Darius-Andrei-fie-ti somnul lin, inger senin (8)
Raspunsuri - Pagina 5
SufletDInger spune:
Plang de fiecare data cand postezi. Sunt alaturi de tine.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
szivarvany spune:
Ingrozitor, recitec ce scrii si plang.
Oare de ce ti-a fost dat sa treci prin asa ceva ?
Imi pare atat de rau, Camy, un suflet bun ca al tau sa treaca prin atatea incercari.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
vias spune:
nu stiu de ce mi-a fost dat sa traiesc ce am trecut...sambata am fost la nunta prietenei mele...parintii ei, verisorii, rudele...stiau ce am patit...nimeni nu m-a felicitat pt bebe...doar mama prietenei mele a venit si m-a felicitat..si mi-a spus ca o sa fie bine...
Am fost la nunta nasei lui Darius...
ieri a fost un an de cend l-am botezat...
..imi aduc aminte ce botez scurt a avut...si trist...toata lumea plangea...iar eu siceam "nu-l botez ca sa moara linistit, il botez sa se faca bine....si dupa botez...a inceput intr-adevar sa-si revina...
a venit si tati al lui...am intrat la el si i-am vorbit amandoi...atunci a inceput sa miste...a inceput sa dea din manute si din picioruse...deschidea ochisorii lui frumosi..
stiu ca a venit atunci multa lume la noi...iar eu voiam sa plece toti....voiam sa merg sa stau cu el...si daca erau multi la mine bnu aveam cum...plus ca nici eu nu ma simteam bine...mergeam destul de cocosata, indoita...dar repede si hotarata...
..chiar credeam ca se va face bine....
venisera si nasii lui...ne faceam planuri unde sa-l ducem...la ce clinica din strainatate...dar repede visul s-a spulberat...a venit vestea ca Darius nu ar fi rezistat unui drum...deja aparusera complicatii f mari in elicopter...desi mersese din Brasov in Tg Mures...mi-au zis ca nici nu ar fi apucat sa-l iasa din tara....
...am fost mutata in salon cu o fata Ionela...o dragalasa...stiu ca asa atre plangeam..si a venit la mine..si mi-a zis "am venit aici cu copilul si mi-au spus " nu are nici o sansa"...si curand o sa iesim din spital"... a fost o dragalasa....avea grija de mine...ne rugam amandoua pt opilasii nostrii.
Ea a iesit din spital la scurt timp...ultimul tel l-a dat cand am ajuns cu Darius acasa..eram langa cosciugul lui...dupa ce a aflat ac a murit..nu am mai vb cu ea niciodata...nu stiu ce mai face....dar sper ca bine atat ea cat si Bogdanelul ei...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
angelynna82 spune:
Scumpa Camy nu sunt cuvinte sa aline durerea ta mamico dar te imbratisam tare si puternic, trimitem multe floricele si pupici . Bebelusul Flavius te va face fericita, sarcina usoara in continuare, nastere cum iti doresti si sa ne auzim cu bine
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
diarux spune:
CAMY, scumpa te imbratisez si eu...
suferinta ta nu are margini...lacrimile tale induioseaza si pietrele...
cum ti-am spus la telefon...te apreciez tare mult pentru putere...
nu vreau sa nu mai plangi...as vrea ca plansul asta sa te ajute cumva... De aceea, de ziua lui DARIUS, am postat pe pagina deschisa de inimoasa mamica de inger. La noi la scutece in schimb, nu am vrut sa mai fiu la fel de...grava si serioasa. sper sa nu te deranjeze...si sa iti placa poezica lui DARIUS.
te pup si ma gandesc la tine...
mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
Alex2 spune:
Oamenii stiu
Exista o vapaie speciala din jurul tau.
Vei creste
Inconjurat de iubire,
Niciodata sa nu te gandesti ca nu ai fost dorit.
Doar uita-te la o mandria si bucuria
Din ochii mamei si ai tatalui tau.
Si daca, uneori,
Intre zambete
Exista o urma de lacrimi,
Intr-o zi
Vei intelege...
Vei intelege
Ca aici a fost odata un alt copil
Un copil special
Care a fost in sperantele si visele lor.
Acest copil nu va deveni prea mare pt hainutele de bebelus
Acest copil nu-i va tine treji pe timp de noapte
De fapt, acest copil nu va crea niciodata probleme.
Cu exceptia unor momente de tacere,
Cand mamei si tatalui le va fi dor atat de mult
De acest copil special.
Se poate ca speranta si iubirea sa te invaluie
Si poate ca vei invata lectia pt totdeauna
Cat de infinit de pretioasa
Cat de infinit de fragila
Este aceasta viata de pe pamant.
Si intr-o zi, cand vei fi un tanar barbat
Si poate vei vedea lacrimile din ochii altei mame
Sau un alta tata tacand indurerat
Atunci tu, tu singur
Vei intelege
Si vei oferi mangaiere.
Cand toate sperantele par pierdute
Le vei spune
Cu multa compasiune
"Stiu cum te simti
Sunt aici
Pentru ca parintii mei au incercat din nou!"
Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex2 Oamenii stiu Exista o vapaie speciala din jurul tau. Vei creste Inconjurat de iubire, Niciodata sa nu te gandesti ca nu ai fost dorit. Doar uita-te la o mandria si bucuria Din ochii mamei si ai tatalui tau. Si daca, uneori, Intre zambete Exista o urma de lacrimi, Intr-o zi Vei intelege... Vei intelege Ca aici a fost odata un alt copil Un copil special Care a fost in sperantele si visele lor. Acest copil nu va deveni prea mare pt hainutele de bebelus Acest copil nu-i va tine treji pe timp de noapte De fapt, acest copil nu va crea niciodata probleme. Cu exceptia unor momente de tacere, Cand mamei si tatalui le va fi dor atat de mult De acest copil special. Se poate ca speranta si iubirea sa te invaluie Si poate ca vei invata lectia pt totdeauna Cat de infinit de pretioasa Cat de infinit de fragila Este aceasta viata de pe pamant. Si intr-o zi, cand vei fi un tanar barbat Si poate vei vedea lacrimile din ochii altei mame Sau un alta tata tacand indurerat Atunci tu, tu singur Vei intelege Si vei oferi mangaiere. Cand toate sperantele par pierdute Le vei spune Cu multa compasiune "Stiu cum te simti Sunt aici Pentru ca parintii mei au incercat din nou!" Alexandru, tati de 3 copii perfecti (un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer) _ Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand... |
multumesc mult...o sa scot poezia la imprimanta si o sa o pun pe perete in camera lui Flavius....pare a fi scrisa special pentru el... ...multumesc inca odata!
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
acum un an..pe 21 iulie...ora 11:55...ma pregateam sa merg la Darius...ca o vijelie intra o dna dr...si-mi spune "veniti repede, Darius intra in operatie!"...cred ca mi-a luat 10 minute sa pun un alt tricou pe mine...imi era frica...ma grabeam...dar nu reuseam sa ajung la el...
Am ajuns, veam sa intalnesc unul dintre medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant din Tg Mures... mi-a spus ca intra intr-o prima operatie care dureaza 4 - 5 ore, mi-a povestit in ce consta si ca exista riscul ca el sa moara...am mers in salon si stateam cu ochii tintiti pe usa...usa avea un geam mat...dar dupa umbre iti puteai da seama ce trece pe acolo...la 13:30 am auzit rotile de la incubator...stiam ca este darius acolo...dar nu am putut sa ies din salon, eram incremenita de teroare, imi era foarte frica...am stat asa o jumatate de ora...apoi am inceput sa plang atat de tare ca au venit asistentele, iar una dintre ele m-a dus la institut...chiar inauntru , pana la blocul operator...acolo unde nici un parinte nu ajunge... a iesit un dr de acolo, m-a vazut si mi-a zis ca nu am ce cauta acolo...stia cine sunt...mi-a spus sa urc in salon ca vin ei la mine dupa ce ies din operatie...
Impreuna cu ionela ne-am rugat continuu, am facut si multe ture de salon... am albit in cap, mi-am smuls parul...apoi la ora 18:00 mi-au spus sa cobor, sa vb cu medicul....imi era teama, dar imi spusesera inca din salon ca traia...asa ca am alergat, a venit dr-ul si mi-a spus ca au reusitsa faca ce si-au propus, nu fara probleme (facuse alte stopuri cardiace)...acum trebuia sa astepte sa vada cum reactioneaza...in acea zi nu puteam sa-l vad...mi-au spus ca incepand de a doua zi, puteam sa merg zilnic sa-l vad odata pe zi la ora 13:00
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE