Puiuti de Randunici 2008!! (284)
Raspunsuri - Pagina 7
ariel_7000 spune:
naty, cat timp a bolit, teo a stat numai si numai agatat de mine. de mana, de picior, in brate, pe jos, in pat...peste tot.
dar stiam ca asta il alina pe el. am mai obs ca il linsitea cantatul. cum se supara sau ii era rau ii cantam si se linistea, bietul pui. tare impresionata am fost cand a inceput dr sa-i fredoneze, ca sa-l linisteasca sa-l consulte. 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
mihutza11 spune:
Helau lume!
am vazut si eu tot pozici, montaje.. dar le-am vazut tot pe reprize, asa ca nu mai comentez sa nu sar pe careva! dar va dau
in schimb, merge? ![]()
Giani long time no see! sanatate la pitic!
Ariel chiar ca esti doctor decent de acum! multa sanatate!
Gecko hai ca le antrenez pe domnisoare
.. sau mai bine sa o pun pe Andra sa le antreneze.. ce zici? ![]()
Bubu bunaciuni ce ati mancat acolo.. si stii vb aia "puiul, pestele si p... se mananca cu manutza".. maiii nu va ganditi la prostii, ca voiam sa scriu Pizza
.. merge?
Naty si noi cand ne-am mutat a avut si Andra vreo saptamana de plansete si miorlaieli, dar era mai mica.. cred ca o afecteaza si asta pe Iulia, dar trece..
Cleme osafiebine osafiebine osafiebine!
pot sa te incurajez cu ceva? gandeste-te ca noi astea plecate chiar nu avem la cine sa apelam si drept urmare ne descurcam cum putem, fara familii, sau mai munceste omul 2 joburi; de probleme financiare ne mai lovim si noi etc..dar toate trec.. sper ca nu te-am suparat ca am zis, dar vreau sa te incurajez!
Gecko ma omori cu Bursucelul!
e galant, bre!!
Mimo super ai povestit!
vezi sa faci cumva sa iti pastrezi lentilele LOZ mai mult timp!!
Ariel ce ma bucur sa aud ca Teo is back!!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
gecko spune:
bag unul scurt (vezi sa nu) si ma arunc in bratele medicinii
nicoleta, eu una nu m-am lovit de ragade dar Garmastanul, creme pe baza de lanolina si expunerea sfarcurilor te pot ajuta. Ca parere personala, suptul o ora nu intretine lactatia ci doar chinuie mama. Patrick a stat la san o ora (sau mai mult) doar in maternitate, la trecerea de la colostru la lapte. Mai are el tentative de a se dragali cu sanul dar nu le dau apa la moara. Cu o stimulare minima (dimineata, seara si noaptea) lactatia nu s-a oprit.
simo, vazut poze
...spune repede...ce faceati in costume po****re? Fain tortul pian si frumosi baietii impreuna...si o sa fie si mai frumos cand va fi si al 3-lea. Eu una te invidiez pentru bogatiile ce le ai si pentru seninatatea si increderea cu care primesti darurile de la DD.
mihutza, un dans din solduri a la Shakira bucovineanca imi va face foarte bine la examen. Si ma rog eu...de ce esti matale monosilabica si rarutza pe crengutza? Si un
pentru poza cu mocoflenderul meu, mi-am salvat-o in calculator si cu prima ocazie o fac tablou
ariel, ma bucur sa aud ca sunteti spre vindecare. Ca ce bazdaganie a fost sincer nu cred ca are importanta...nici macar prin prisma eventualelor complicatii...pentru ca din pacate nu exista nimic sa previna complicatiile unei boli virale.
De erithema infectiosum eu am zis inca de cand iti faceam teoria recoltarii de sange...mie una nu mi se pare important sa cauti cauza exacta ci mai degraba sa incerci sa faci o delimitare intre viral si bacterian ca sa stii exact daca bagi sau nu antibiotic...atitudinile cum ca "umbla nu stiu ce bacterie smechera pe bulevard si hai ia de la mine antibiotic salvator" ma scot din minti.
Iar ca sfat personal pentru tine...fa tot posibilul sa te odihnesti psihic si fizic (usor de zis, greu de facut)...pentru ca tot surmenajul asta te face susceptibila la orice adiere de "boala a copilului". Si cand ai vreme si rabdare...controleaza si tiroida aia ca mie mi se pare ca isi cam face de cap.
Si acum din putzul nervilor mei
...azi fac babysitting (again
) ca nepoata e in vacanta si nu are cu cine sta. Ma dor timpanele de la desenele ce ii merg in continuu in living si care trebuie sa fie pe volum cat mai mare (ca ea nu aude
)...si pe cand in sfarsit ma adun si eu pe cartile mele striga sa ii dau apa, biscuiti, ciocolata etc etc ... ca parca ea e amputata si nu isi poate lua singura
Ca sa nu mai zic ca mi se pare nesimtire modul de apelare a neamurilor la mine...in conditiile in care eu ,cand se punea problema ca sotul sa lucreze in ziua examenului meu, nici nu am luat in calcul sa il las pe Patrick cu neamurile ci am inceput sa caut babysitter pe care sa o platesc.
VioletaH spune:
Neatza buna! Recunoasteti personajul? ![]()
Ma iertati ca n-am mai venit demult p-aici, dar am fost putin ocupata...![]()
Vio
5s (17 martie 2010)+ &
Sean (16 martie 2008)
VioletaH spune:
Vad ca au mai fost si alte fete ocupate de cand n-am mai venit eu pe crenguta
Valentina, Simo si Ursuleata FELICITARI PENTRU PUIUTII DIN BURTICA!
Pup si restul burticilor mai cu vechime: Simonette, Elara, Clodute, Blanka, Sovi.
Restul de mamici, haideti care va mai alaturati grupului de gravidoase?
Vio
5s (17 martie 2010)+ &
Sean (16 martie 2008)
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VioletaH Vad ca au mai fost si alte fete ocupate de cand n-am mai venit eu pe crenguta ![]() Valentina, Simo si Ursuleata FELICITARI PENTRU PUIUTII DIN BURTICA! Pup si restul burticilor mai cu vechime: Simonette, Elara, Clodute, Blanka, Sovi. Restul de mamici, haideti care va mai alaturati grupului de gravidoase? Vio 5s (17 martie 2010)+ & Sean (16 martie 2008) |
asta da persoana ocupata
...sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos, frumos, voinic
Pai bine draga...dar voi numa in luna asta stiti sa procreeati

VioletaH spune:
| citat din mesajul lui gecko ...si o sa ai si tu gemeni...] SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() ![]() |
Ptiu, musca-ti limba, femeie, ca asta e teama mea!

Eu vreau o fetita cu codite, dar daca e sa fie baiat nu ne suparam. Numa sa vina neinsotit!
In rest, multumim de urari.
Voi ce mai faceti? N-am citit nimic din urma, nu mai stiu ce se mai intampla... Cand ai examen?
Editez sa spun ca nu am planificat, asa au vrut astrele sa procreem in aceeasi luna
Desi am tot vorbit sa-l facem si pe bebe 2, eu parca mai vroiam vreo cateva luni amanare, dar...ne-am accidentat intr-o seara

Vio
5s (17 martie 2010)+ &
Sean (16 martie 2008)
gecko spune:
iar eu cu gradinitele (astia ar trebui sa ma plateasca la cata reclama le fac si la cat le pledez cauza)...citeam la Dulceturi/papanasi de 2007...copiii se apropie de varsta de 2 ani si mamicile se intorc la servici si unele au optat pentru gradinite in defavoarea bonei. Mie mi se pare ca acomodarea copiilor de aproape 2 ani la noul mediu se face mult mai greu decat a unui copil de aproape 1 an jumate. Sunt mai constienti de plecarea mamei, de ramanerea cu persoane straine. La astia micii cu o imbratisare si o jucarie sa le distraga atentia se rezolva mai usor problema.
In plus, mi se pare mai buna strategia sa il dai mai repede la gradinita si sa poti sa fii disponibila la inceput cand inevitabil se imbolnaveste si e si mai bine daca incepi sa il duci la gradinita din sezonul cald (copii mai putini si virusi mai putini si mai slabuti) astfel incat pe cand vine toamna/iarna sa fie cat de cat imun la bolile de zi cu zi si sa mai aiba sa se lupte doar cu bolile de sezon.
PS. Credeti ca ar trebui sa imi anunt sotul ca microbul gravidelii a trecut deja oceanul si inca un pic si imi infecteaza creierul????????
natynic spune:
neata!

...ca Gecko a uitat-o dar e de inteles ca morcovul creste....asa ca ia de la mine: 

...si le mai antrenez!
Felicitari pt sarcina, Violeta!
Mihutza, sincer deseori ma gandesc la tine si la Adriuta (si iata, se pune oarecum si la Gecko, chiar daca neamurile exista) atunci cand mi se pare ca-s fara ajutoare. Dar ma "consolez" ca voi oricum ati avut un curaj pe care eu nu l-am avut si inca nu-l am, acela de a pleca din tara 

Mimo, asa bre, vezi ce faina-i viata cu ochelarii loz? Mai cumpara o pereche, de rezerva...or fi scumpi dar merita. Intotdeauna!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
| citat din mesajul lui gecko PS. Credeti ca ar trebui sa imi anunt sotul ca microbul gravidelii a trecut deja oceanul si inca un pic si imi infecteaza creierul???????? |
Pai hai ca examenul trece acusi! Da-l, spune-i sotului si asteapta microbul sa te infecteze!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!