Puiuti de Randunici 2008!! (284)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

shhht, examenul e sambata si dupa cum observi azi sunt in chef inaltator de invatat

Dar spune, Sean ce face?...s-a intarcat?...o pasuieste pe maica'sa?...i-ati dat marea veste?...pe doggy l-ati anuntat ca mai apare un prichindel ce o sa ii smotoceasca urechile?...tu???greturi ceva?...hai ca eu iau pulsul natiunii ca poate poate imi fac curaj de

EDIT: pe motiv de greseli gramaticale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gata, eu am fugit ca vine locomotiva...
Simo, patul l-am "inaugurat" chiar sambata la mutare, cu sampanie si tot
A doua zi a venit si cm-ul...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

neata!

...ca Gecko a uitat-o dar e de inteles ca morcovul creste....asa ca ia de la mine: ...si le mai antrenez!
Mihutza, sincer deseori ma gandesc la tine si la Adriuta (si iata, se pune oarecum si la Gecko, chiar daca neamurile exista) atunci cand mi se pare ca-s fara ajutoare. Dar ma "consolez" ca voi oricum ati avut un curaj pe care eu nu l-am avut si inca nu-l am, acela de a pleca din tara

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

cafea nu am de unde o da ca am baut-o eu toata...bombocino nu am pink ci doar de KaKaO la asorte cu starea mea de spirit...ashe ca mai bine il tin pentru mine...

neamurile conteaza o data la 1-2 saptamani...1-2 ore...cand ne intalnim la un ceai si-un biscuite...ajutor zero...iar "curajul" nostru cred ca se numeste NEBUNIE...iar in aceeasi nota de NEBUNIE cred ca iau curand taurul de coarne...si las planurile, calculele si cariera deoparte...ca ashe cu multe calcule si planuri am ajuns sa il avem pe Patrick la 30+ de ani cand de fapt ne iubim de la 20.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Buna dimineata si buna sa va fie toata ziua!
Am copil harnic si se trezeste la ora 6,6,30 de dimineata in timp ce mami a lui vrea sa mai doarma.Am vazut pozici de la intalnire si mi-au placut tare mult ,dar as fi vrut sa fiu si eu cu voi sa va vad pe voi si puisorii vostri pe viu.TOTI puii sunt frumosi si mancaciosi in parc
Va pupic si fug sa fac ocaci am capul cam dureros si trebuie sa fiu bine azi ca am un drum de facut azi cu.Am fost ieri la cosmetica si m-am facut "gigea"ca trebuie sa fiu mumoasacand ma vede barbatu' meu dupa atatea luni!
Am facut curatam gatit bunatati si mai am azi un tort de piersici de facut si gata am cam terminat.Copiii ii duc la mamica si eu cu sotiorulo seara ca pe vremuri!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maia37

Am fost ieri la cosmetica si m-am facut "gigea"ca trebuie sa fiu mumoasacand ma vede barbatu' meu dupa atatea luni!
Am facut curatam gatit bunatati si mai am azi un tort de piersici de facut si gata am cam terminat.Copiii ii duc la mamica si eu cu sotiorulo seara ca pe vremuri!

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://photobucket.com/maia38

Reunire frumoasa cu marinarul...si grija, grija cu romanticuasele...ca umbla un virus gravidos tare naravas si contagios

Mergi la inceput

Gecko succes sambata la examen si in ceea ce v-ati propus sa reusiti
Naty inca o data fericire si multa dragoste in cuibul cel nou!
Ariel multa sanatate si sa iasa o data soarele ala si pe strada ta caci numai probleme ai avut in ultimul timp!

Mergi la inceput

Daaa stiu mai Gecko ca virusul asta circula pe crenguta Si tie succes ca eu pana una alta nu mai vreau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Multumesc, Naty.
Gecko, eu iti zic asa, prieteneste () nu te mai gandi! Gandirea multa strica! Actioneaza si atat!
Pai daca ai examen sambata....gata nene, da-i bataie! Eu cred ca 2 ani intre copii este IDEAL. Primii ani vor fi mai grei, apoi cand creste si al doilea un pic, gata, e floare la ureche. L-am intrebat deja pe sot daca e gata de vasectomie, ca la noi 2 e limita. Si asa ma intreb cum o sa ma descurc fara nimerica langa mine. Dar...daca stateam prea mult pe ganduri ma apuca batranetea.

Oricum, am niste emotii de nedescris. Iar soata radiaza de fericire. Inca nu am nici o greata, astept cu infrigurare sa mai treaca 2-3 saptamani. Ma rog sa nu fie ca prima data cand am zacut 2 luni jumate.

Sean a fost primul care a aflat ca era in baie langa mine si studia cum face ma-sa pish intr-un pahar de plastic. si el si cainele se uitau mirati la mine. Durere.

Inca alaptez...nu stiu cum voi face cu intarcatul ca Sean e disperat dupa tzatza...Daca incep sa ma doara sanii din cauza sarcinii probabil il voi intarca brusc si fara drept de apel, desi mi se rupe inima la gandul asta. Voi vedea.

Vio 5s (17 martie 2010)+ & Sean (16 martie 2008)

Mergi la inceput

iti dau dreptate ca nu face bine gandirea...mai ales cand calculele nu ies bine. Chiar daca mi-as lua examenul job nu cred ca voi gasi rapid. E recesiune si chiar daca nu se taie joburi in sanatate bugetul sanatatii e tinut pe nivel de avarie si nu se fac angajari. Si daca m-as angaja atunci as vrea sa fac un an in job ca sa fiu sigura ca am job la intoarcere...si uite asa timpul trece si nu imi convine.

Legat de sarcina eu is pe invers...am avut o sarcina atat de usoara cu Patrick ca daca as fi lesinata cu greturi la a doua sigur as face comparatii...

Cu alaptatul te intrebam ca asa mai auzisem ca se intarca prichindeii cand mamica devine gravida ca cica nu le-ar mai place laptele...ceva cu hormonii secretati...eu inca visez la ziua cand Patrick se va ridica de la san si va spune "Saru'mana pt masa mama...de azi incolo te rog sa imi servesti laptele in cana!!!"...dar parca vad ca doar cu visatul raman

Mergi la inceput

si daca tot te intrebai cum mai e ramurica...

uite linkul la montajul facut de mihutza
http://www.slide.com/r/IJKQ0GhBsD_tW7zS9gohTGAfsthK28LX?previous_view=mscd_embedded_url&view=original

l-am pus mai demult si pe prima pagina dar cred ca nu e foarte evident.
enjoy

Mergi la inceput