Puiuti de Randunici 2008!! (284)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubu sa va fie de bine destrabalul culinar
cleme sarcina usoara!! nu stiam ca planifici BB2, taci si le faci, sa fie intr-un ceas bun, si sa ai un copilas perfect!
gecko se pare ca si Mufa e pasnic, si-o cam ia de la gagici mai tupeiste, am vazut si ei 2 scene prin parc

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Ms frumos fetelor dar, cinstita sa fiu, inca nu stiu ce sa fac.
Bubu, Lucian, ca si mine, oscileaza intre da si nu. Adica pe o parte am vrea pe de alta nu... sunt multe lucruri la care ne tot gandim. Tinand cont ca nu avem nici-un ajutor ma gandesc ce vom face cand va fi vremea gradinitei, scolii etc. cine ii duce, cine ii ia? Si cine sta cu vreunul acasa cand vor intra in colectivitate si vor veni bolile? Macar cand ai unul mai e cum mai e dar la 2 deja e greu... ufff nu stiu...
Naty si Diana a mers o perioada de timp tinuta de mana, sau de degete (dupa preferinta). Cred ca fac chestia asta pana capata siguranta. Oricum nu mai e mult pana va pleca singura si sa te tii atunci alergaturi....
la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ahh, cleme..nu stiam ca nu sunteti hotarati, sper sa nu fi facut vreo gafa, in sensul de a-ti ingreuna tie gandurile...Dumnezeu sa va trimita gandul cel bun, sa alegeti cea mai buna solutie ptr familia voastra..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Cleme un ochi imi rade si unul imi plange ...fie cum o fi mai bine pentru toata lumea! Un gand bun
Naty sincer nu stiu, charterele sunt mai mici, au alt regim, nici nu stiu daca nu cumva pleaca din Baneasa si nu din Otopeni...trebuie sa te interesezi!
Bubu vad ca ai rezolvat problema Sa va fie de bine
Azi a dormit Vladutz o ora si jumatate punct. Deja sunt obosita

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Fetelor am revenit cu o problema. Ne-am hotarat sa o ducem pe Amalia la cresa, din mai multe motive. In primul rand, nu ne mai permitem sa platim bona, care si-asa de la toamna nu mai poate veni toata ziua. Apoi, eu as vrea sa ma intorc la serviciu. Apoi, cred ca in colectivitate s-ar dezvolta mai frumos, ar deveni mai sociabila, mai independenta...Stiu ca, poate, veti zice ca sunt nebuna, un copil de 1,3 ani sa devina independent? Dar, cred ca personalitatea se formeaza de mic si deja avem mici probleme, in sensul ca, daca dispar din raza ei vizuala e teroare. Urla, tipa...Dupa 5 min ii trece, dar simt ca pe masura ce va trece timpul de acomodare va fi mai lung.
Este vreuna dintre voi care s-a gandit sau a luat o astfel de decizie? Intr-un fel mi se pare una radicala, insa cred ca e mai bine pentru toata lumea. Am totusi 2 probleme: mancarea si racelile. Ce ma sfatuiti?

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Stai linistita Luny ca de o saptamana si ceva numai la asta ma gandesc. Asa ca nu ai cum sa ma superi mai mult decat sunt eu...
Mimo
In alta ordine de idei unde gasesc oferte pt la mare pe net? Ceva prin 2 mai sau vama, as vrea sa mergem cateva zile la inceputul lui august, dar sa fie ceva mai subtire ca nu ne permitem prea mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui Puppa

Fetelor am revenit cu o problema. Ne-am hotarat sa o ducem pe Amalia la cresa, din mai multe motive. In primul rand, nu ne mai permitem sa platim bona, care si-asa de la toamna nu mai poate veni toata ziua. Apoi, eu as vrea sa ma intorc la serviciu. Apoi, cred ca in colectivitate s-ar dezvolta mai frumos, ar deveni mai sociabila, mai independenta...Stiu ca, poate, veti zice ca sunt nebuna, un copil de 1,3 ani sa devina independent? Dar, cred ca personalitatea se formeaza de mic si deja avem mici probleme, in sensul ca, daca dispar din raza ei vizuala e teroare. Urla, tipa...Dupa 5 min ii trece, dar simt ca pe masura ce va trece timpul de acomodare va fi mai lung.
Este vreuna dintre voi care s-a gandit sau a luat o astfel de decizie? Intr-un fel mi se pare una radicala, insa cred ca e mai bine pentru toata lumea. Am totusi 2 probleme: mancarea si racelile. Ce ma sfatuiti?

puppa, mie nu mi se pare o decizie radicala...e normala...ca de aia exista crese. Daca ar fi fost periculoase atunci ar fi fost scoase in afara legii.
Cu racelile, parerea mea...ori acum ori peste (sa zicem) 2 ani tot la fel va reactiona...va aduna tot ce colcaie pe acolo si iti va boli aproape in fiecare luna pana va deveni imuna la bazdaganii. Periculos ar fi daca copilul ar suferi de o alta boala debilitanta (de exemplu o malformatie cardiaca) peste care s-ar suprapune o boala luata din colectivitate. Altfel, rabdare si tutun si trec cu toate.
Cu mancarea nu stiu de ce iti faci griji. Meniurile lor sunt destul de adaptate varstei copilului si trendului in materie de alimentatie. Parerea mea este ca un copil nu face foame...el mananca intotdeauna cat ii este necesar lui (si nu mamicii)...si in plus, vazandu-i pe ceilalti, antrenandu-se cu ei, va manca independent.

Dintre noi, mamicile de aici...Iulia lui Naty a inceput cresa din aprilie (1,2 ani)...Bogdanel a lui Claudia99 a inceput in ianuarie (10 luni) si Patrick al meu a inceput din ianuarie (9 luni).
Din experienta proprie, pana acum in fiecare luna Patrick a avut muci (aposi, galbeni, verzi) pe care i-am tratat cu indiferenta (nici macar Vibrocil, ser fiziologic, batista bebelusului...nimic), a avut cam 3 perioade cu febra (prima a fost cea mai strong cu vreo 10 zile de febra) pe care le-am tratat doar cu antitermice si apa la cerere. De diarei am scapat...poate si pentru ca e vaccinat pt Rotavirus.
La capitolul mancare, la gradinita a inceput sa manance cu adevarat diversificat si la ore exacte. In weekend daca nu respect programul de masa de la gradinita ma mananca cu tot cu fulgi.
Partea mai nasoala la noi e cu somnul...nu mai doarme aproape deloc acolo pentru ca el e inca alaptat si acasa intotdeauna adoarme cu tzatza'n gura. Cat este la gradi, de la 7:30 la 17, bea doar apa.

Bafta la gasit cresa cat mai buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

In sfarsit am vazut pozele cu toate Intalniriile-ce rau imi pare ca am lipsit de la intalnirea brasoveana,vazut poze cu copilasi frumusei foc:Mufa-bronzatu,Bubulinii-frumuseii,Rebecuta-delicioasa alaturi de Razvan-bronzoliciu si cei 4 Muschetari de aseara!
Cleme,FELICITARI!!!!
Naty,sa ai spor la treaba!Si Sam a avut perioada lui cu Deshtu aratator,si l-a tinut vreo 2 luni!
Simo-Mimo,si noi plecam cu charter si pleaca din Otopeni!Multam de sfatul cu carutul.e bine de stiut
Gecko,tare Bursucelu cu stropii de apa.Siiii sa sti ca mi-e tare dor sa il vad!POZEEEEE
Clau,mereu imi aduc aminte de vocea Rebecai cum zice "batze"!draguta de ea

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Simo...m-ai linistit de tot!
Puppa, Gecko ti-a zis f bine ce era de zis. Si eu am intampinat si intampin tot soiul de oripilari cand spun ca am dat-o pe Iulia la cresa, sunt idei preconcepute si vechi, din vremea creselor de stat in care probabil era o ingrijitoare la vreo 30 de copii.
Din experienta proprie...aceeasi problema: imbolnavirile. Insa iti spun ce a zis si Gecko, pt ca am vorbit cu multe persoane cu copii mai mari: nu se intampla acum, se va intampla la gradinita, odata intrat in colectivitate aproape niciun copil nu scapa de problema asta. Important e sa te gandesti ce faci in cazul in care se imbolnaveste si trebuie tinuta acasa-iata, eu sunt destul de descoperita la capitolul asta.
In rest insa-independenta va deveni, va socializa, va manca SIGUR mai bine ca acasa (pt ca se indeamna unul de la altul), va invata multe; la Iulia progresele psihice in 3 luni de cresa (in care a lipsit cam jumate din motiv de boli) au fost u-lu-i-toa-re.
Deci iti trebuie curaj, dar exista multe avantaje, sa stii. Depinde, evident, si de cresa.
Mimo, nu, din Otopeni pleaca dar ai dreptate oricum, o sa ma interesez.
Gata. Copil culcat, la voi citit si scris, ma duc sa pap, sa ma spal si sa ma trantesc in patul conjugal si mov ca ma doare burta (a, am uitat sa raportez, sunt la CM )

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Gecko, multam mult! Cresa am gasit-o, saptamana viitoare depun dosarul. Nu stiu de ce dar sunt unii care se uita la mine cand aud si fac o fata care se traduce prin "ia uite si la mama asta denaturata!". Numai ca ei habar nu au ce cheltuieli avem noi si cate eforturi fac sa alerg de colo-colo ca sa nu stea bona prea mult cu ea, ca sa nu ii dau prea multi bani! Plus ca la cresa ar avea mai multa stabilitate, program fix..Si eu gandesc la fel, ca d-aia s-au facut gradinite si crese, sa fie "po****te" cu bebelusi. Cum zice bancu', om vedea, zise orbu'...

Mergi la inceput