Burtici fericite de septembrie-octombrie (101)
Raspunsuri - Pagina 18
Dana15 spune:
Pupici la mamici si burtici!
Am ajuns si eu acasuca in Cluj..uff, ce caldura! nu am reusit sa citesc nimic din urma () dar incerc sa recuperez mai tarziu; acum ne pregatim sa mergem la aniversarea lui nasu' (nu i-am luat cadou..o sa-i duc o ladita de caise bune de oltenia..sa-i faca nevasta gem!)
Ne "vedem" mai pe seara!
Dana 27s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
cristina_ana spune:
Aida, din pacate eu nu fac parte din categroia oamenilor care cred in puterea gandului, a mintii si a rugaciunilor...Mi-ar fi mult mai usor sa trec prin viata daca as fi convinsa ca cineva, acolo sus, ne iubeste si are grija de noi....din pacate nu pot gandi asa, oricat de mult mi-as dori asta! Prea multe nenorociri se intampla oamenilor buni, care chiar nu merita asa ceva! Unde este dreptatea???!!!! Dar este un subiect pe care nu vreau sa il dezvolt, stiu ca majoritatea nu gandesc ca mine, si eu respect parerile fiecaruia si nu incerc sa mi-o impun pe a mea cu forta!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 31+ cu ( Emma Ioana )
POZE
mimika spune:
Hai salut si de la grasi!
V-am tot citit de dimi pana acum, dar nu sunt asa de in forma. M-am trezit pe la ora 12, ca azi noapte am bantuit. La ora 9 am plecat cu sonda din dotare sa iau praji de la o cofetarie de la pe Ramnicu Sarat (pentru fetele din salajan-dristor), apoi am luat un tramvai care trecea pe langa IOR si am zis sa facem cativa pasi. Si mi-a placut mult plimbarea. cand am iesit din parc ne-am oprit la o terasa sa mancam ceva. Si am vazut niste preturi nesimtite rau de tot. 16 lei portia de ciuperci la gratar. Mi s-a parut prea de tot, asa ca am baut doar apa/bere. Apoi am fost la o terasa peste drum de casa si am papat omeneste. Si uite asa se facu miezul noptii trecute fix. Plus 2 episoade de dr. House (multumesc pentru sf. episodului 2, ca nici eu nu-l vazusem )
Asa. Si cand m-am sculat m-am repezit direct la frigi sa pap prajiturile cumparate de aseara. Visam mai ales la Krant, ca nu mai mancasem de mult. Si....mi-l mancase soacra-mea. Tragedie!!! Am sunat sotzul sa ma plang. El injurat soacra, promis ca ia altul azi. Mancat ce gasit + praji cu lamaie. Baut 2 pahare apa de la chiuveta, ca aseara am uitat sa cumparam si apa si azi dimineata eram setoasa rau. Nasoala apa avem Am iesit sa iau apa, vorbit cu frate la telefon, sa ma asigur ca a ajuns copchilul bine la greci. Si luat durerea de stomac Si ma doare si acum, nu stiu de la ce. Praji sau apa de la chiuveta? Ma doare asa pe lateral, pe unde au ajuns intestinele. Am luat carbune medicinal, bagat supozitor cu glicerina, sa mai facem loc. Nu pot sa stau intinsa ca mor de durere. Doar in fund mi-e mai bine. Stand in fund mi-e mai bine (ce ti-e cu nuantele astea...)Plus ca un gras imi sta cu piciorul infipt cam pe unde ma chinuie pe mine intestinele si nu il pot convinge sa plece. Cred ca doarme in post. Asa, acu' ca m-am plans, sa vad ce mai vroiam sa zic.
xxxggg (am nimerit nick-ul?) e o aiureala sa iti dea tratament doar ca a vazut scurgeri abundente, cum au zis si fetele. cand mi-am facut la 28 saptamani analizele, eram si eu indoita sa nu fi facut ceva pe acolo, tot din cauza de abundenta, desi nu ma deranja in alt fel. Si nu aveam nimic, evident. Trebuie luata proba de secretie. Du-te tu de capul tau si in 2 zile stii daca ai ceva sau nu.
techila, sa traiasca neamul broscaresc!!!
kiki nu s-a intors?
Mai era cineva cu control?
Moni, si eu ma gandeam la o tura in Auchan azi, da' ma doare burta Si eu vreu ciupercute
M-am intins ca o placinta...
32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
aidaciolac spune:
`... mai kiki asteptam de la eco , speram cu vesti mai bune si fara sa fi avut o zi de dat cu capul in pereti ...
oooof , si cand te gandesti ca abia asteptam sa mergem la control si trebuie sa se intample ceva sa ne strice intalnirea cu bebe(ii) ...
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
monikus spune:
Mai fetelor asa m-a cuprins o stare de plans tot citindu-va povestirile de nu va pot spune. M-ati impresionat grozav. Sper sa puteti trece peste toate si sa va bucurati de viata frumoasa care vine acum odata cu bebele din burtica.
Din pacate eu inca sunt la munca. Inchid si eu calculatorul in speranta ca i se va face mila sefului meu de mine si voi putea pleca acasa.
Techila ma bucur ca grasii tai sunt ok. Nu conteaza ca stau cap in cap atata timp cat sunt sanatosi si vioi.
V-am pupat, va urez o dupa-amiaza placuta si ne reauzim maine.
Monica 25+ cu Rares Stefan POZA BEBE
BEBE
aidaciolac spune:
vaaaaai ce arsuri am nu mai pot ma doare si creierul in cap
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Iulika29 spune:
Mimika mama ei de soacrå.....In loc så aduca bunatati la fatå ea manancå ...Ei eu chiar m-am inervat..
POZE
Iuliana, cea mai fericitå 33+cu Bruce Nicholas
kiki_cri spune:
Hello fetelor!!!!Eu sunt in al-9-lea cer de fericire!!!
Deci sa sa zic...ajungem ma pun pe masa (patul) de ecograf..se uita si zice...unul e de 27 saptamani (deci cu 2 saptamani mai mic decat stiam)si unul de 29 saptamani. Sunt destul de linistita ca stiu ca gemenii nu se dezvolta la fel...si ma iau dupa el si il ascult ca zica ca sunt ok ambii. apoi se uita la cel de sus (sunt asezati transversal amandoi) si zice...asta are 29 saptamani.Apoi sexul cel de sus FETITAAAAA noi amandoi am sarit pe el "fetita??!!!" aa, pai zice el e 100% numai cand se naste, dar aici asa se vede.Si celelat e baietel!!!
Nu ne-a dat prea multe detalii..cand i-am zis de gramaj...a zis ca "aaa...pai numai ce iesi pe usa si se poate schimba..." hmm...si eu am avut impresia ca vrea sa scape de noi...dar ma rog daca el zice ca e bine il cred.Suntem f fericiti mai ales sotul cand a auzit ca are si o fetita...chiar m-am mirat cand l-am vazut asa entuziasmat...sincer si eu ma bucur f tare, dar eu tot ce imi doream si imi doresc mai presus de orice e sa fie sanatosi.
Techila, ma bucur ca sunt bine bebeii, si asa e cu majoritattae oamenilor sunt fff nesimitinici eu nu ma prea incumet sa umblu singura pe drumuri tocmai pt ca stiu ca nimeni nu te ajuta cu nimic...important e ca sunt bebeii ok
Mimika, imi pare rau pt patania cu soacra.eu din cate ma stiu as fi facut si mai urat...cred ca se ajungea si la cearta...cand imi setez si eu in cap ca vreau sa mamnac ceva si nu mai e...pai e jale frate
X-ggg, si eu stiu ca sunt normale scurgerile in timpul sarcinii...nu stiu ce sa iti zic ce sa faci...
Va multumesc pt gandurile frumoase si sustinere
PS trebuie sa imi schimb semnatura
KIKI 29+ si
Poze KIKI
monica_dicut spune:
Fost in Auchan, luat ciupercute (cam mici da le calesc eu asa frumos in suc propriu), luat bagheta sa fac bruschete, niste piersici si banane si o sticla de Mirinda ca lesinam de pofta acolo M-am gandit io ca daca mi se face pofta de dulce sa bag o gura de suc receee ca gheata
Mimika, daca ziceai mai devreme te luam in zbor ca m-am riscat cu titiul pana aici la 2 bloace ca doar nu era sa car
si nu va spun cum am parcat masina acum la intoarcere (ca o blonda care n-a facut in viata ei o parcare laterala) DA ma doare fix undeva (adic aaici ) ca se uita tot blocu la mine si asa am lasast-o, la 5 metri de bordura, nah, ca io's gravida si n-am servo si mi-e greu rau sa invart covrigu' (nu ca ma laud, da de obicei imi iese din prima ) Oricum m-am simtit ca o vedeta pe covoru rosu cum se uitau toti semintzarii de bloc la mine si eu am trecut pe langa ei si nici n-am intors capu (evident nasu pe sus)
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
mimika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kiki_cri Hello fetelor!!!!Eu sunt in al-9-lea cer de fericire!!! |
Hihihi! Ai vazut ca nu ti-a functionat feeling-ul? Acum nu va doresc decat sa ramana asa, fara putza lunga , daca v-a facut asa de fericiti. Oricum, important este ca sunt sanatosi!
32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5