Darius-Andrei-fie-ti somnul lin, inger senin (8)
Raspunsuri - Pagina 3
moni_or spune:
CAMY, AYLA, va imbratisez cu tot dragul!!!
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
szivarvany spune:
Sunt fara cuvinte in fata durerii voastre .
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Eseea spune:
pur si simplu sunt inmarmurita.....si plang......mame de ingeri va suntem alaturi : Camy, Ayla, Doina, ma gandesc ff mult la voi......
Mami de fetita si de baietel
vias spune:
azi pe 17...acum un an am aflat ca Darius e bolnavior...incepea lupta cu moartea......lupta cu medicii cu sistemul sanitar din Ro...
Imi aduc aminte cum la 9:30 a venit dl dr neonatolog sa-l vada pe Darius...stiau ce are....mi-a spus ca poate nu-i nimic, dar mai bine ne transferam la maternitate...sa i se faca un consult la inima...
A venit salvarea ...(DUPA 2 ORE...parca venea din Buzau..)si pana la maternitate l-am tinut in brate...ma uitam la el...era asa de dragalas...
Cum am ajuns la maternitate...erau f multe salvari in curte...multi medici...care duceau aparate..cineva a venit in fuga si l-a luat pe Darius din bratele mele...eu trebuia sa raman jos pt internare...atunci am plans prima data in hohote...simteam ca ceva nu-i in regula...dar speram...
Apoi am cerut sa ma duca la el...si m-au dus...am vb cu o dna dr...care mi-a zis "eu am vazut copilasul asta de marti...ce cauta aici???......nu intelegeam mare lucru...decat ca il suspectasera de ceva inca din ziua in care se nascuse..ma intrebam de ce nu mi-au spus nimic...
Apoi a venit dna dr si mi-a spus "din pacate analizele i-au iesit bune, spun asta pt ca raman plamanii si inimioara "...apoi imediat i-au facut la plamani...mi-au spus ca din pacate si la plamani e bien...si ca RAMANE INIMA...
ma gandeam ca are ceva la inimioara, ca o sa ia tratament...si ma durea asa tare asta...nu stiam ca imediat avea sa vina bomba...stateam pe hol..si vedeam multimea de medici peste Darius...cu toate aparatele alea cocotate...si intelegeam ca nu-i bine...si plangeam...apoi a venit o dna dr mai in varsta...m-a mangaiat pe cap si pe obraz...stiam ca nu-i bine...si mi-a zis "imi pare rau, copilasul nu cred ca o sa traiasca...are transpozitie de vase mari...nu stiu ce ati putea face pt el...dac aveti pile...e timpul sa le folositi, incercati sa ajungeti la Tg Mures"...si a inceput nebunia...nu cred ca am mai plans vreodata atat de mult ca atunci...eram disperata..cuvintele toate se invarteau in capul meu, ma gandeam ca poate nu inteleg eu ceva...
Stiu ca m-am dus la incubator..si am bagat mana sa-l mangai..ma gandeam ca e atat de frumos..nu are cum sa moara...ca este al meu..
Toata lumea mi-a adus iconite si i le puneam la picioruse
Am fost dusa intr-un salon plin de mamici atat de fericite..iar eu plangeam in hohote...stiu ca radeau...iar cand intram eu se lasa o tacere...nu am vb atunci cu nimeni...doar plangeam..si incercam sa sunam toate rudele, toata familia sa gasim un elicopter disponibil, medici in Tg Mures...Cristi, sotul meu a gasit imediat si elicopter si locuri in spital la Tg Mures si medici...dar cu toate astea...birocratia din Romania a facut sa mai ramanem o zi in Brasov pana pe 18 iulie..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
moni_or spune:
Of, Camy, cata durere...
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
ancadragoman spune:
Doamne Cami cata durere
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
vias spune:
azi-noapte l-am visat pe Darius..dar nu asa cum voiam eu...
..era intr-o vitrina...parca era o papusa...toata lumea se uita la el..era infasat...nu-i placea ac era acolo..parca expus...
...voiam sa-l iau de acolo si nu puteam ca era o fereastra...un geam intre noi...
...sper sa fie bine...de fapt trebuie sa fie bine, nu????
ce pacate are el??...nu a facut nici un pacat pe lumea asta...a fost botezat...si doar s-a chinuit...
..el este pur ca si un ingeras...cred ca si visele astea ma baga in sperieti, nu alta...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
Ayla21 spune:
Camy, ingerasii nostrii si-au castgat deja mantuirea. Ei nu au fost supusi pacatului, nu au avut de infruntat o lume plina de ispite, nu s-au confruntat cu mizeriile vietii. Au fost aici ca sa ne faca sa intelegem ceva, apoi s-au dus inapoi in cer.
Desigur ca este bine, nu mai sufera acum, nu-l mai doare nimic. Stii tu, locul ala "cu verdeata, fara durere, intristare sau suspin".
Nu-ti mai fa ganduri de-astea.
Acum, cred ca fiecare este influentat si de religia si credinta proprie. Eu nu cred in vise. Am mai spus, daca exista o lume a sufletelor, nu cred ca exista o comunicare cu lumea noastra. Nu ar fi drept ca dupa ce ajung in Rai sa mai vada atata durere cata lasa in urma. Nu cred ca un vis este un semn.
Nu te mai gandi asa, nu-ti mai fa rau. Oricum aceste zile sunt probabil ravasiroare pt tine, atata amintiri, atatea lacrimi, prea multe lacrimi. Cand te citesc, plang alaturi de tine. Off, daca ai gasi candva putina liniste sufleteasca.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Alexa Ioana spune:
offff, dragele de voi...
camy... nu stiu ce sa'ti spun... si orice as spune, orice ar spune oricare dintre noi, durerea nu dispare...
ayla... te imbratisez din suflet si pe tine...
sunt alaturi de voi, fete dragi !