Burtici fericite de septembrie-octombrie (101)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Pai la capitolul soacre, nu ma plang ca ma bate Dumnezeu!Azi pe la 11 mi-a impins o vizita sa-mi aduca "andrei" umpluti ca facuse si se gandea ca ne-ar placea si noua...Vai si face niste prajituri...astea din cofetarie sunt nimica toata!Pe domnul meu cand l-am luat de barbat m-am uitat mai intai la soacra-mea cred...

33+ cu floricica RAISA MARIA

eu cand am venit prima data in vizita la al meu, el era cu mancarea pe foc, gatea pentru mine si soacra-mea era in pat. Eu sigur nu l-am ales dupa ma-sa

32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Sa scoatem balaurul din noi?

ce tzaca esti

iuliko fata ce ai pus tu in Albumu ala ca e gol

katteryna a mers cu apa pana acum o ora , dar vad ca nu mai tine

sa ma plang si eu de soacra? ca si asa nu am nici o treaba cu ea ... vad ca si husbantu se cam distanteaza ca a cam inteles in ultimul an cam cum functioneaza o familie ....

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ok , ma bag sa deschid capitol ca vad ca nu sunt alte amatoare ...

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

doamnelor 102 e fierbinteeeeee si va asteaptaaaaa

Mergi la inceput