Puiuti de Randunici 2008!! (284)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Astazi Vlad a fost la intalnire cu Matei si am inteles ca s-au cam pupat :)))

O sa ma apuc sa incarc pozele de la intalnire, unde Tea a fost delicioasa, Vlad de Mimo e superb, are o privire ucigatoare....daca am fata in burtica parca vad ca o sa se trezeasca cu Mimo la usa, ca eu pe vlad il vreau pt Nadia.
Sanziana, o scumpa, la fel ca Muffy.....adica nu aveau prea multa treaba cu noi, o energie de nedescris.
Ma apuc de ceva si revin....

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

clau, recunosc ca mi-ai dat emotii...numai cand aud "x e la spital cu y" mi se taie rasuflarea....nu vreau sa mai aud de spitallllllllll !!!!! azi am uitat sa mergem sa luam rezultatul la exsudat , deci sunt pe calea cea buna, ma vindec de experienta asta oribila. insa am sunat la receptie si ne-au zis sa stam linistiti ca nu are carcaloci d-aia rai. ai nostri sunt buni .
ma bucur ca va place sepcuta. sunt tare dragalase, eu am facut o pasiune pt ele si pt costumele de baie si tare as inghesui-o pe alex intr-unul d-ala cu ariel, dar e prea mare si stiu ca nu are sanse sa intre in el.
distractie placuta la munte!

bubule, s-au dat sepcutele pt baieti. mai am doar pentru 6-12 luni. merg si pana la 2 ani, insa lui vlad sigur nu-i vin. poate lui stef...mai am unele lucruri dragute, dar nu sunt pe site inca ci intr-un album.

simo, tare frumosi mai sunteti!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

zoze ti-am vazut norocosul ..e un dulce in chilotei de baiet mare chiar azi ii ziceam lui catalin ca trebuie sa-i caut chilotei lui nadru sa-l pot lasa prin curte fara pampers...

simo am vazut si eu azi pozele tale dupa mail..sunteti niste frumosi

ursuletule...ce-mi place cum vorbeste...andru zice la cocos "totou"..dar cucurigu nu zice...cand aude un cocos cantand zice si el imediat totou totou...

clau distractie placuta la munte si ma bucur ca razva e bine

tuchi

bubu o harnicutza

nico eu mi-am dat cu garmastan si uneori imi mai dadeam si cu bepanthen si musai stateam cu tzitzili pe afara

mihutza eu inca nu i-am luat olita,am vazut ca de cateva zile tot trage de pampaers parca nu-l mai suporta dar nu i-am gasit o olita care sa-mi placa..am gasit ceva pe net si am sa-i comand cat de curand si incercam sa vedem ce iasa..poate o sa fie al 2 lea norocos dupa crengutza...ca sigur l-ar terciui daca ar avea ocazia... pt maselutele aparute din senin..in usa vad ca zana maseluta e cuminte...noi nu avem nici o maseluta..

vad ca bubu stef deja are si e mai micutz decat noi....oare sa fie din cauza lipsei de calciu pe care am depistat-o?apropo mi s-a presris calciu gluconic ..stiu ca vara nu se da calciu ..ce sa fac?

si asat a fost tot...maine o sa pun si eu niste pozici cu andru la balacit .... si va doresc o noapte linistita...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ursulica super vorbaretul! ce frumos striga Matei!!

Ramo parerea mea e ca nu ai de ce sa iti faci griji cu maselutele..
apropo de calciu, cu fontanela cum stati? eu am intrebat-o din nou pe dok la ultimul control dar a zis ca inca mai lasam.. si cand am fost in Ro i-am luat si eu D3 si i-am dat cum mi-a zis pediatra lui sora mea (care atunci mi-a zis ca Andra e rahitica rau).. dar tot parca nu vad nicio schimbare, tot mare e.. si de lipsa de soare aici chiar nu poate fi vorba.. si branza, iaurt si oua mananca fara probleme.. mai nou dimineata mananca si lapte de vaca cu biscuiti, ceea ce ma bucura ca inainte scuipa laptele..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

Ursulica super vorbaretul! ce frumos striga Matei!!

Ramo parerea mea e ca nu ai de ce sa iti faci griji cu maselutele..
apropo de calciu, cu fontanela cum stati? eu am intrebat-o din nou pe dok la ultimul control dar a zis ca inca mai lasam.. si cand am fost in Ro i-am luat si eu D3 si i-am dat cum mi-a zis pediatra lui sora mea (care atunci mi-a zis ca Andra e rahitica rau).. dar tot parca nu vad nicio schimbare, tot mare e.. si de lipsa de soare aici chiar nu poate fi vorba.. si branza, iaurt si oua mananca fara probleme.. mai nou dimineata mananca si lapte de vaca cu biscuiti, ceea ce ma bucura ca inainte scuipa laptele..

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
fontanela ni s-a inchis ...asa ne-a zis doctorita luni cand am fost la control...si am pipait si eu si intr-adevar e inchisa...dar to t ii mai dau vigantol 2 picaturi /zi...si andru mananca branza,iaurt si oua(omleta si in ciorbitza) plus lapte cate aproape 600 ml /zi dar nu stiu de unde are lipsa de calciu..nu este f rau,adica un picutz sub limita inferioara...dar este ..

Mergi la inceput

acum chiar ca fug la nani...m-a mai tinut sor'mea pe mess dar ea a plecat la nani asa ca fug si eu ....noapte buna din nou si pregatesc pt matinale si harnicutze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

www.onetruemedia.com/shared?p=9243c6d4da46513a2bdf68&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PT CAFELUTZA]

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Cat e de scuuuuuuump!!!!!!!!!

Eu am uitat sa intreb de fontanela...dar eu nu i-o mai simt...plus ca daca era ceva imi zicea dr. mai demult...eu ii dau in continuare 3 pastilute de vigantoletten, ca mai e cracanat . Deci nu le intrerupem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ariel saru-mana de vot! e prima data cand pun si eu poze!

Ramo e bine ca vi s-a inchis fontanela.. pt mine asta e grija No 1!

Pozici
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nu ca mi-ati simti lipsa, dar NEATA
L-am vazut pe Vladut care arata ca de reclama si e ATAT de cuminte, Doamne, in locul lui sa fi fost Iulia pai monitorul ala zbura demult!
Bubule, hai si la mine sa ispravim curatenia
Mihutza, la Iulia mai e ff putin fontanela in conditiile in care in ultima luna am tot uitat de vigantolletten. M-as abtine...dar CHIAR nu pricep de ce nu vrea sa-i dea vitamina D, cum scrie in orice carte de pediatrie din lumea asta. Si apoi ca sa si-o ia doar din soare, ar trebui o expundere MARE la care in ziua de azi nimeni nu mai are voie stiut fiind cat de nociv e...
Clau, bine ca nu-i nimic, ca si eu am avut ca si Ariel acelasi fior. Iulia s-a mai adaptat dar...am o faza in care nu-mi vine sa o laud. Mi-e atat de ciuda cand mergem in parc si o vad atat de fricoasa, nu s-ar desprinde de mana mea sau de carut si vad copii MULT mai mici ca ea care merg de n-au treaba si se joaca frumos unii cu altii...si iar sunt intrebata ce varsta are...si iar "a, inca nu merge singura?" si...cum nu vreau butoi mai bine nu mai zic nimic si nici n-am nevoie sa mai aud nimic. E tare nasol copilul tau sa fie altfel.
Si pt Gecko, si azi: Ca si lui Tuchi, si mie mi-au folosit prea bine. Hai, da-i cu nota maxima!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput