Fulguleti de nov-dec 2006 (218)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Adina, vazut frumoaselor. Ce profi lucram.

Laura, stationar. Danke.

Donia, cum rezisti cu atatea nopti muncite?

Aka, eu nu cred ca marea n-a avut nici o contributie. Is convinsa ca i-a facut bine, chiar daca binele nu apare instantaneu. Niscaiva poze de vacanta primim?

Danutz, uitai sa te felicit atunci pt "mama".

Lacramioara, la voi toate bune?

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

citind pe forum am vazut ca anascut joj-miha, o fetita pe nume Larisa! sa fie sanatoase si Larisa sa le aduca numai bucurii.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Va multumesc pt urari. Dau si eu de ziua mea un suc rece, niste masline, niste atentii dc va e foame, un tort cu muuulta frisca si inghetata cu ce aroma doriti, dc vreti sa va racoriti.
Noi suntem bine cu totii, ieri mi-am serbat ziua acasa, in familie si a fost frumos. M-am simtit tare bine, pot spune ca muuuult mai bine decat at cand am facut 30. Printesele au fost minunate, Di mi-a cantat "E ziua ta mamico, In dar ti-am adus inima...." binenteles acompaniata de Isa de m-am topit toata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

LAVINIA

LULY
RUXANDRA citit dedicatia ...aparut cat de repede putut
AKA si noi plecam peste 3 saptamani la mare si acum, ca ai povestit am emotii ...adica eu sper , ca si tine, sa rezolvam cateva pb mergand la mare: sa/i vina alessiei pofta de mancare ...si aerosolii sa le faca bine, si sa nu mai avem pb cu rinita, crize de astm,. etc...sper sa fie bine ...POZE????
ADINA si eu vreau la salon la tine...o zi de rasfat, mama ce lux . de poze nu mai zic nimic...stii tu ca eu sunt indragostita de voi
Noi suntem bine, asteptam sa plecam la mare . Mergem la Mangalia, intr/o vila...suntem 3 familii cu copii, asa ca sper sa fie fain, avand in vedere ca e primul concediu din ultimii 4 ani .
Daca v/a fost dor de noi www.youtube.com/watch?v=4C2i17qGAYw" target="_blank"> FETELE COCHETELE....Asta e filmulet...am si poze dar trebuie sa descarc...
va tzuc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani,Laviniaaaa
La multi ani,Lulyyyyy

Raluca,
ma bucur ca santeti bine,v-am admirat,neschimbati.ai o burtica frumoasa foc
Dianav,
am tratat-o cu homeopate.la oxiuri au avut efect.la limbrici,nu am aflat.trebuie sa-i repet analizele,sa vad daca mai este vreo urma de vierme.la ambele au durat tratamentul cate o luna.si Crinuta avea dureri de burtica,dar dupa ce am inceput tratamentul,s-au vazut ameliorari rapide,apoi si coproparazitologicul...,per total am fost multumita de granule.sanatate multa
Roxanica,
numai vesti bune de la tine,feliciariii!profita de ultima suta de metrii si sufoca-l pe David cu dragostea ta.inca mai astept ziua in care sa pot sa ma ocup numai de Crinuta.ne-am facut un ritual al nostru,ca fetele...,sa iesim numai noi doua,sau sa iasa baietii fara noi,dar au fost zile in care nu avea chef sa stea in brate sau sa ne giugiulim...si eu eram dornica de ea si numai de ea.Donia parca spunea,ca i-ar placea sa se cloneze daca s-ar putea...,acum am inteles de ce
Lavinia,
felicitari petru vestile bune!spune-mi,te rog...,cat ar costa operatia de care vorbesti?
Lizzy,
uf...,ce mi-as dori sa am asa o putere miraculoasa si sa pot ajuta de la distanta chiar si printr-o imbratisare sincera.de fapt,daca stau sa ma gandesc...,pot incerca.uite...,o imbratisare de la mine,simti ca ti-am trosnit oasele de drag,puternica Lizzy?
Yagmur,
zi-mi mai multe de alergia ta,de la ce provine?m-am gandit serios sa-i fac niste teste de alergii...,dar cred ca trebuie sa mergem la Buc.in plus,asept sa-i refac analizele si sa vad daca nu cumva mai sant viermisor...
Danita,
nu gatanta 100% ca pierzirinuta o are de ceva timp si merge ca flinstone,"nu vlea ea" sa puna picioarele pe pedale...
cand apare puful in atmosfera?la inceputul primaverii,nu?nu stiu ce sa zic...
Aka,
cam ce ti-a spus Ruxandra,iti spun si eu.mi-e greu sa cred ca nu a ajutat-o marea.apoi...,stiu pe cineva,persoana importanta in ale slingului,acum castigatoare a marelui premiu,care la mare sta mai mereu mucioasa.nu de raceala...,alergie,sensibilitate,nu stiu cum se traduce...,dar ii curge nasul intr-una,miticica
ps:nu-i nici o supararea ca nu ne-am vazut
Ruxandra,
nu pot deschide cantecul...ceva este in neregula si cu laptopul...,cum deschid ceva cu film/poze/muzica...,cum imi apare casuta cu 'don't send'va puuupam tare.santeti tot la munte?
Donia,
salutari din partea noastraimi lipsesti.zilele trecute ,ma gandeam la tine...stii la ce?!nu-mi aminteam cat de activa erai tu in perioada cu Cristinel de 8 luni,ca Raducu.am zile in care ma simt groaznic...,fara chef,fara timp,fara rabdare,fara...,nimic.stiu,sant normale...,dar...,ma urasc.

