Puiuti de Randunici 2008!! (284)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Neatza,
Intai inghit in sec la bunatatile pe care le-a mancat Bubu, super tare masa .
Gecko, si eu as merge pe varianta ca e un domn copilul tau si nu a putut ridica mana la o domnita. Mergi si tu pe varianta pozitiva, nu vezi ca pana si Mimo si-a pus ochelarii roz. Si de la nasu mare niste dansatoare: ca vine AMR peste tine.
Mimo, acelasi fior il am si eu cand ma duc la parinti si vad copilasii aia care erau ca Sabin cand eram eu domnisoara la mama acasa, iar acum sunt studenti, numai ca la mine e invers. Imi dau seama cat timp a trecut. De fapt cred cel mai mult simt trecerea timpului in momentele alea.
Ariel, ma bucur tare mult ca a iesit soarele si pe strada ta si ca Teo musca..
Nicoleta, la mine Garmastanul nu a avut nici un efect, in schimb a facut minuni Bepantene-ul.
Vio , felicitari mami pentru samburel. Sa ai o sarcina usoara.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!
Ati avut tastarnita de cand n-am mai citit eu, am avut ceva de recuperat pana v-am ajuns.
Felicitari Vio si Cleme, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi
Ariel, ma bucur mult ca e bine Teutu mic. Acum mai trebuie sa te repari tu si sunteti numai buni de vacanta
Clau, ti-am admirat puii frumusei si jucausi. Dragoste mare intre ei.
Bubu, s-a dus regimul tau cu toate bunatatile alea
Stelutz, e o papusica Tea ta, mi-e tare draga

Am vazut pozele de la intalneala, foarte frumosi toti puiutii, tare rau imi pare ca nu ne putem intalni si noi cu voi
Maia, reintalnire frumoasa cu sotiorul. De cat timp nu v-ati vazut?
Gecko, AMR 2 zile

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Multam Gecko de sfaturi, Matei se alinta atata la san si se si "alina" durerea de gingii... Incerc sa il scot si eu, dar uneori adorm si ma trezesc, el e tot acolo... La noi tehnica e defectuoasa... suge culcat si uneori incearca sa sada si pe burta, ira la rotire foloseste ca punct de sprijin sanul... AAAUUUU! Si daca tu astepti ca Bursucul sa ajunga sa suga pana se va exprima atat de complex...

Vio!! Chiar ca ocupata! Sa fie intr-un ceas bun, fara greturi!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Am uitat de Nico: la ranile mele a facut minuni Bioptronul de la Zepter. Daca ai sau daca-l gasesti la cineva ar fi extraordinar

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

am unde VERDEEEE...s-a trezit omu pentru un pahar de apa si un pishu (e deja dupa a 3 a noapte succesiva de lucru si e cam zombi) si l-am anuntat ca vreau sa mai facem un bebe...el soc ACUM?????? L-am linistit ca acum il mai las sa doarma...i-au facut o prezentare cu lunile ce urmeaza, date importante etc...s-a uitat pe foaie si si-a dat acordul...cu conditia sa iasa cu codite...ashe ca sovi, clodute spuneti tot...pozitii, dieta, alinierea astrelor etc

Mergi la inceput

'neata provincia...ca vad ca tot voi sunteti baza...duamnele de la capitala inca le sforaie

daca mai dau mult din gura (inca vreo 276 de mesage) ma mai fac si eu cu o stelutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ia te uita ce gasesc eu cand ma trezesc Crenguta plina, sta sa se rupa din cauza de burtici
A muncit ceva Vio de cand n-am mai vazut-o , sa fie intr-un ceas bun "accidentul" si sa fie cu codite
Vad de asemenea ca Gecko a intrat in faza "ar face orice numai sa nu invete" Chiar asa?
Bubu draga, ia un taxi! Te astept
Teo Boy e ca nou? Wow, asta da veste
Naty esti back in bussiness? Gata cu aranjatul? Cand plecati?
Raluca nu era vorba de trecerea timpului, era vorba de ceva ce mi se intampla mie , tot mie...ca si cum cineva ar fi dat inapoi roata timpului...greu de explicat, dar frumos de simtit!Sper sa pastrez si azi macar starea de spirit buna!
Cami wow, scrisorica???? E ceva in atmosfera sigur
Nicoleta ma ia cu fiori numai cand ma gandesc cum se insurubeaza Matei pe sfarc ca sa se intoarca de pe o parte pe alta Reparatie rapida si alaptat indelungat

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui VioletaH

Neatza buna! Recunoasteti personajul?

Ma iertati ca n-am mai venit demult p-aici, dar am fost putin ocupata...

Vio 5s (17 martie 2010)+ & Sean (16 martie 2008)

Felicitari, sarcina usoara!!!

buna dimineata la toata lumea!..
am avut o noapte de pomina, mai mult alba...Muffy s-a ccacit moale si mult o data, apoi a plans si marait vreo 2 ore..fara febra...ce naiba o mai fi, ce dinte, masea?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Vad de asemenea ca Gecko a intrat in faza "ar face orice numai sa nu invete" Chiar asa?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

ashe stii matalutza sa strici elanul din om...eu zic ca ma striga instinctele materne si tu ma acuzi ca m-as trage pe popou de la invatat...cine eu??????....NUUUUUUU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cami, nu stiu daca gasesc Bioptron... Am auzit ca e super pentru rani, daca oi gasi, ce bine ar fi! Multumesc!

Gecko go for it! Voi mai ca-mi faceti pofta...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput