Puiuti de Randunici 2008!! (284)
Raspunsuri - Pagina 17
bubu05 spune:

Da, fata, ca numar! ca ma uitam ca ti-ai facut contu' in 2007 si mai ai 1000 de mesaje si ma ajungi 
lyvy spune:
Tulai mama, cate gravidutze apar!!!!
Vio, Cleme,

Si eu as vrea, da m-i cam frica.....fug ca am cupilul in piscina afara...paaaaaa
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
adriuta spune:
Cleme, Felicitari mami,
o sarcina usoara si un bebel sanatos si pe vrerea sufletului vostru. Bunica a avut 6 si nu cred ca s-a intrebat vreodata ce face cu urmatorul
. Daca te gandesti prea mult iar nu-i bine si zau ca-i amar de rau sa fi singur pe lume. Asa ca nu te uita inapoi.
Pentru Gecko si Remaliss 
si-o felie de curaj 
Ba yo cred ca Zoze vrea ca netx bebe sa fie made in USA...cand...aia numai DD stie.
Simo sa stii ca si eu ti-am vazut pozele pe mail si pot sa zic ca am fost prima ca era mailul necitit. HA
Mi-a trebuit ceva sa realizez ca TU erai in costum po****r. Iti sta bine...de tot.
Vreau sa ii spun spor la invatat si bafta
Geckolitzei
. Nu stiu cand oi mai avea vreme de forum asa ca...mai bine mai devreme decat prea tarziu.
HA ha ha ce facutati Zoze cu rochia de mireasaaaaaaaa??!!!

. Ce frumos iti sta cu Mihaita in brate imbracata asa. L-am vazut pe Marele Blond, e superb si...MARE. Cate kg are si cat masoara?
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
mihutza11 spune:
mai ati fost de coma azi.. cred ca microbul hormonela-gravidela e de vina!
Zoze bv blondanetului pt isprava!
si ca tot l-am vazut pe blond la chilotzei de baiat mare.. ma intrebam daca ati inceput antrenamentul la olita..
Andra are o perioada in care nu mai vrea sa stea pe olita asa ca am renuntat deocamdata.. si dimineata cand se trezeste eu ma trezesc dupa ea si deja e gata iesit pishucul ca sa mai apuc sa o pun pe olita..
nici nu stiu cum sa procedez..
Clau we placut la munte!
Alina spor la bebic!
si pt Gecko:

Luny ma bucur ca ti-a placut montajul!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
mihutza11 spune:
am uitat..
Raluca sa stii ca am obs ca are inclinari artistice Andra mea.. si tot am zis ca o duc la dansuri, si am gasit un fel de curs, dar e dimineata si randunoiul lucreaza si nu am cum sa ajung inca.. dar poate gasim o solutie.. ca tare mi-ar placea!
plus ca l-am convins si pe al meu cu dansurile, ca el nu prea voia..
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
mihutza11 spune:
Fantastic! tocmai am descoperit 2 colturi de maselute in gurita.. nu stiu frate cand i-au iesit! cel putin unul e destul de maricel
.. asa da!
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Povestea americancei
natynic spune:
Io-te-te! Ne-o ia Andra inainte la masele ![]()
![]()
Fetele, ati incercat Pampersii Premium, aia din pachet alb care-s la oferta la Carrefour? Sunt super-extra-mega multumita de ei din toate punctele de vedere!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Simo27 spune:
In primul rand multi 

fetelor care s-au uitat la pozele noastre!E cam greu,e adevarat sa te uiti pe mail,dar ...asta e
!
Gecko,eram imbracati in costume p.o.p.u.l.a.r.e ca asa au vrut finii sa mergem duminica la biserica
,si daca ma mai gandesc putin,poate pun o poza si cu ei si al meu sot
,ca tot nu l-ati vazut..si acolo,e safe,nu???![]()
![]()
VIO,FELICITARI!o sarcina usoara

Noi azi toata ziua am fost plecati cu cativa colegi de-ai sotului la un gratar pe Cheile Rasnoavei-am stat de la 11 pana la 8 seara
,am mancat de la gustari,gratare de pui,porc,cartofi prajiti pana la bulzuri cu burduf,tocanita de miel
,prajituri...nu va zic cat am putut manca
!Copii au fost f fericiti ca am avut un parau pe acolo
,si noi-mamicile disperate ca se tot udau
!Sunt franta...va 
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
clauclau spune:
Simo, ce frumos te-ai distrat azi.
Eu n-am reusit inca sa vad pozele dar sper in seara asta sa am ceva ragaz.
Vreau musai sa va vad la costume nationale.

Randunoiul e cu Razvan la spital, asa ca nu stiu daca mai plecam undeva. Razvi s-a tot vaitat azi ca-l doare genunchiul, n-am luat prea mult in seama ca stiu cat de mult exagereaza la orice prostioara...dar acum pe seara cand am vazut cum face, statea numai in pat si se ferea sa nu-l atinga nimeni la genunchi...Asa ca a plecat repede Paul cu el la spital, au facut deja radiografie si sa vedem ce este...eu sper sa fie doar prosteala de-a lui. El face super urat si daca se zgarie la un deget, vrea sa-i dau cu alifie si sa-l pansez...e destul de ipohondru, asa a fost de mic, asa ca sper sa nu fie nimic...Sau poate incerc sa ma linistesc doar eu pana cand o sa-i vad bine mersi acasa. Sunt cam suparata...