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Adinazot, frumoase si Ale si tu, asa cum va stim! Ce cuminte sta la tuns si ce super par!

Lavinia, ma bucur ca Mihaita este bine. Costa mult operatia? Cand ar trebui sa o faceti?

Lizzy, copiii sunt cei mai importanti, asa incat, daca ei sunt bine, nu mai fi necajita!

Roxanica, bravo! De acum sa stai linistita si sa te bucuri de sarcina!

Dandusa, m-am uitat la pozele cu Crinuta! Uf! Dar acum inteleg ca i-au mai trecut, nu? Multa sanatate!

Raluca, ce scumpa e albinuta!

Dianav, e tare dulce Oana! Mi-au placut mult pozele!

Ruxandra, ce m-a veselit G cu ursul! Daca trebuie... :)

Flore, par tare fericite fetele impreuna. Concediu placut!

Luly, ti-au facut fetele un cadou frumos si emotionant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

buna!
ne-am intors de-o saptamana din concediu si asa de bine am reintrat in ritm, de zici ca nici n-am fost plecati. n-am cuvinte sa va spun cat de bine m-am simtit si cat de mult mi-a placut.
sunt la serviciu acum, dar vreau sa zic ca mi se inchid ochii de oboseala pentru ca am mers toata noaptea cu tenul si sunt terminata.
am fost la socri sa-l vedem pe Tudorica ... daca ati sti cat e de schimbat... e mai slab, mai inalt, vorbeste vrute si nevrute. e peltic, mult mai ascultator, dar si extrem de rasfatat.
of, baiatul meu. aseara cand am plecat el dormea deja, iar mie mi s-a rupt IAR sufletul ca nu-l pot avea momentan langa mine. nu stiu cat mai pot indura despartirile astea.
3 perle de-ale lui mi-au ramas in cap:
- la intrebarea unui prieten: Tudor, a cui e casa asta? raspunsul lui a fost... "casutza mea e undeva..." raspunsul nu prea are legatura cu intrebarea, dar mi-a fost drag cum a spus el... undeva...
- cand ma chinuiam eu sa-i inchid un bakugan (sau cum s-o scrie) ma intreaba: mami, putusi? (vorbeste olteneste baiatul lu mama :))
- tot intrebare de la el catre mine, plin de dragoste: mami, terminasi casuta? (ii spusese soacra-mea ca o sa-l luam acasa cand terminam casuta, ca el de-asta sta la bunici ca noi suntem ocupati cu constructia casei...)
ce sa va zic, sunt cu sufletul facut bucati, bucati, dar sper sa-mi revin repede si sa gasesc cea mai buna solutie sa putem fi din nou o familie cu 3 membri...

va pup!
la multi ani sarbatoritilor! sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Pe la noi la serviciu s-au facut miscari de trupe si am ajuns cu biroul exact langa sef care are o vedere minunata spre monitorul meu asa ca nu mai pot intra pe forum decat printre picaturi.
As fi vrut sa scriu mai multe dar din pacate nu mai pot acum.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna, fetelor!
In primul rand La multi ani, luly !!! Sa-ti creasca printesele, sa fii sanatoasa si puternica sa te ocupi de ele !

