Burtici fericite de septembrie-octombrie (101)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ca sa-ti dea tratament pentru scurgeri trebuie sa-ti faca o cultura de col si de secretie sa vada ce este si la ce tratament raspunde, nu sa-ti dea dupa ureche un tratament. Mie una asa mi-a facut si mi-a iesit candida, mi-au facut si antibiograma si raspundea la clotrimazol.
DE altfel o leucoree aeste absolut normala in sarcina si cu atat mai mult in ultimul trimestru. DE altfel spalaturile vaginale si zgandarirea colului NU ESTE RECOMANDATA sub nicio forma in sarcina si mai ales in ultimul trimestru. Dupa parerea mea doctorul e cam ... si a vrut sa scape repede si fara dureri de cap. Parerea mea.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Anamaria, taman de otita vroiam sa va intreb si eu! Sotul meu s-a pricopsit cu una, care se pare ca e tot externa, si de o saptamana nu i-a trecut cu absolut nimic. Se urca pe pereti de durere, a luat la inceput augmentin (care stiu sigur ca e permis in sarcina), dar nu si-a facut efectul si acum face nustiu ce injectii de doua zile, dar tot degeaba. Astazi a vrut sa-l interneze in spital, ca cica e nasol tare, are ditamai punga de puroi, si el a refuzat. Eu am tot citit pe net de otita si m-am speriat la ce comnplicatii am vazut ca poate avea.(meningita, paralizia fetei, surzenie, etc. ). Nu stiu cum sa il conving sa se interneze, nu mi se pare normal ca dupa atitea zile de antibiotice sa i se agraveze in loc sa-i treaca.
Asa ca te inteleg ca esti speriata si stiu ca doare tare. Daca mai afli ceva de asta, te rog mult sa-mi zici si mie, eu nu am avut niciodata si nu prea stiu cu ce se mananca. Si nu sta asa, ia un tratament neaparat, ca uite ce a patit al meu!
SI peste toate astea Andrei a vomitat azi la cresa, are diaree, imi arata ca il doare burtica!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 31+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Stiu ca la otita iti dau antibiotic si iti fac ei niste spalaturi zilnice, dar nu stiu din ce e solutia respectiva...intr-o saptamana ar trebui sa treaca, dar e mai bine sa se interneze si sa rezolve, chiar da complicatii urate, plus ca e si ft dureroasa...

27+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Raluk16 si ramsan la cat mai multi fericiti la aniversarea casatoriei!
Succes fetelor care merg la ecografie saptamana asta!
Fetelor din experienta voastra ce stiti de fiolele de algocalmin, sunt permise sau nu in sarcina? Ca m-am procopsit cu o otita externa iar cretinul ORL care m-a vazut mi-a prescris Flamexin (antiinflamator foarte puternic care este contraindicat in sarcina, ca scrie in prospect). respectiv ciprofloxacin tablete care este in aceiasi situatie. Eu una dupa ce am vazut prospectele nu le-am luat pe cele mentionate ami sus, dar am bagat 2 fiole de algocalmin ca ma suiam pe pereti .
In fine si am folosit picaturi auriculare ca alea nu se absorb prin membrana timpanului ca sa ajunga in circulatie. Dc. aveti vreun sfat va rog impartasiti.
+ 31

de ce nu suni la dr ginecolog? sau da o fuga pe la naturisti sau aia cu bilute cum le zice?!

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mda cris, si eu la fel, am plans de l-am socat pe Iosup la 22 de saptamani cand mi-a zis ca e baiat. Nu concepeam sa am baiat. SI nu vorbeam cu el, nu ma bucuram, la un moment dat, spre sfarsit m-am gandit ca vai ce am facut eu, ca nu sunt pregatita sa fiu mama si ca nu-l mai vreau pe bebe... Doamne ce ma regasesc in cele scrise de tine... acum m-am bucurat de fiecare clipa, vorbesc mereu cu bebe, ii spun cat de mult il iubesc si il astept (nu o fac din obligatie ci ca asa simt) Si chiar mi-am dorit foarte mult sa fie tot baietel.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

... nu mai zic ce ca imi iau dupa scafarlie ... si nu am pus decat 200g

Te-a tras briza marii

Cea mai fericita 31 + cu

ahaaaa , cred ca da chiar m-a ciufulit bine

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

ola fetili,
xgggggggggg ne luam de mana. si eu m-am cam enervat pe doctoresa de m-a ecografiat ca se cam grabea cucoana si m-a expediat repede. cica ar avea o broasca 1825 si cealalta broasca 1670...., ca s-au orientat amandoi cu creierii in jos si stau cap in cap si nu prea mai au loc....si le-a masurat alea pe acolo. foarte rapid, in 15 minute eram gata. dar nu imi fac griji ca totul va fi bine.

pe de alta parte, am vazut azi nesimtirea personificata in muuuulti uameni. in metroi shedeau pe scaun numai de-o seama cu mine, femele si masculi feroci, unul nu m-a intrebat daca vreau sa shed. in autobuz, mai rau: doua fufe la vreo 16 ani pe scaunele rezervate, eu cu ditai burta, mi se facuse rau de caldura, ele barfeau pe alta fufa, se uitau la mine si radeau intre ele. le-a luat un mos la injuraturi si nu le-a pasat. s-a ridicat un babette si m-am asezat, ca nu mai puteam. m-a mancat in dos sa nu iau un taxi, de zgarci ce sunt, nici nu ii zic lui sotz ca ma cearta....

