Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(33)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Fetelor, a inceput votarea la concursul cu ratuste DC!
Si avem un ghiocel ratusca in concurs. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Mutunelul nostru, David al Dyanei. Pozele dy1 si dy2.
Va rog treceti la votat!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Bun..
Votat fetele (mai putin Dodo , ca n-am vazut linkul)

http://www.dolarei.com/G-GG_5902.html

L-am pus iar ...

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Am revenit pe aici

S-a votat

22+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Votat!!

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Fetelor, a inceput votarea la concursul cu ratuste DC!
Si avem un ghiocel ratusca in concurs. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Mutunelul nostru, David al Dyanei. Pozele dy1 si dy2.
Va rog treceti la votat!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Am rezolvat
Monica ca ne-ai anuntat

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Votat fete ducici, si bebel cu ratuste.
Cativ ff mumoase pozele de la mare. Nu ne vindeti si noua un pont unde (zona, hotel) sa mergem in Bulgaria? Voi cum ati facut ati mers prin agentie su pe cont propriu. Cum a fost cu bebe acolo (la conditii ma refer.)?

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem doua lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Fetele vreau si eu una-doua sugestii cu magazine din Buc. cu hainute frumoase pt botez.

aaaa si am uitat: Si eu de abia astept sa ne vedem toate undeva la munte sau la mare nu conteaza important e sa ne vedem, si sa bem muulte berici impreuna, sau uzo daca ii place Ilincai, sau vin pt Chatonel abia astept sa va vad in persoana.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem doua lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

am votat sio noi ratusca

hai sa ne vedem...cine e buna cu organizarea...?

ne preg de baita

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Chiar asa, cine sta bine cu aptitudinile de organizator are aproape un an inainte. Dar ar trebui sa facem un "brainstorming" de pe acum, nu?
Tufete, am pus si io niste poze noi cu fitzoasa mea aci: http://family.webshots.com/album/573570570exGXKX

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Votat pe ziua de astazi! Uimitor, ce devreme am terminat treaba in seara asta. Parca nu stiu ce sa fac pana pe la 11 jumate.

Seara buna si somn lin.

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

salutare dragalasele
am avut netul picat o zi juma' si n-are rost sa va spun ca eram deja in sevraj dupa voi
si ce surpriza cand am intrat sa vad ca s-a inceput votarea la ratuscute si eu nu am fost pe faza; ayla multi pupici ca ai anuntat tu (inclusiv pe mine); o sa pun link la semnatura sa voteze toate fetele (daca va place de noi, bineinteles)
mutzu mic nu stiu ce are in seara asta; a vomitat de vreo 5 ori si acuma nu are somn absolut deloc; tot ragaie si da cate putin laptic pe afara; a papat azi cam multicel, a cerut la 2 ore, dar ce sa-i fac copilului ca pe caldurile asteaaaaaaa... si eu as bea tone de apa, apoi el mititelul cum sa nu-i fie sete; in schimb a inceput sa rada zgomotos si lesin de dragul lui; Doamne ce senzatie am cand rade la mine si ma prinde cu manutele de fata;
dimineatza nu prea voiam sa ma trezesc, el era langa mine in pat si tot gangurea si tragea cate un chiot sa ma trezeasca; si daca a vazut ca nu ma trezesc si-a infipt o manuta in peruca mea si va dati seama ca am sarit ca arsa.. ma rog, un fel de-a spune ca am sarit, ca manuta lui era inca infipta in parul meu si se distra de minune ca m-am trezit; si drept pedeapsa l-am gadilat pana am obosit eu si el se tavalea de ras

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput