Puiuti de Randunici 2008!! (284)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Neatza!

Gecko noroc cu tine ca am vazut si eu pozele lui Simo.. si am mai uitat si sa va spun ca am trimis si pe mail pozicile din montaj..

apropo mamicile care lipsesc din montaj pot sa trimita in continuare poze ca le pun si pe ele fara grija.. da??
aviz VIO, CLEME, ELARA si multe altele..

stai ca nu am terminat cu Gecko.. mai chiar nu fusei bre monosilabica.. nu vazusi ca facui si glume?.. si uite ca vad ca lumea cand lipseste mai mult produce.. ce-ar fi daca as lipsi si eu mai mult timp?? poate produc si eu ceva...

Vio felicitari!! sarcina usoara si bebic sanatos! vb lui gecko vad ca vrei si tu gemeni ca Ariel...

Gecko iar ma intorc la tine.. bre esti tare cu microbul ala.. ca bine zici.. mai ales ca a ajuns si aici.. cred ca e cazul sa il anunt si eu pe al meu numai nu azi ca il doare o masea..

Naty sa stii ca Nebunie se cheama.. desi suntem aici de 1 an jum, cateodata simt ca parca am fi de o viata..
Maia revedere placuta!

hai ca vad ca s-a trezit si capitala!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Da mai Mimo, eu ti-am inteles trairile, reintalnirile si starea ta, doar ca la mine plecand de la ideea de baza reactia e alta.
Eu imi amintesc vorbele mamei cand sora-mea a plecat la facultate (intre noi fiind o diferenta de 10 ani). "Uite Diana a plecat de acasa, noroc ca avem cu cine sa ne certam in continuare". De fapt tot timpul, dupa ce sora-mea a plecat "la casa ei", am simtit bucuria si multumirea alor mei ca nu au ramas singuri.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna ziua,

Va fetele.
Felicitari Vio si Cleme.
Legat de reteta de fetita... RECUNOSC... ...poate a fost doar o intimplare...sau poate doar dorinta IMENSA de a face fetita DAR eu m-am ghidat dupa calendarul chinezesc de pe desprecopii ... si am ales luna de conceptie... www.desprecopii.com/info.asp?ID=21" target="_blank">alege sexul copilului la conceptie .
Ideea e ca cine a mai nascut dupa mine ... am verificat si a iesit exact cum e in tabel, plus ca la Patrick dupa ce am aflat ca sunt insarcinata am cautat si am gasit prima oara acest tabel si am vazut ca e baiat...am gasit ACELASI tabel si pe alte site-uri DAR in luna de conceptie a lui Patrick era fetita...deci doar pe DESPRECOPII a fost CORECT.
REPET poate doar intimplarea sau DORINTA imensa de a fi baiat/ respectiv al doilea copil fetita a facut sa fie asa...

BAFTA CELOR CARE ISI DORESC INCA UN COPIL !

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

...Revin...

Am uitat ce era mai important si pentru mine sa va spun si voua... Karolina s-a intors...este cu capul in jos..pregatita de iesire... Doar ca acum ..probabil la intoarcere... a prins o salba de margele....deci are o circulara de cordon... Sper sa nu isi daca 2... dar momentan M-AM CALMAT ... ca iese cu capul .
E o grasana 2 kile 400 ... si atit cit am vazut eu pe ecranul de la eco are o fatzuca ....

Acum chiar

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bravo Clodute , bravo Karo Lasa ca aia cu circulara nu e mare problema, se intampla fff frecvent, stiu ei doctorii ce-i de facut
Acum ma apuc sa studiez calendarul ala Doar asa, sa va spun daca se potriveste din urma
Maia intalnirea ca intalnirea dar mi-ai amintit de tortul de piersici Nu pleaca ea Teo in tabara si dau iar iama in bucataras

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

clodute, e delicios linkul ala...am retinut:

Daca doriti o fata...

Luati pozitia misionarului.
Faceti dragoste cu femeia deasupra.
Concentrati-va asupra Placerii femeii - Daca ea are prima orgasm, puteti sa decorati camera copilului in roz.
Luati conducerea - Daca este ea cea care initiaza comuniunea amoroasa, veti avea fata.

Daca doresti fata...

