Darius-Andrei-fie-ti somnul lin, inger senin (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

...atat pot spune..........

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

oricum...e clar ca nu sunt bine...am o stare de tot rahatul.....sunt artagoasa...si rautacioasa....si imi vine sa plang din orice...dar din orice....sunt nervoasa...si nu stiu de ce...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

18 iulie...inca de dimineata asteptam sa plecam la Tg Mures...la 10:00 mi-au facut externarea...si am asteptat in picioare..desi aveam 2 zile si jumatate de la operatie..pe hol sa vina odata elicopterul ala...care a spus ca merg si eu in elicopter alaturi de Darius...
Am asteptat o zi intreaga cu bagaje...in picioare...sa plecam...dar pana nu a inceput Cristi sa ameninte...si sa tipe la medici (desi Cristi e foarte pasnic...numai eu am reusit sa-l enervez asa tare pana atunci) nu s-a intamplat nimic...pt ca nu voiau sa ne dea drumul...

Apoi dintr-o data am fost anuntati ca a plecat elicopterul din Tg Mures...au venit 2 medici de pe salvare cu o cutiuta mica si alba...cam cat un cuptor cu microunde...l-au imbracat pe Darius l-au pus in cutie...si am plecat spre Ghimbav...de acolo luam elicopterul.
La plecare Cristi s-a urcat in amsina impreuna cu mama lui...ei veneau in Tg Mures cu masina...
Pana in Ghimbav cred ca am facut maxim 10 min...s-a mers cu o viteza f mare si cu alrma in functiune...imi tiuiau urechile...ma sunau toti cunoscutii sa vada daca am plecat...simteam ca am reusit...simteam ca daca am ajuns la Tg Mures..gata...s-a rezolvat!

Am ajuns in Ghimbav...a ajuns elicopterul...mi-au luat copilasul cu cutiuta cu tot....si l-au urcat in elicopter..am dat sa urc si eu dupa Darius...si mi-au barat intrarea in elicopter...mi-au spus ca eu nu pot merge cu el...."Poftim????????...cum adica???..la telefon ati spus ca mama merge cu copilasul... acum ce s-a schimbat?????..." ..plus ca nu prea puteam sa merg cum trebuia..eram operata...
Nu au vrut sa ma ia...cu un glas rece mi-au spus "Doamna, daca nu vreti sa-l lasati cu noi...semnati si-l luati acasa"...degeaba plangeam...nu aveam sa imbunez inima nimanui...l-am sunat pe Cristi sa se intoarca sa ma ia si pe mine...i-am rugat pe cei de la salvare sa ma lase in drum..dar nu au vrut...nu si nu...ei ma lasa doar la maternitate...
Asa ca am plecat...elicopterul inca nu plecase...ma uitam din salvare la elicopter si ma intrebam daca e cineva inauntru cu darius...ca toti erau afara...fumau...
Am ajuns la maternitate...i-am rugat sa ma lase la poarta....bineanteles ca nu au vrut..iar pe Cristi nu-l lasau sa intre in curtea maternitatii..iar eu am ramas sa car de bagaj......abia il puteam duce...ma diurea si burtica de la atata efort...toate astea aveau sa-mi dauneze si mie mai tarziu...si sa intru intr-o noua operatie...in care era sa-mi pierd viata de 2 ori...
Am ajuns la masina si am plecat imediat...eram imbracata in aceleasi haine cu care ajunsesem sa nasc...cu care fusesem transferata la maternitate...acum plecam la Tg mures...eram asa de lipicioasa...ma simteam atat de murdara....dar eram fericita...am fost convinsa..ca ma voi intoarce cu Darisu viu si sanatos...dar nu a fost asa...
Pe drum soacra mea mi-a dat putina paine...am luat-o in mana si ma gandeam ca nu mai mancasem de luni...era vineri...dar nu-mi era foame...apoi ma gandeam ca unde mergem noi in Tg Mures?????
Nimeni nu ne daduse o adresa...ceva...
Dar ma gandeam ca si daca merg la toate spitalele tot il gasesc pe Darius...
Am ajuns...la poarta spitalului ne-au trimis la locul unde ajung elicopterele...de acolo ne-au trimis la pediatrie..am ajuns acolo... a venit o dna dr...Gozar...auzisem multe lucruri bune despre ea...dar s-a dovedit a nu fi chiar asa... ne-a spus ca Darius ajunsese intr-o stare foarte grava...saturatiile erau undeva la 30 (in mod normal..un om are saturatia 100%...un cardiac...70 - 80%..si e foarte mica saturatia...pt ca nu se oxigeneaza creierul si organele interne...)..ne-a spus ca este intr-o stare foarte grava... ca este la terapie intensiva... sa mwerg sa-mi fac internarea..si apoi pot s amerg sa-l vad...
Mi-a spus ca are nevoie de 2 operatii foarte periculoase...in amandoua poate sa moara...
Doamne cat ma durea si cat plangeam...totaul imi parea atat de ireal...era un cosmar din care voiam sa ies cu disperare si nu puteam...
Ne-a mai spsu ca din cauza saturatiilor foarte scazute incepuse sa aibe probleme neurologice...facuse un atac cerebral.....din care nu se stia cum va iesi...daca nu va ramane cu ceva sechele toata viata...dar eu chiar si asa, voiam sa se faca bine...si sa-l iau acasa...
Am mers sa ma internez...apoi Cristi a zis ca mai merge odata la dna dr sa-i dea bani..si pleaca acasa...eu am urcat la Darius...acolo au venit 2 doamne dr...+ dna Gozar si toate asistentele...m-au intrebat unde e sotul..le-am spus ca era in spital...voia sa o gasesca pe dna dr Gozar s avb cu dansa...mi-au spus sa-l sun sa se intoarca...bebe nu era bine...deloc... facuse intre timp si 2 stopuri cardiace... fara nici un menajament...mi-au spus ca nu avea sa treaca de acea noapte...si ca cel mai bine era sa ramana si sotul in spital langa mine...cred ac a fost primul soc puternic pt mine...nu stiu ce mi-au facut pt ca am tipat act am putut eu de tare...cand mi-am revenit.era f multa lume langa mine...imi dadeau calmante...si venea si Cristi cu mama lui...ne-au dus intr-un salon....ne-au spus ca daca trece de acea noapte sa-l botezam neaparat dimineata...ca nu va trai...
Nu mai stiam cui sa-i dau bani...nimeni nu-i voia...
Mi-au dat somnifere sa dorm...dar nu am dormit niciunul...deloc...ne era asa de frica cand auzeam pasi pe culoar....ne era frica sa nu intre nimeni la noi sa ne dea vreo veste proasta...imi era atat de frica...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Of, Cami prin cate ai trecut. De ce ti-au fost date toate atatea incercari? Nu e drept... Am citit cu lacrimi povestirile tale. Suntem plecati in w/e dar am intrat de pe mobil sa vad ce faci, cum te simti azi.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

CAMY Daca exista vreo dreptate, pe lumea asta sau pe cealalta, candva tu va trebui sa fii cea mai fericita femeie din lume, la cata suferinta ai indurat anul asta care a trecut...

Nu mai spune de tine ca esti artagoasa, rautacioasa, esti o minune de om pentru cum reusesti sa te aduni la cate ai suferit si pe deasupra mai esti si insarcinata, hormonii o iau razna... Cine nu intelege asta, n-are rost sa-ti bati capul cu ei.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

camy, pot doar sa-mi imaginez suferinta prin care treci, dar, te rog sa te opresti un moment si sa te gandesti ca ai un sufletel in burtica care are nevoie de liniste, are nevoie ca mamica lui sa fie calma si linistita. stii foarte bine ca toate emotiile astea prin care treci le simte si bb. gandeste-te ca el nu are nicio vina...........stii ca daca mama e nervoasa si agitata si copilul va fi la fel. incearca sa-ti canalizezi toata atentia asupra sufletelului din burtica. el are nevoie de tine. are nevoie de liniste..............ai pierdut un copil, nimic nu poate fi mai dureros decat asta, dar DD ti-a dat altul, de cere trebuie sa ai grija.............te rog, gandeste-te la cel mic, aduna-te atat cat poti si agatza-te de acest colac de salvare pe care ti l-a oferit DD. te pup si sper sa nu te superi pe mine....

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Camy draga si scumpa....Te strang in brate tare tare

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Despre educatie.Despre credinta.Despre copii si parinti - www.7anideacasa.blogspot.com

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Of Camy, ai nevoie de multa putere ca sa mergi mai departe...numai tu stii ce e in sufletul tau, cat de mult doare, nimeni altcineva... Ma rog pt tine, pt voi, pt Darius , sa va ajute DD, sa va aline suferinta, si fratiorul lui Darius sa va aduca linistea in suflete!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

cami... chiar am ramas muta.

din propria experienta cu doctorii, si din tot ce am citit, si din tot ce vad, aud pe la tv, despre doctorii din tara noastra, pot spune ca furia si ura mea este atat de mare, ca uneori imi doresc atat de mult sa.... Doamne iarta-ma! atata indiferenta si atata sila fata de pacienti, nu cred sa mai existe in alta parte...

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Nu stiu ce as putea zice , nu imi gasesc deloc cuvintele..Camy,

Mamica de poznas

Mergi la inceput