Puiuti de Randunici 2008!! (284)
Raspunsuri - Pagina 4
Kya spune:
Bubu eu ar trebui sa am abonament la Baneasa, la cat de des ajung pe acolo.
Iti iau cu proxima ocazie.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:

Stiam ca te duci des!! Saru'mana!! M-am saturat de prostiile astea din piata de plastic, care se rup imediat daca le tranteste mai tare...Mersi, mersi, mersi!
bubu05 spune:
Nu...Cleme...era cam pt. 8 persoane...ne-a pus la pachet ce a ramas, au luat altii ca noi sa nu mai vedem ![]()
Si te felicit sa stii!! o sa fie bine, o sa va descurcati!! sarcina usoara!!!
Sotul ce zice?
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleme Cu 2 oki si multe greturi ![]() mami de diana andreea - 18 martie '08 |
Cleme, sa dea Doamne Doamne sa fie bine si sa va gasiti si voi echilibrul de care aveti nevoie, sa aveti intelegere si rabdare unul cu altul...si sa scapi de greturi

natynic spune:
Cleme, felicitari, va fi bine, o sa vezi! 
Clau, iti mai repet si eu, ai niste copii incredibil de frumosi. Si cred ca diferenta mai mare de varsta va fi un lucru bun si se vor iubi mult-mult.
Mimo, multam fain de iegzplicatii, sper ca e valabil si la chartere, asa ar trebui.
Gecko, pai la noi e invers, mersul sprijinit de pereti s-a consumat deja, acum e deget si numai deget
(a, si am uitat sa zic, ca are si preferinte-aratatorul sau degetul mic
). Si, Clau, crezi ca ea afara se linisteste cumva? Ash! Sta in carut dar mai putin ca pana acum, se cere jos, eventual o vreme isi impinge vitejeste carutul dupa care se ia mami de deget si se trage degetul cu forta in directia dorita, fara negocieri, fara comentarii. Si mami pe post de garnitura de tren merge dupa locomotiva, ce sa faca?
Ramo, o sa pun si poze dar sufrageria inca e vraiste iar aparatul foto e aruncat intr-o mare geanta impreuna cu camera video, incarcatoare de telefon, un mouse si alte device-uri electronice...
Gata, s-a trezit mandra, ma duc sa ofer degetul ![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
Cleme, felicitari, sa ai sarcina usoara, sa treaca repede greturile si sa va dea Dumnezeu armonie in familie si numai lucruri bune.

Naty, eu afara scap, nu ma lasa s-o tin deloc, vrea sa fie ea independenta si atunci doar ma tin dupa ea la 2 metri in spate si o las sa exploreze ce vrea si cum vrea. PArca am 2 copii diferiti, afara este o persoana si in casa alta persoana. In casa cel mai mult vrea "batze"...
. Rar o intereseaza jucariile, desi sa n-o deochi de cateva zile se joaca...dar mai bine tac!![]()
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Gecko, pai la noi e invers, mersul sprijinit de pereti s-a consumat deja, acum e deget si numai deget (a, si am uitat sa zic, ca are si preferinte-aratatorul sau degetul mic ).Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
ia si tu partea buna

si daca tot l-am criticat azi pe baietu' lu' mama...hai sa il si laud un pic...stiti ca face si zice de mult Bye, Bye
...ei, acum noutatea...Bye, bye-ul e insotit si de bezele trimise cu mana
...m-a lamurit sotul ce si cum...se pare ca asa se gratuleaza cu fetele cand pleaca de la gradi. E meritul lor...ele l-au invatat...sunt multumita dar parca as vrea sa il invete si chestii mai barbatesti...ca de exemplu
BATAIA.Saptamana trecuta cand l-a luat sotul de la gradinita a trebuit sa semneze un Incident Report Form...cica s-ar fi batut purandelul si a iesit cam ranit din lupta (in speta cu o zgarietura pe spate). Nu am nimic ca a fost implicat intr-o bataie...nici ca si-a luat-o pe cocoasa...dar nu imi pica bine cand aflu ca l-a capsat o fata
...sau o fi fost el gentlemen si nu o ridicat mana asupra unei dom'soare???
bubu05 spune:
Hi, hi, bravo Bursucel!
Si Stef face pa cu manuta si da bezele, el pune un deget pe gura si plescaie si ajunge sa suga degetul, cica da pupici
E haios tare!