Puiuti de Randunici 2008!! (284)
Raspunsuri - Pagina 18
tuchita spune:
Helau, helau!
Chiar daca apar rar nu-nseamna ca muncesc la 
!
Daca va era dor de niste urme de muci, iata-ma-s!
Luni am fost de grad, marti dupa garda, ieri am facut Prevenarul Surubului, azi am fost la
, maine sunt de garda....si intre timp ma usus de dorul Ilincai
( care vorbeste deja cu accent ardelenesc de ma topesc cand o aud la telefon!)
Seb e din ce in ce mai minunat, de-abia astept sa am mai mult de 5 minute ca sa ma pot lauda cu el!
Am intrat in mod special pentru Gecko!
Bafta multa, sa-ti mearga mintea brici....si ma tot screm sa mai bag o urare dar mintea mea nu e brici
acum asa ca le las pe dansele sa te ajute!

Sa stii ca la mine chiar au fost de folos majoretele astea!
In rest, pup tot stolul si visez la o zi minunata in care sa ne intalnim intr-un parc!

Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
clauclau spune:
Uraaaaa, n-are nimic cupilu, e exact cum am crezut, sclifoseala...Gata, l-au verificat in toate felurile, facut radiografie, palpat, de toate. Macar plecam linistiti maine, Doamne ajuta.
Vreau sa scot si eu agitatele pentru Gecko ca n-o sa fiu aici, dar cu mintea sunt alaturi de tine, in sala de examen, iti tin pumnii strans, strans. Oricum, am mare incredere in tine si stiu ca o sa vii cu nota maxima.

clauclau spune:
Acum ca m-am linistit si am odorul sanatos, ma duc sa mai fac ceva bagaje...normal ca iau toata casa cu mine!

Tuchi, 
.
clauclau spune:
Aaaaaa, Ariel, imi place mult sepcuta
si Rebeccai la fel ca nu voia s-o mai dea jos in parc, a trebuit sa i-o las pe capsor. E super faina, o sa o folosim din belsug la mare si la piscina.
bubu05 spune:
Valeuuu muicaaaaa! Sunt franta, rupta in paispe, varza cu carne 
A venit soacra-mea, a iesit cu baietii, am pus sa le fac pulpite cu spaghete si apoi in 2 ore am facut casa bec, am spalat geamurile, frecat si tot tacamul
Apoi le-am dat sa pape, le-am facut baie, ne-am hlizit...pfiu, greu, zau!
Clau, la fel e si Vlad, cum se zgarie vrea crema si pansament...se mai scoala noaptea ca-l dor picioarele si ma pune sa-i fac masaj
, dar ii zic ca daca il dau cu crema ii trece si se culca...il masez putin cu crema de galbenele ![]()
Ma bucur ca e bine baiatul si sa aveti drum bun si odihna placuta!
Tuchi, chiar ma gandeam la tine ce mesteresti...si eu vreau sa ne vedem in parc!!!
Simo, neaparat sa pui poze cu voi toti in costume
Vi le-ati cumparat voi sau le aveati? sunt superbe!! Si cat de frumos ca ati mers asa la biserica 
Arielu, sepcute pt. Vlad ai?? o sa intru mai incolo sa studiez...
Mihu, felicitari Andrei pt. maselute! Si Stef le are pe toate, nici nu stiu cand au iesit, nu cred ca l-a durut deloc! Acum asteptam caninii ![]()
Nicoleta spune:
Eu tot cu rani... Nu ma ajuta nimeni?
M-am dat cu lanolina azi si mi-a refuzat sanii... a trebuit sa il adorm... Nu vreau sa intarc!!!
Ma duc in butoi...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Simo27 spune:
Oana,si eu am sepcute pt amandoi copii de la Ariel.Sunt f bune pt mare,au protectie pt soare
!
Legat de costume:al lui David e luat de la Iasi,exact la fel are si Sam.Al meu era de fapt,al finei
-cumparat de ea de la Sibiu,iar al finei era ce tb sa imbrac eu,luat din sat cu imprumut,dar ma strangea camesea la gat
,asa ca am facut schimb
!Finul are doar o camesa si un chimir-serpar(cum vreti sa ii ziceti
)iar Geo este in portul lui
!
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Simo27 spune:
Clau,ma bucur nespus ca e bine Razvan!Sa aveti drum bun si mult soare

Nico,nu stiu cum sa te ajut
Gata,ma duc la somn
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
bubu05 spune:
Nico, tu n-ai citi ieri ce ti-am scris de rani?? tz, tz, tz...daca nu vrei sa ma asculti, ce sa-ti fac??? 
Simo, ce fain! ai pus poze?? mai multeeeee 
ursuleata spune:
Vio si Cleme, felicitari, sarcini usoare si bebei sanatosi!!!

Vlad
Mami de ursulet
bebe