Danseaza dansul bebelusului cand este luna plina.
Stabiliti o data pentru a face dragoste dupa-amiaza.
Fiti impreuna in zilele pare din luna.

si astea:
a fi relaxat in momentul conceperii copilului inseamna ca vei avea o fata;
Unii intelepti spun ca testiculele barbatului trebuie sa fie reci inainte de a face dragoste daca doresti o fata...jur ca i le pun la frigider inainte

si conform chinezului...august, noiembrie scrie pe mine

Imi pare bine sa aud ca e Karolina corect asezata pe tunel...iar cu circulara...inca doua dansuri nocturne la tine in burtica si si-o va da jos
Si mai lasa canapeaua si nu mai ineca soriceii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Neata!
Ma apucai si eu sa ma mai pun la curent cu crenguta... Valeu, ce de vesti era sa pierd!

In primul si in primul rand:

Vio felicitari pentru ochisori noi! Hehe, nu stiam eu de ce taceai atata pitita. si cand colo, iete ce faceati voi acolo, dupa canapea.

Cleme, nu stiu daca pot sa iti zic felicitari, iti doresc in schimb sa fiti impacati cu orice decizie luati! . Totusi poate pui la socoteala, ca la bb2 cheltuielile nu vor mai fi asa mari ca la bb1, si cine va sta cu bb1, poate sa stea si cu bb2 dupa ce, cel din urma depaseste perioada aceea delicata a primelor luni. Eu asa am gandit cand imi veneau in cap partile negative despre bb2. De la un moment dat se cresc unu pe altul. Si in vacanta daca mergem,oricum nu vom avea aceeasi liniste ca alta data cu 1 copil, de ce sa nu plusam putin, investind in relaxarea de mai tarziu Fortza fie cu voi!

Fortza si imunitatea fie si cu voi, Ariel, nu stiu de ce, si eu gandeasc ca putina odihna si relaxare (si proactiva, nu numai reactiva), ar schimba putin cursul evenimentelor. Ma bucur ca se intrezareste luminitza de la capatul tunelului.
Si referitor la neascultatorul de taica-tu. Eu sunt fata de alcoolic hard-core, care acum 5 ani a zis deodata: de azi nu mai pun picatura de alcool in gura. Si Doamne ajuta, asa a fost de atunci, nici o gura de bere nu mai bea. Ce am facut noi pentru asta? in primul rand nu l-am mai cicalit. Ne-am rugat intens toate 3 pentru el, mult timp, cu mama si sora. Apoi au aparut niste conjuncturi favorabile, a fost de cateva ori la psiholog si la AA, si gata! Si e om simplu de tot, numai un miracol a facut posibil acceptul lui sa capete ajutor!!!

Gecko cea studioasa -asta pt examenul de sambata,
-astea pentru ochisorii care va pandesc atent de sus si survoleaza sa gaseasca nisa catre voi Eu n-am studiat astrele, ca si la noi a fost cam accident sarcina asta, a aparut in luna in care inca cica ne protejam , abia peste o luna urmand sa tragem la tzinta. Cred ca a iesit fata, ca eram ingrozita de amenintarile Omului ca facem copii pana iesi si o fata :))))
oricum, uite aici daca chiar iti trebuie http://www.prodanciu.ro/

Maia, voi naste la Isis nu la Materna (asta e doar pt plan B). la Isis e o idee mai ieftin, si intamplarea a facut sa dau peste un forum al clinicii, prin care m-am pus in tema cu atmosfera de acolo.

Ursa , daca deschizi messul, poate dai peste intrebareace ti-am adresat-o acolo

Cami, ce mai stie sa faca bioptronul?

Noi suntem binisor, de o saptamana ma duc la piscina, marti aflu si eu la eco daca s-a intors bb, ard de nerabdare sa o vad.

Am vazut ca ati facut diverse combinatii de intalniri neasteptate, sa va fie de bine, ce frumos!

va pup pe toate!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept

Mergi la inceput

am revenit cu niste filmulete si pozici, printre care si un dans mic pt Gecko..

acum sa nu ma certati pt coloana sonora (nu e manea), dar mi se facu si mie un pic dor de casa (si au baietii astia 2 piese cu strainatatea de ma doare sufletul) si pt Andra vad ca nu conteaza ritmul, muzica sa fie ..

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

mai ce coincidenta.. de cand ne-am mutat in noul apart, eu dorm in stanga barbatului deci e un semn bun daca vrem baiat..
dar eu nu prea inteleg ce e cu 24 si 28 ala? sansa e data de procentul de jos, nu? iar ala din dreapta e procent/an? sau cum?

Pozici
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Clodute, nu se potriveste calendarul astora de la DC. Eu l-am conceput la 29, in iunie si trebuia sa fie fata :))
So...am si dovada ..vorba Butucelului.
BTW Cum mai e Andreiu?

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput