota si am vazut poze multe cu bebici frumosi.
Ne bagam si noi la excursie!!!
Sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta. Azi am luat si rochia acasa si imi place la nebunie
Nu i-o arat inca lui Cristi.
Barbatul meu a innebunit. Dupa ce ca nu am timp nici sa merg la WC, iar el sta fff putin cu copilul, astazi cand am venit acasa am gasit in curte un catelus mic mic mic
Dintr-acela ridat, am uitat cum ii zice. Nu-mi venea sa cred. Eu sunt innebunita duopa catei, dar nu e momentul acum. Nu stiu cine o sa aibe grija de el, caci e f mic si are nevoie de atentie. Cristi a zis ca o sa se descurce, dar eu nu-l cred. In fine...Dar catelusul e adorabil
Mara ii zicem ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

novus spune:
| citat din mesajul lui Leeloo21 novus..eu propun o iesire la munte..pe la jumatatea lu' septembrie..undeva unde sa ne putem plimba cu carutul..de aici nu ma mai bag..sariti cu sugestii de locatie..poate cunoasteti persoane cu pensiuni..sau hotel..dar cred ca pensiunea e mai ok.. superba sophi ilink! ![]() Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09nasterea in apa pozici dragute |
pai cred ca ar fi ok in septembrie, ca locatii haideti sa propunem fiecare si vedem ce iasa
eu o sa propun din zona noastra :
http://www.hotelrusu.ro/ foarte dragut si cu capacitate de cazare pt ca si asta va fi o problema, pensiunile de obicei au mai putine camere....
Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Monnvas spune:
Bon soir!
Am dat comanda. Sper sa imi spuna maine ce e disponibil si ce nu din ce am cerut. Fetelor, va rog dati mail cu adresele voastre si spuneti-mi cum facem cu expedierea. Pentru fetele din Bucuresti e mai simplu, ne putem vedea. Din pacate io nu am masina si nu-s tocmai deplasabila. Va puteti trimite sotii ori la Titan la metrou, ori in Piata Muncii. Fetele din provincie, spuneti-mi cu ce curier vreti sa trimit - posta sau altceva. Mie imi merge forumul mai greu, asa ca va rog sa nu-mi scrieti PM, ci sa dati mail la monnvass@yahoo.com.
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3
novus spune:
| citat din mesajul lui olishka Salutare!!! Multumim de urari si LA MULTI ANI sarbatoritilor (Multi pupici pt Brisees si mamica ei) Am votat tot ce se putea vota si am vazut poze multe cu bebici frumosi. Ne bagam si noi la excursie!!! Sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta. Azi am luat si rochia acasa si imi place la nebunie Nu i-o arat inca lui Cristi.Barbatul meu a innebunit. Dupa ce ca nu am timp nici sa merg la WC, iar el sta fff putin cu copilul, astazi cand am venit acasa am gasit in curte un catelus mic mic mic Dintr-acela ridat, am uitat cum ii zice. Nu-mi venea sa cred. Eu sunt innebunita duopa catei, dar nu e momentul acum. Nu stiu cine o sa aibe grija de el, caci e f mic si are nevoie de atentie. Cristi a zis ca o sa se descurce, dar eu nu-l cred. In fine...Dar catelusul e adorabil Mara ii zicem Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |

vrem poze !!! cu rochie, catel, David (nu in ordinea asta Mami lui
gigelica20 spune:
Votal mutzunelul ratzushcos
si admirat superbisima Sophia
.
Fug la nani!
La multi ani puiutzilor de azi, cu mult drag
Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009