Burtici fericite de septembrie-octombrie (101)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Raluk, merci mult pt ca mi-ai amintit de mierea cu susan. O sa imi iau niste seminte de susan maine.

Cum stati cu renovatul?

Edit: ti-am vazut pozele!!! Absolut bestiale!!! Sunteti niste frumosi, mai ales tu si bb!!! Esti o mamica superba si arati fff bine!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Kiki bafta... te asteptam cu vesti si mergi fara emotii

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna de dimineata ??

Am reusit sa adorm uitandu-ma la Dr House si ma oftic de numa

pentru toate fetele care au eco azstazi.

Stiu ca am vrut sa mai spun ceva dar...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata burtici

o ? primiti?

unombun in lege scrie minim 6 saptamani. teoretic, primele 6. nu cred ca pe criza asta, vreun angajator va dori sa dea mai mult decat il obliga legea .. dar, poate mai exista si oameni cu suflet ..

xggg indemnizatia ta va fi 600 ron .. ca asa spune legea .. daca 85% inseamna mai putin decat 600 ron, atunci vei primi 600 ron.

raluk atentie .. indemnizatia ptr concediu de maternitate (cele 126 zile) este 85% din media veniturilor pe ultimele 6 luni, iar indemnizatia ptr crestere si ingrijire copil (cei 2 ani) este 85% din media veniturilor nete pe ultimele 12 luni .. sau 4000 ron, daca depasesti.

aida uf imi pare rau ptr masinuta! sper sa se rezolve repede!

iulia nu-i danueaza cu nimic lui bebe daca faci multe ecografii. nu sunt proceduri invazive .. stai linistita!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 28+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Azi era gasca mare la ecografii...abia astept fetelor sa va intoarceti si sa ne povestiti cate grame au ...ca sa ma compar si eu cu voi ca noi maine schimbam semnatura yupiiiiiii

Mangulico neata buna

Cea mai fericita 31 + cu

ia zi-mi cum e vremea azi . nu de alta, dar sa stiu cum vin imbracata maine :)

MangaGirl :-) 29+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Multumesc fetelor pt sustinere! Mai am de asteptat ceva pana la 4 .

Manga maine pleci deja acasa???

KIKI 29+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

pentru fetele care au eco so cintrol today... sa va intoarceti cu vesti bune.

nu stiu dk v-am spus ieri, dar am fost pe la socrii...si foarte surprinzator pentru mine...mama lui ortodoxa fiind...cu mare insistenta ca sa botez copilul la catolici ca asa e indicat in religia tatalui, nu in a mamei. Eu nu am nimik cu parerile femeii, cred ca vom face ce consideram mai indicat pt copil...dar vehementa ei m=a surprins. Ma asteptam din partea lui, ca e catolic...dar ea? Mai ales ca religia ortodoxa spune ca bebeii trebuie botezati in religia mamei pentru ca ea este mai aproape de copil si in general ea se ocupa de educatia religioasa. Am ramas putin surprinsa de insistenta.

asta ca fapt divers dis-de-dimineata :)

raluk, ma duc sa ma uit la poze :)

MangaGirl :-) 29+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata si de la noi!

M-am hotarat sa stau acasa astazi ca sa nu indur caldurile, si acum sunt la mama, coi fi scurta ca merge rabla asta de calculator de iti vine sa mori si mai multe nu!

Iulia, nu iti face griji pentru eco, nu dauneaza la bb ci doar il deranjeaza pe moment....eu am facut eco lunar plus morfologiile deci am la activ vreo 8 si mai urmeaza, avand in vedere ca deja a inceput sa ma cheme la 2 sapt, deci relax.

Fetele care merg astazi la eco, va doresc sa va bucurati atunci cand va vedeti comorile si sa veniti numai cu vesti bune.

Nu mi-a raspuns si mie nimeni privitor la sumarul de urina, asta e, nu imi fa griji de pomana pana nu ajung la dr., bine ca sunt ok cu glicemia, ca tare mai eram stresata.

Katerryna, foarte frumoase hainutele, o sa le incarc si eu pe restul, dar nu am apucat.

Va pup si va doresc o zi minunata.

----------------------------------------------
Alexandra 29+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Nu e de bine...dupa ce ii trecuse febra ,ieri si azi ma capiase cu plans si stare generala f proasta.Am zis ca vrea atentie...ca e plicisita...ca..ca...ca.
Azi dupa somnul de pranz s-a trezit ragusita si tuseste putin...cred ca iar luam urmele doctorului.Azi clinica este inchisa dupa-amiaza.Asadar maine avem de umblat,cu Erika la doctor,apoi la control cu bb2 pt ecografie.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. cu Lisa Maria si mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007)

Mergi la inceput