Puiuti de Randunici 2008!! (284)
Raspunsuri - Pagina 6
Simo27 spune:
Bravo,Naty pt Cm
!
Inseamana ca patul mov inca nu a fost probat![]()
![]()
![]()
!
Puppa,nu ti-am scris nimic pt ca nu ma pricep la chestiile astea cu cresa
.Eu o am pe mama si ma bizui pe ajutorul ei mereu.Sunt sigura ca cresa este o solutie excelenta,daca nu se poate altfel!multi
Si de uitatul "frumos" sa va zic ceva:am mai spus in stanga si in dreapta ca vom mai avea inca un copilas,si am vazut atatea reactii de genul:ce i-a apucat pe astia???Faceau fete-fete
.De parca ei mi-ar creste copii
.Asta le-am si zis..na,Oameni si oameni-cum imi place asa de mult sa zic![]()
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
gudinde spune:
Buna seara fetelor. Am intrat sa va pupicesc pe toate.
Cleme eu am sa-ti spun totusi felicitari. Sunt sigura ca aveti probleme si trebuie sa te gandesti la multe, dar eu, privind din prisma unei infertile nu pot sa-ti spun decat ca ai un miracol in burtica si sper sa reusiti ca gasiti o solutie pt situatia mai dificila in care va aflati acum.
In fond, fiecare isi stie problemele, familia, cat i se poate intinde plapumioara si ce probleme are in casa, asa ca eu iti doresc multa putere si oricare va fi decizia ta, iti trimit o imbratisare mare caci sunt sigura ca iti este greu.
Puppa multe colege de munca si-au trimis copiii la gradinite private sau crese, depinde unde i-au primit, de la 1 an si un pic. Au facut-o nu pt ca ar fi mame denaturate sau nu si-ar iubi enorm copiii, ci pentru ca a trebuit. Au revenit la nunca pentru ca a trebuit.
E adevarat ca au avut si perioade mai grele cu imbolnaviri, dar una peste alta, copiii sunt foarte bine, n-au patit nimic.
mimonix spune:
Mai rar sunt eu multumita sau fericita, deci trebuie sa va povestesc
Am fost azi cu masina sa luam de acasa pe o prietena de-a Teodorei care locuieste in zona in care a copilarit si ea. Stateam in fata blocului, Vladutz in scaunel in masina si eu schimbam doua vorbe cu mama fetitei, cand apare un grup de domnisoare
Una dintre ele zice tare "sarumanaaaaa" , ma uit
: Alexandra...Doamneee, era atat de mica cand am vazut-o ultima oara
Noi ne-am mutat de acolo de 6 ani, copiii cu care Teo se juca erau in clasa a III-a sau a IV-a...acum sunt a IX-a sau a X-a ![]()
Si s-au jucat impreuna in fiecare zi de cand erau ca Vladutz ...Teo zicea ca merge la "saptedoi" , ca erau niste scarite si o punea buni sa numere, iar ea asa stia: 1-2-7-2
Mama Alexandrei era tare tanara si frumoasa iar acum uitandu-ma la copil parca am vazut-o pe maica-sa atunci
Bineinteles ca am facut ca o baba veritabila si m-am minunat in gura mare ..."vai, ce mare te-ai facut!" de 100 de ori iar la sfarsit zic :"hai sa-ti fac si eu tie o surpriza
...el e fratele Teodorei "
Ce fata a facut bietul copil, nu-i venea a crede...se uita un pic si zice : "vaaai, ce seamana cu Teo cand era mica" Nu va pot spune ce-am simtit, parca traiam a doua viata...parca lucrurile astea le mai vazusem/traisem o data.....si i-am multumit lui Dumnezeu in gand pentru minunea asta mica si ma simt tare fericita din nou "tanara" mamica 
Am zis sa va povestesc si voua, ca prea ma vait mereu si nu zic niciodata nimic de bine...iaca mi s-a intamplat
Apoi am ramas cu fericirea mea si-n parc la IOR, am fost in zona cu fantani pe iarba...si mi se parea totul tare frumos...iarba verde, muzica de pe alee...deh,daca aveam ochelarii roz
Deci se poate 
Copilul mic doarme, domnisoara e cu prietena....ma duc sa beau ceva cu Mimu si sa mai povestim ca de mult n-am mai avut asa o liniste sufleteasca ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
clauclau spune:
Mimo, ce frumos ai povestit, parca m-am emotionat si eu, zau!
E tare frumos sa ai ochelarii loz, nu?
Si noi am fost in parc si ne-am intalnit si cu Luny, ce pacat ca nu ne-am vazut cu voi, am stat putin mai incolo la un loc de joaca. Nici eu n-am stat prea mult ca Rebe a mea a dormit azi doar o ora si tare agitata a fost...si acum am culcat-o foarte greu, s-a foit in patutul ala de m-a luat pe mine ameteala.
. Si a mancat de la o prietena piersica, apoi de la Luny , pepene galben, de la mine , iaurt si nu va spun ce mozolici era spre final. Si ea fericita se stergea mereu pe lochita!![]()
Nicoleta spune:
Mamici laptatoare, HEEEELP!! Am rana la sanul mai putin laptator, am mameloanele uscate si rosii... Copchilu ma suge cate o ora... dar mai mult tine sanul in gura, ca nu aud ca ar curge... NU vreau sa intarc!! Dar cum vindec crapaturile de sub mamelonul stang? Ca daca il las "nemuls", la cat e el de prostut, se intarca... sau nu-l mai vrea piciul... Ajutati o mamica speriata! Tot sunt rosii de ceva vreme mameloanele, dar acuma rana asta ma deprima total!!!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
clauclau spune:
Nico, nu-mi vine in cap acum decat garmastan. E foarte bun pentru ranile mameloanelor, eu de data asta l-am folosit si n-am mai patit nimic. In rest, sa vedem ce mai zic mamicile laptatoare...Sa treaca repede, cred ca e tare neplacut.
