Burtici fericite de septembrie-octombrie (101)
Raspunsuri - Pagina 20
mimika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katteryna Dana distractie placuta la petrecerea nasului! Mimika imi pare rau pt durerea ta de burtica sper sa-ti treaca mai repede, nu stiu nici un remediu...Dar cel mai rau imi pare ca ai ghinionul sa fi insarcinata in aceeasi perioada cu soacra ta!Am fost rautacioasa, stiu!Iertare...dar sa-ti manance prajitura...urat din partea ei! 33+ cu floricica RAISA MARIA |
Si imi mananca si piersicile, am vazut ca ii plac. Dar de-alea macar iau mai multe Poate imi face un cumnat/o cumnata si nu stiu
32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
katteryna spune:
Monica spor la gatit ciupercute si bruschete! Las-o incolo de parcare!Sa fie lumea multumita ca n-ai lasat-o in mijlocul drumului!
33+ cu floricica RAISA MARIA
mimika spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Ah, si explicati-mi va rog si mie ca ma apuca nervii. DE ce au fost ieri 2 episoade din Dr House si de ce mergea iar in baston??????? EU asteptam azi sa vad la 11 un episod nou. AU schimbat programul??? ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 31+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Pai sunt episoade vechi. Eu cred ca il mai vazusem pe asta cu sportivul. Da' ce, scapa de baston pana la urma? Ca eu n-am vazut partea asta....
Grasii mei iubiti
hi5
monica_dicut spune:
E sigur voie Rennie dar cu masura sau carbune medicinal parca. Mie mi-a dat voie doctora Rennie si am luat si sarcina trecuta (cand aveam arsuri de vai de mine)
Vorbim de soacre?? POt sa ma descarc si io??
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Iulika29 spune:
KIKI ..Cu asa vesti bune eu as face si petrecere...
Aida pup eu la tine poate mai trec arsurile..
POZE
Iuliana, cea mai fericitå 33+cu Bruce Nicholas
mimika spune:
citat din mesajul lui monica_dicut E sigur voie Rennie dar cu masura sau carbune medicinal parca. Mie mi-a dat voie doctora Rennie si am luat si sarcina trecuta (cand aveam arsuri de vai de mine) Vorbim de soacre?? POt sa ma descarc si io?? ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 31+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Sa scoatem balaurul din noi?
Grasii mei iubiti
hi5
katteryna spune:
Aida daca n-ai Rennie, asta e!Nu te sfatuiesc sa faci un drum cu scuterul pt ca banuiesc ca drumul pana la o farmacie e presarat cu gropite. Mie imi mai trec arsurile cu apa... nu stiu daca functioneaza la toata lumea...eu beau asa cam din 5 in 5 minute pana cand uit de arsuri
monica_dicut spune:
Daa, in seria asta noua il impusca unu' si cand il opereaza sa scoata glontu ii fac si nu stiu ce de-l scapa de schiopatat. M-am uitat pe program si e si in seara asta la 11 cum stiam. Episod din serie noua
Ma duc sa ma spal pe cap ca dupa vine taicamiu sa-mi faca injectia... revin repejor ca eu de la 8 si 20 am program de urmarit la tv (la 8,20 John&KAte, la 9 Prietenii tai, la 10 CSI New York si la 11 House) DA oricum stau cu okii si pe voi. IUbesc ziua de joi cand am ce vedea la teveu si mai ales ca schimb si saptamana.
Gata, am plecat.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
katteryna spune:
Pai la capitolul soacre, nu ma plang ca ma bate Dumnezeu!Azi pe la 11 mi-a impins o vizita sa-mi aduca "andrei" umpluti ca facuse si se gandea ca ne-ar placea si noua...Vai si face niste prajituri...astea din cofetarie sunt nimica toata!Pe domnul meu cand l-am luat de barbat m-am uitat mai intai la soacra-mea cred...