bafta mult mai multa celorlalte fete!!!!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si

Cam asa e zilnic...plus ca daca in metrou mai ia mila intr-un final pe cineva, in tramvai no way...poti sa mori acolo...plus ca la RATB au pensionarii gratis, nu am nimic cu ei, dar multi se plimba ca si cu taxiul ca n-au ce face acasa, chiar si pe canicula si se mira ca pica pe strada. Nu mai face prostia sa circuli fara taxi, mai ales ca boraceii tai sunt mai nerabdatori sa iasa in lume decat ai nostri!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Aida, eu inteleg foarte bine ce ai vrut tu sa zici, dar eu cred ca felul acesta de a gandi nu face decat sa iti adanceasca si mai mult suferinta. Nu te mai invinovati de nimic, tu nu esti vinovata de absolut nimic din toata tragedia din viata ta, tu ai facut tot ce e omeneste posibil sa iti salvezi fetita!!!! Esti o super mama si o super femeie. Ce rost are sa-ti amarasti acum sufletul, gandindu-te ca odata, intr-un anumit moment al vietii tale, ai gandit altfel! Nu faptul ca ai vrut sa te intorci la serviciu ti-a imbolnavit fetita!!! Cred ca orice psiholog ti-ar spune ca felul acesta de a gandi o sa te distruga si mai tare!
Uite, si eu m-am invinovatit mult timp pentru faptul ca la sarcina din 2006 am fost taaare suparata ca aveam baietel!!!! Asa de suparata ca un timp nici nu m-am mai bucurat de sarcina! Si la una din ecografii, mi s-a parut mie ca bebe era urat!!!!! Efectiv ma uitam la poza de la eco si imi spuneam ca acela nu putea fi copilul meu. Stiu ca am vorbit atunci mult pe forum cu fetele de la odisee despre asta, le tot spuneam ca eu nu vreau sa am un bebe urat, si ele ma incurajau! Si pe urma bebe a murit, si eu m-am simtit extrem de vinovata ca am gandit asa urat despre el!!! Ai dreptate, nu stim sa ne bucuram de clipele frumoase atunci cand le avem, abia dupa aia le apreciem la adevarata lor valoare! Dar asta tine de natura noastra umana, din pacate!
Sper sa nu te fi suparat, nu prea ma pricep eu la cuvinte frumoase, sper sa fi inteles ce am vrut sa zic!! Offf, mi se rupe inima cand ma gandesc cata durere poate fi in sufletul tau!!! Si stiu ca acum nimeni nu te poate ajuta cu adevarat!!!

POZE

Foarte frumos ce ai scris, intr-adevar multi nu constientizeaza ce au decat dupa ce pierd acel ceva...astia suntem noi si din pacate replica 'after all, tomorrow is another day' nu ne ajuta intotdeauna sa invatam din greseli; lucrurile care ni se intampla nu sunt intamplatoare dar uneori nici nu le putem impiedica, indiferent ce am face. Trebuie sa fim tari si in mod sigur vor aparea momente de fericire care sa ne lumineze viata

Mergi la inceput

cristina_ana nu vreau sa te sperii , dar incearca sa pui altfel problema si sa ii spui sa se interneze acum cat este cumva la inceput , ca neluind tratamentul corespunzator nu face decat sa amane vindecarea , care de fapt duce la agravare ... nu vreau sa iti explic efecte nu e nimic incurajator , dar sa ii mai spui ca o sa ai nevoie de el cand o sa nasti si dupa ... si sa rezolve problema asta acum cat mai repede ca timpul trece ... vezi si tu ... si multa sanatate
... stiu ce cacaciosi sunt barbatii astia cu mersul la dr

Cat despre cealalta problema , chiar crezi ca ai avut atata putere incat sa faci sa pierzi sarcina? Pai daca ar fi fost asa Emma trebuia salvata si minunea infaptuita la cata lume se ruga si cati trimiteau ganduri pozitive ...
Eeeeeh , ca degeaba o iau si o intorc pe toate partle ca mai rau ma inraiesc ...

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Off, Aida, stiu ca otita da complicatii super urate, mai bine nu citeam pe net!!!. Maine dimineata o sa insist si o sa tip la el daca e nevoie, pana se duce sa se interneze. Ca sa nu mai zic ca atita se plange de injectiile pe care le face!!!! Imi explica cu lux de amanunte cat sunt de dureroase, cat de mult dureaza sa i le faca, si ce chinuit e el, saracu'!!!! Barbatii astia, unii dintre ei, sunt niste mamaligi!
Monica, si la tine ma gandeam cand am scris mesajul precedent!!! Stiu ca si tu iti faci o gramada de mustrari de constiinta, stiu ca suferi din cauza asta, dar nu suntem noi vinovate cu nimic!!!! Trebuie sa credem asta cu adevarat, din tot sufletul!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Cristina imi pare rau de sotu..II doresc insånåtosire grabnicå..

Aida

Eu ma bag oleak la bucatarie..

POZE

Iuliana, cea mai fericitå 33+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput