Burtici fericite de septembrie-octombrie (101)
Raspunsuri - Pagina 7
devylla spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliapapusa Buna fetele eu sunt tare suparata.Am fost ieri la control si al meu doctor ma tot pune mereu sa fac eco lunar.Eu nu vreau pentru ca nu este chiar foarte bine sa faci atatea eco in sarcina este recomandat maxim 3 eco iar eu deja al facut 4 si daca continui as ajunge la 7.Enorm de multe.Nu inteleg de ce ma pune daca totul este bine.Ma scoate din minti.In rest totul bine. +27 cu Stefania Gabriela |
Nu sunt deloc multe.Ecografia n-are nici un efect negativ asupra lui bb,doar ca in momentele alea e posibil sa il enerveze putin
Aici se fac eco in ultimile luni de sarcina la 2 saptamani,iar in ultima luna saptamanal.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. cu Lisa Maria si mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007)
kiki_cri spune:
Buna dimineata!!!
Azi schimbam semnatura si totodata azi mergem la controlam niste emotii...desi sotul ma intreaba mereu de ce am emotii la un simplu controlehhh...si stie el cum e sa fi mama...
Raluk, am vazut pozele taletare mult mi-au placut!!!Si pantalonii mi-au placut f tare
KIKI 28+ si
Poze KIKI
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui x_ggg Neata, dragelor! Si eu sufar de singuratate...sotul lucreaza de la 6 dimineata pana seara la 6-7...si eu tot singurica.. o zi-doua mai merge, dar deja dupa cateva saptamani simt ca imi iau campii..noroc cu forumul si cu televizorul...incerc sa imi gasesc ocupatii, sa mai merg in vizita la mama, dar nu am alte prietene gravide sau mamici...cred ca imi va fi greu din punctul asta de vedere si dupa nastere, la iesirile cu bebe...nimeni nu se incumeta sa faca un copil...cica din cauza crizei... Azi la ora 15 am programare la medic...pentru inceput doar control pe masa......doar poate capat si cateva poze cu bebe, daca o induplec pe dr sa fac iar eco...desi am facut si acu 2 saptamani Va pup Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 27+ cu - Rares Alexandru |
Bafta si tie azi la control!Asa si eu stam mult timp singura...adica cu voi, cu forumul...ca sotul vine f tarziu.
KIKI 28+ si
Poze KIKI
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui techila neata fetele, am vazut ca ati avut activitate aseara, am vazut eu pe la 11 si ceva ca nu prea era nimeni si m-am apucat sa citesc pe prietenul dr, spock pana pe la 1....dupa care m-am mai perpelit nitel si am adormit intr-un final. acum sunt la serviciu, la brafa cu fetele, iar la 1 jumate avem programare la doctor, voi plimba broscutele cu metroiul. bafta gastii de azi care merge la doctor, sa fie numai cu vesti bune ziua de azi!!! Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si |
Bafta si tie! Si sa vi si tu cu vesti bune!
KIKI 28+ si
Poze KIKI
monikus spune:
Kiki, multa bafta si tie la control.
Iuliapapusa, nici eu nu cred ca ecografiile fac rau bebelului. Iar daca doctorul spune sa faci, eu zic ca el stie mai bine decat tine ce e de facut. Nu te impacienta pt ca nu ai de ce. Zi mersi ca il vezi pe bebe asa de des. Eu asa vrea sa il vad mai des dar nu imi face mereu eco si chiar daca imi face, nu imi da prea multe informatii. Asa e dr mea si acum e prea tarziu sa o mai schimb. Poate la urmatorul bebel.
Aida, ia-o usor si nu te agita. Las-o incolo de masina. Poate sa stea si la poarta. Pacat ca a trebuit sa ti se intample asa de dimineata ca sa fii nervoasa toata ziua. Sper sa nu te obosesti prea tare cu ea. ca sa treaca mai usor.
Monica 25+ cu Rares Stefan POZA BEBE
BEBE
kiki_cri spune:
Multumesc pt urari fetelor!
Aida, si eu zic sa stai linistita acum sa nu faci ceva ma rau cu masinuta. Relax si enjoy the forum.
Iuliapapusa, si eu am fost la control o data pe luna...nu cred ca e prea mult, nu-ti fa griji.
KIKI 28+ si
Poze KIKI
THEA22 spune:
Revin si eu prin zona...dupa cateva zile de stres. Dat-am examu ieri intr-o sala sufocanta, dar a trecut si sper sa fie bine.Si nu mi-a soptit bebu...Acu ma concentrez numai pe beb si sotior plus citit de placere.
Tot ieri am primit o veste foarte foarte buna...Ema, o buna prietena a mea, a nascut prin cezariana un beb de 3,900. Avand in vedere ca anul trecut a pierdut o sarcina, iar anul asta a fost pentru ea un stres continuu, ziua de ieri a fost intr-adevar Mare.
Cat despre calciu si mie mi s-a prescris incepand din saptamana 31. Se obisnuieste, am inteles. Dr. mea mi-a spus ca daca simt contractii dureroase sa-l intrerup. Am incredere ca va fi bine!
MARY, LA MULTI ANI! ...pentru ziua de ieri
THEA2229+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
adimercedes spune:
citat din mesajul lui MangaGirl adi o precizare...din cate stiu de la mama mea, mg se ia primul, vreo 10 zile, apoi se vine cu calciul tot vreo 10 zile, pentru ca mg il ajuta sa-l fixeze...apoi se face pauza. in cazul recomandarii de la ginecolog...ea mi-a dat doar 10 zile, 3 pe zi. din cate stiu eu D3 ajuta la fixarea Ca in oase. nu mi-a dat mai mult cred din acelasi motiv...deci daca iau sp 32, la jumatea sp 33 ar trebui sa termin. cred ca se gandesc si ei la contractii. eu am sa incerc. daca nu-mi face bine, intrerup. va pot spune cum ma simt. si...bineinteles...buna dimineata! |
MangaGirl, multumesc pt precizari. Eu tura trecuta am luat Ca+Mg impreuna, asa era pastila. O sa vad cum o sa fie acum.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
THEA22 spune:
KIKI, Xggg, bafta azi la eco!!!! tin pumni mari! Kiki, si eu am emotii mari de cate ori merg sa vad bebu. Va fi bine!
THEA2229+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"