Burtici fericite de septembrie-octombrie (101)
Raspunsuri - Pagina 19
aidaciolac spune:
kiki ce tare felicitari si da , mai presus de toate sanatosi sa fie
monicutz pai asa si trebuie
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
monica_dicut spune:
kiki SUuuuuper, bravo, ma bucur in primul rand ca sunt sanatosi si teribil de tare ca e pereche
mimika mama ei de soacra (poama acra )
aida, baga un Rennie ceva, nu sta asa. Eu am avut un episod urat de tot intr-o singura noapte pana acum si pana n-am luat o pastila am zis ca mor. Urate rau, mama lor de arsuri
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
kiki_cri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mimika
Hihihi! Ai vazut ca nu ti-a functionat feeling-ul? Acum nu va doresc decat sa ramana asa, fara putza lunga , daca v-a facut asa de fericiti. Oricum, important este ca sunt sanatosi! 32+ Matei Aram si Luca Ezram Grasii mei iubiti hi5 |
Daaaa, Mimika, eu la toata lumea ziceam ca sunt 2 baieti ca bag mana-n foc ca e asa...si uite...ai dreptate si pt mine asta conteaza cel mai mult sa fie ei bine...ca li se mai schimba putzele nu conteaza
KIKI 29+ si
Poze KIKI
monica_dicut spune:
Ah, si explicati-mi va rog si mie ca ma apuca nervii. DE ce au fost ieri 2 episoade din Dr House si de ce mergea iar in baston???????
EU asteptam azi sa vad la 11 un episod nou. AU schimbat programul???
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
aidaciolac spune:
esti sigura ca e voie rennie? hm , dar oare cine sa imi cumpere? sau sa ma urc pe scuter (scutureta zicea Emma) pana acolo dar imi e ca va fi mai rau ca drumul pana la severin
mimiko pai io o trimiteam sa cumpere ce a mancat fara sa intrebe sau fara ca macar sa lase o bucatica
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
iuhuuuu , care face capitol nou?
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
mimika spune:
iulika, kiki, monica, eu sunt obisnuita cu de-astea. Si incerc sa nu ma enervez prea des. Soacra-mea are ceva probleme la mansarda, pe care si le mai agraveaza si singura. Adica baga bericioaica peste pastilele pe care le ia cu pumnul (fara exagerare) si sunt si antidepresive pe acolo, evident. In general ea gateste, dar o face doar de gura lu' socru-meu. Si de cate ori arde mancarea...ca se culca, si nu se mai scoala....Uneori are asa o sictireala in ea, zici ca o incurcam rau in viata asta si nici nu se da jos din pat, decat ca sa fumeze si sa manance, in rest sta in pat cu ochii inchisi. Eh, ar fi multe de spus, dar prea a fost un capitol in care s-a vorbit de probleme.
Moni, sa ai pofta la ciupercute.
Mi-a trecut durerea de burtica. La fel de brusc cum a venit.
32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
katteryna spune:
Dana distractie placuta la petrecerea nasului!
Mimika imi pare rau pt durerea ta de burtica sper sa-ti treaca mai repede, nu stiu nici un remediu...Dar cel mai rau imi pare ca ai ghinionul sa fi insarcinata in aceeasi perioada cu soacra ta!Am fost rautacioasa, stiu!Iertare...dar sa-ti manance prajitura...urat din partea ei!
33+ cu floricica RAISA MARIA
katteryna spune:
Kiki ce ma bucur!!! Sa dea Domnul sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
33+ cu floricica RAISA MARIA