Puiuti de Randunici 2008!! (284)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

hai ca m-am bagat si in linkul lui sovi...pai mai sovi mai...ala e aproape viol ce povesteste ala acolo...nu tu placere, nu tu satisfactie...ba si un pic mai multa durere...mai lipsea un pic si imi recomanda si vre-o doua palme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Sa mor de ras nu alta, ca n-am apucat eu sa deschid calendarul dar a facut Gecko un rezumat adevarat
Si mi-a placut rau de tot cum a povestit Sovi de taticul ei, asta am vrut si eu sa spun atunci dar cred ca n-am gasit asa niste cuvinte potrivite Ca sa nu mai zic de faza cu aia doi ochisori care stau si pandesc de sus sa gaseasca o nisa , m-am zbarlit toata Ce face hormonu' din om, maaa!
Hop si Adriuta la ora asta, se baga si ea in vorba de zici ca nici n-a lipsit nemotivat
Dansul Andrei nu l-am vazut inca, il pastrez pentru desert si revin cu impresii dupa.
Acum sa va zic cum mi s-au aburit ochelarii roz oleaca
Stateam eu asa zambetul tamp pe buze si visam la mierte fierte cand suna soneria Lumeeee, era soacra-mea!
Pai nu-i bine sa te joci cu roata timpului ca uite ai si dezavantaje N-am mai vazut-o din aprilie dar parol, e neschimbata A venit pe neasteptate, gura mare-gura mare, a povestit de cimitir si de catel, i-a zis lui Vladutz "TEO" (daca i-am ales nume complecat, asa-mi trebuie) si-a luat nelipsita sarsana si a plecat lasand in urma numai stresul si surpriza Se grabea tare sa lipeasca un lant de aur care agatza bluzele, tiii-nenorocire
Apoi pregatesc eu micul dejun pentru fete, fac omleta ...apare Vladutz si incepe :dadaidadai...Nu va spun ca a mancat o bucata maricica de omleta si ar mai fi vrut , e prima oara cand face asta ca pana acum scuipa orice ou in orice forma ....
Acum e liniste "in sat", doar casa arata ca dupa vijelie dar ma ocup indata

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Sovi, Bioptronul face foarte multe, nu-l folosesc eu cat ar trebui (de lene, recunosc). Pot sa-ti spun din experienta mea ca a vindecat multe rani, arsuri, a calmat dureri de cap si de urechi(cand avea alex otita), m-a ajutat cand aveam ragade. E cam scump, eu am dat acum 3-4 ani vreo 400 euro, dar sunt foarte multumita de el.

Simo, iti sta tare bine tarancuta, iar torturile...
Mimo, mi-e dor de tine si tare rau imi pare ca n-am cunoscut-o si pe Teo
Mihutza, e bestiala mica dansatoare, ca de obicei. Tare mi-e drag de ea

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ziua buna!

Felicitari Vio si Cleme pentru samburei!! Sarcina usoara,usoara,nastere si mai usoara..iar de bebei ce sa zic..Sanatosi sa fie!!
Cleme-totul va fi bine!Ai incredere in Doamne-Doamne;stie el cum le aranjeaza pe toate!

gecko-am pumnii stransi-o sa fie de 10!

Am citit din Joi in Pasti,pe verticala spiralata asta insemnand ca nu prea am habar de ce s-a mai intamplat pe ramurica
Va pup si va imbratisez cu dor!

Tot io,Ela,mama serioasa de brotac sugaci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Adriuta nu stiu ce sa iti zic. Daca la bebe 1 a iesit baiat desi nu m-am ghidat dupa calendar...am verificat abia dupa... la bebe 2 pot sa zic cu mina pe inima ca am insistat nov si dec sa ramin insarcinata pentru ca eram eu sigura in adincul sufletului meu ca va fi fetita.

Deci cum spuneam ... poate nu e calendarul de vina ci poate DOAR DORINTA MEA IMENSA.

PUP SI BAFTA LA FETITA GECKO orice cale ai alege

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

hai ca m-am bagat si in linkul lui sovi...pai mai sovi mai...ala e aproape viol ce povesteste ala acolo...nu tu placere, nu tu satisfactie...ba si un pic mai multa durere...mai lipsea un pic si imi recomanda si vre-o doua palme

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

Mie mi-a placut chestia aia cu: "Femeia nu are nici cea mai mica vina daca copilul rezultat nu are sexul dorit; intreaga vina este realmente a barbatului prin nestiinta (nepriceperea) lui in a crea (induce), in mintea femeii, psihicul corespunzator pentru baiat sau fata."
. Adica daca n-a batut-o bine inainte, normal ca e vinovat ca n-a iesit fata. Gecko, parca vad ca tot baiat faci, asta daca nu vizitezi rapid un sex-shop sa achizitionezi niste bice.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si eu mama-zombi, p-aici..
Mufa de ceva timp, ma tot mangaie pe sanii, cand il iau in brate, baga mana sub bluza, cand stau pe scaun si am o bluza decoltata vine si ma atinge cu degetul pe sfarc si e tot un zambet! l-am lasat sa exploreze, sa vad ce face, si a si pupat, a pus capul pe piept si a stat asa, nu i-a trecut prin cap sa suga, dar cred ca-si aminteste el ca acolo era ceva 'de bine', parca il calmeaza, se linisteste...ce aiurea..
am vazut andra, motan-incaltat-dansator
una mica ptr gecko, vorbareata, ca numa maine nu-i poimaine! m-ati spart cu calndarul vostru chinezesc:))))))
ma duc sa bucataresc o salata de vinete si niste paste..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am uitat sa zic...nu stiam ca-i gata montajul, noroc cu Gecko, ma uit si eu acum la el, revin mai tarziu cu impresii..probabil a fost prezentat cand eram noi la mare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

am uitat sa zic...nu stiam ca-i gata montajul, noroc cu Gecko, ma uit si eu acum la el, revin mai tarziu cu impresii..probabil a fost prezentat cand eram noi la mare..

ualeuuuu!!!! Nu l-ai vazut???????????? Ia-ti un munte de servetele langa tine ca se lasa cu boceala

EDIT: again pe motiv de gramatica de baiat de cartier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Citat:
citat din mesajul lui VioletaH

Vad ca au mai fost si alte fete ocupate de cand n-am mai venit eu pe crenguta
Valentina, Simo si Ursuleata FELICITARI PENTRU PUIUTII DIN BURTICA!

Pup si restul burticilor mai cu vechime: Simonette, Elara, Clodute, Blanka, Sovi.

Restul de mamici, haideti care va mai alaturati grupului de gravidoase?

Vio 5s (17 martie 2010)+ & Sean (16 martie 2008)

Ridic eu manuta...As vrea sa maresc grupul gravidoaselor...
Felicitari noilor burtici!!Sarcini usoare si bebici sanatosi!!!

o mamica fericita

Mergi la inceput