Nicoleta spune:
Am in casa lanolina pura si unguent de galbenele, la mine Garmastanul a cam fost apa de ploaie (oricum, multumesc, Clau)... Mor de frica... NU vreau sa intarc!! Si doare si ustura cand suge... nu tare, daaar... Oare trece si daca il las sa suga in continuare? 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
clauclau spune:
Imi pare rau Nico, nu stiu ce sa zic...la mine cand era Razva mic, trecea cand sugea el, dar primele minute era un chin, plangeam pana in.m.u.i.a el bine mamelonul si mai trecea din durere. Dupa cateva minute de supt intradevar trece durerea, dar e nasol. Ajunsese sa-mi fie frica sa alaptez, asa de tare ma dureau ranile de la sani...dupa 2 saptamani au inceput sa treaca... Sigur mai sunt niste creme bune, dar nu-mi vin acum in cap...
bubu05 spune:
Nico, iti zic eu, mama crapaturilor la amanadoi bebelasii, la acelasi san, sfarc ce e si acum sfartecat si se vede cicatricea
Deci, speli frumos, stergi, usuci cu feonul, lasa tzitzi sa zburde nitel la aer, dai cu violet de gentiana, usuci cu feonul si lasa iar la aer
Si poate sa pape linistit si ochi frumosi de-acolo, chiar daca se face mov pe gurita ![]()
Mimo, esti de nota 20, chiar mi-au dat lacrimile, foarte frumos ai scris 

Cand mai punem de intalnire?? sa stiu din timp, ca vin cu tramvaiul si sa am timp
Doar martea are randunoiul liber si putem veni cu masina printr-un parc...cat fac eu din Berceni in IOR?
Ursuleato, nu ne iei si pe noi cu masina daca va mai intalniti? ![]()
Ca ma fac verde, verde, verde, cand aud ca va intalniti tot timpul!!
ariel_7000 spune:
dragele mele drage, raportez una bucata copil nou nout, ca scos din cutie. e perfect! e teo ala pe care il cunoasteam eu. cu fetisoara neteda, fara bubite (mai are cateva puncte maronii, dar ma fac ca nu vad:)), ala care bate cu pumnul in masa si striga:"papaaaaaa, pineeeee, lateeeeee!"
, ala care canta si danseaza, care se aseaza in cap si se uita strengareste printre picioare.
pana si alex a fost fericita cand a muscat-o teo in seara asta de funduletz
. striga " mamaaaa, teo e bine, ma musca si radeee!!!"
a fost o adevarata sarbatoare la noi in casa.
eu in schimb, am sarbatorit cu nurofen, ca ma dor al naibii de tare articulatiile si carnea de pe mine, de parca m-a calcat tractorul. imi aduc aminte de biata bunica care se plangea de reumatism
. e groaznic!!!
am reusit cu chiu cu vai sa mananc un iaurt si cateva visine, caci ma ustura cerul gurii. am si dormit vreo 5 ore dupa amiaza si m-am trezit la fel de obosita.
dar ce conteaza toate astea cand stiu ca puiul meu e bine?
am vb si cu dr de la babes la tel. si i-am zis ce s-a mai intamplat cu el, cu mine si imi zice ca s-a mirat ca niciunul dintre noi nu avea nimic,ca ea e mai mult decat sigura ca e un pacatos de virus agresiv. o intreb care si imi zice "parvovirus"
. i-am spus ce cercetari am facut eu ieri si azi si ce am gasit si mi-a zis ca din ziua a 10 a de la debut pot face un test de sange sa determin anticorpii, il pot face acum si la teo, dar nu are rost sa-l mai chinuim inutil, asa ca voi fi eu cobai.
acum trebuie sa caut un laborator unde se face testul asta, caci la ei nu se face. sunt foarte putine care fac. ea stie unul in tarnaveni
.
daca nici asta nu iese la analize...ma dau batuta si nu mai insist
. daca iese, multumesc Domnului ca a fost doar atat si nu vreo chestie pacatoasa care sa lase sechele.
mai nasol e ca trebuie ferit de soare o perioada (3 sapt - 2 luni), asa ca s-a cam taiat marea lui teo...daca e vom merge la munte cu el si doar cu alex la mare...
asta e! si uite asa mi s-a raspuns mie de ce noi nu am plecat in vacanta...daca e de bolit, cel mai bine se face acasa.
Cleme,
felicitari, draga mea! DD le va rezolva pe toate, o sa vezi!
Puppa,
fa ce iti zice tie inima. nu te mai lasa impresionata de ce zice lumea. daca te barfeste e de bine, caci nu le esti indiferenta
. NUMAI TU ai dreptul sa decizi asupra vietii tale si a copilului tau.
cat despre bolesnite....hmmmm. se pot lua de oriunde! din parc, din lift, din magazin, de la voi...unele chiar se recomanda sa fie facute in copilarie, caci sunt mai usor de suportat.
incearca o imunizare usoara, cu septilin, oscillo. eu i-am dat si infludo, cu toate ca se recomanda de la 5 ani in sus, caci e cu alcool. insa cele 5 pic pe care i le dau eu le diluez intr-un pahar cu apa si alcoolul ala e super diluat.
iau si eu infludo si vad ca ma ajuta sa trec mai usor prin magaria asta de boala. aseara aveam gatul ingrozitor de rosu si umflat, azi nu mai este deloc. decat niste puncte noi care au aparut.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga