Puiuti de Randunici 2008!! (284)
Raspunsuri - Pagina 12
luny spune:
mihuta superb montajul, te felicit pentru rabdare si imaginatie, e munca multa la ce ai facut tu acolo, rezultatul fiind pe masura!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:

Helou gagici si
Felicitari Viooooo!
Sa fie cu coditeeee! 
Gecko
hai cu codite si la tine!!
Ariel, ma bucur tare pentru Teo
Sanatate multa tie!
Ce-mi place ca e animata crenguta!
Noi am fost la vaccin. Ati mai vazut copil care sa nu planga la vaccin??
Stef e ceva!!! nu a schitat nici un gest, a stat nemiscat si apoi i-a facut "pa" asistentei si a inceput s-o injure pe limba lui! Nici macar au n-a zis, n-am pomenit! Si data trecuta la fel ![]()
Are 11 kg, nu l-a mai masurat...
In schimb Vlad tuseste, ne-a dat Erdomed, Aerius, Nurofen...i-am facut si un puf cu Flixotide...of, Doamne...nu l-am mai dus nici la gradi...sper sa nu se agraveze ceva, ca era cam ragusit si am oroare de laringite!!
luny spune:
waaaau, remaliss
, felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos!!!!!
o iau razna cu capul, ca Gecko(apropo, mi-au folosit servetelele alea de la tine, tare emotionant a fost sa vad puii din prima zi, la 1 an..), ce-i cu invazia asta de gravideala, frateeeeee???????? o fi vara, soarele de vina????![]()

Iubirea mea,
Nicoleta spune:
Salut.
Remaliss, felicitari!
Bubule, n-o fi ma vreo alergie tusea aia?
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
raluca2107 spune:
Am vazut-o pe Andra dansatoarea
, o dai la cursuri de dans Mihule?? Dupa cum vad e mare artista in mai multe domenii.
Luny, e chemarea materna, Sabin desi nu a supt decat 2 luni, deci nu isi aminteste nimic cu siguranta, cel mai bine adoarme daca isi pune manuta aproape de sanul meu, sau se joaca cu breteluta de la pijamaua mea (cat mai apoape de san). Am incercat sa ii pun manutza in parul meu sau sa il tin de manutza...nimic.... se foieste pana ma prinde de breteluta, isi pune manutza pe piept si adoarme instantaneu.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui remaliss Ridic eu manuta...As vrea sa maresc grupul gravidoaselor... Felicitari noilor burtici!!Sarcini usoare si bebici sanatosi!!! o mamica fericita |
stai ca nu pricep...e cu intentie sau cu directie
...ca nu stiu ce sa scot...din astea
...sau din astea
...nu stiu daca sa te felicit sau sa zic Doamne da...no, lumineaza-ma pliiissssBubu, ce animatie bre? Nu vezi ca de dimineata ma agit de aproape una singura pe aici...eu intreb...eu raspund...eu imi fac galerie...eu imi dau palme...sper ca realizati ca e morcovul, gradinarul, lopata si roaba toate in popoul meu...de aia am diareea aia verbala

luny spune:
raluca, ce frumos ai spus!!
si eu ma misc anemic p-aici, nu se decongelase carnea, dar acum gata, nu mai am nicio scuza, ma duc la oale ca acum se scoala Master of
Disaster![]()
gecko esti cu creeeeerul
pane facut deja, nu mai intra nimicuta?![]()

Iubirea mea,
clauclau spune:
Hello randunime! Mamaaaa, ce de gravidoase!

. Felicitari, sa aveti sarcini usoare, fara greturi si sa iasa exact ce sex doriti voi!
Gecko, hai si tu cu coditele!

Eu ma apuc de bagaje, dimineata plecam la munte!

luny spune:
am uitat ceva,sa intreb pe Nicoleta cum sunt ragadele...la mine a mers garmastanul si statul dezbracata
, sa se usuce bine..in rest, gand la gand cu Gecko, si fetele, ti-au raspuns ele si cu vindecatul si cum sa mentii lactatia.
Iubirea mea,
zozela spune:
Alina-si tu?! Da' chiar asa-e in plan sau e plantat,ca sa stiu daca tzopai sau scot agitatele?
Bravo Stef cel viteaz!!Sanatate Vladutului si
mamica!
Distractie placuta-Clau!
Fata io-s invizibila?? Ziceti-mi si mie doo vorbe acilea
Edit,ca trebuia sa-mi colorez nedumerirea..Asta ca sa nu raman cu ??