Dandusa, multumesc de sfat , draga mea! Asta si intentionez, sa ma bucur de David si el de mine, in exclusivitate, lunile astea ce-au mai ramas. dar am si eu momente in care ma urasc, mi-e caaaald, transpir, nu am putere sa car si motoreta si galetutza, si tractorul si si, apoi nu am putere sa-l duc in brate, sa ne plimbam mult si uite tot asa ii raspund cu cate un "mami are surioara in burtica, nu poate sa ...". Totusi, in afara de situatiile astea, care nu-s chiar asa frecvente, ne descurcam deocamdata bine si suntem multumiti unul de altul La pupacit inca sta fara comentarii
Aka, imi pare rau pentru concediul nereusit, dar asta e un risc asumat. Pe mine m-au dus parintii la mare mai multi ani consecutiv, tot pentru bronsite urate, da' urate, si scapasi (vorba lui Tudor)
Shoshica, of, draga de tine, cred ca ti-e sufletul mii de bucati, ce greu e. Dar bine ca se intelege cu bunicii, s-a dezvoltat frumos, iubitul mamei! Uite, si iar ma dau pe mine de exemplu, zici c-as fi etalonul suprem , inchid paranteza, eu am crescut la tara de la 6 saptamani la 4 ani si am amintiri foarte placute de acolo, erau multi copii, jocuri, animale, dar retin exact si senzatia aia de bucurie suprema cand auzeam masina parintilor sambata seara la poarta.
danutz, felicitari pentru progrese! vezi, dragutzo, ca era o chestiune de timp?? Mai continuati cu investigatiile sau acum sunteti linistiti si impacati?
Yagmur, deci asa.. ai facut furori prin container, dar te si vad cu fusta scurta si decoltata ravasita prin autobuz, prinsa de-un colt de centura, esti tare simpatica
Asiza, multa, multa sanatate mamei tale, Doamne ajuta sa se recupereze total! Mama prietenei mele a trecut, din pacate, printr-o experienta similara, si acum e foarte bine si increzatoare. deci, exista minuni...
Tu, voi cum mai sunteti?? Si da, mi-a confirmat dr. ca e fetitza, Maria , crede-ma ca am emotii mari de tot in ce priveste decurcatul cu doi copii, dar am ajutor, pe mami, asa ca nu ma plang deloc, deloc.
Kikineataaaaaaaa, te-ai ratacit intr-o galetutza de inghetata din aia cum iti place tie, o Nirvana de caramel ??

Dimineata David a simitit-o pentru prima data pe surioara cum misca asa puternic, si pana acum tot tinea el manutza si ma asigura ca simte, dar nu m-a convins, insa dimineata a facut pitica asa o miscare mai ampla, si chiar la nivelul manutzei lui David, asa incat s-a si speriat iubitul meu. A fugit prin toata casa si striga "Miscaaaaaaaaa !", asa ca un tatic la prima experienta de genul asta, nici Cristi n-a reactionat asa...
No, ma duc sa ma rasfatz si ma intind putintel langa micutz, va tzuc!

Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei din burtica 27 +

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

m-am mobilizat si am pus cateva poze. si daca n-ar fi fost tusea care a necajit-o mereu pot spune ca a fost super. am lasat-o sa se balaceasca cat a vrut ea, poate a fost o inconstienta din partea mea, dar cand am vazut bucuria din ochii ei cand era in apa n-am putut sa i-o stric. am fost la delfinariu, atat a aplaudat si a strigat la leii de mare, singurul regret e ca nu mai e Marc. in incinta mai era o mini gradina zoologica, dupa ce am intrat mi-a parut tare rau, asa animale neingrujite n-am mai vazut nicaieri. vladut a calarit un ponei, cris nu vroia " e fica mami".
fug la nani, maine plecam la socri, si apoi cateva zile la munte.
va pup.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput