Puiuti de Randunici 2008!! (284)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

neatza!

Naty nu stiu asa e filozofia lor pe aici, dar dupa cum ai vazut eu oricum i-am dat, dar abia din RO.. acum mai am o sticluta.. o sa ii dau si din asta si pe urma o sa vad ce mai fac..

Hai Gecko cu maxima!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am citit tot, am citit de sfarcuri "sfartecate", de violet de gentiana, de Garmastan (si sani expusi)... incerc si asta... dar daca el la lanolina a facut fitze, a refuzat sanul...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
Naty, multam de cafea!
Ursulico, da' mai stie multe animale, soro??? Ati vazut efectul tipetelor mele prin parc dupa Matei? i-a invatat numele si Vladul...bai, e ceva cu copii astia doi, atata s-au pupat si au vorbit pe limba lor aseara, ceva de speriat! cred ca vor fi buni prieteni

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Salutare

Am probleme cu al meu bebeloi. NU suporta copiii. Ieri la locul de joaca a venit o masina plina cu jocuri si jucarii pentru copii. Normal, locul de joaca a fost aglomerat cu prichindei care se jucau. Numai al meu copil a stat in brate la ma-sa si se uita la ceilalti. Nici macar la apa nu a vrut sa stea decat cu mine de manuta. Problema mai mare este daca plange vre-un copil, nu conteaza motivul, la robi incep sa ii tasneasca lacramutele si urla mai tare decat copilul necajit, lovit sau alintat si trebuie sa plecam de acolo. Nu stiu cum sa il imprietenesc cu copiii.

Naty, matale trebuia sa fi ieri cu mine in parc sa vezi un copil cu probleme. un an si opt luni, cu hidrocefalie, probabil. Nu mergea decat sustinut, nu reusea sa apuce obiectele cum trebuie. Nici o persoana de acolo nu a facut remarci la adresa copilului. Asa ca, te rog eu, nu te mai plange ca a ta fata este doar precauta. Las-o in treaba ei si in ritmul ei. Fa-te ca nu auzi intrebarea, sau cel mai simplu, spune ca iulia nu are decat 1 an si 1 luna. Asa, ca sa moara de ciuda ca este inalta si frumoasa, iar a lor copii sunt pitici-pitici.

Madam gecko, bafta. Mai ai un pic de tot pana la examen.

Am vazut vorbareti si iubareti si copii cuminti si norocosi. Toti sunt frumosi.

Va sarut si ne mai auzim.

Robi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

BAFTA MULTA, GECKOLINA!!
somnorica si Matei mai pune buza de jos cand vede un alt copil plangacios, nu plange dar nici mult nu mai are...e chestie de solidaritate!..cu copii, nu stiu ce sa zic, Mateiul meu are momente si momente..ba sta cu copii ceva timp, ba nu are chef deloc si nu vrea decat sa exploreze si sa alerge incotro apuca...eu cred ca in timp isi vor face si ei mai mult curaj, pe masura ce descopera care e treaba cu joaca impreuna cu alti copii, cu jucarii etc...cel putin deocamdata, Mufa e clar mai interesat de a cunoaste si explora tot ce-l inconjoara,(inclusiv de a alerga cat il tin bateriile, fara un scop neaparat, ci doar pentru ca e fun si se poate:)) decat sa stea intr-un loc cu alti copii, si nu-mi fac griji din cauza asta..sunt copii si copii, fiecare are preferintele lui..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput