Fulguleti de nov-dec 2006 (218)
Raspunsuri - Pagina 8
adinazot spune:
LA MULTI ANI LAVINIA!!!
Va mai amintiti de noi?imi pare rau ca intru asa rar,asta nu inseamana cu nu-mi sunteti dragi sau v-am uitat,pur si simplu nu mai am resursele necesare...Noi suntem bine ,Ale e bine ,mare,destepta ,frumoasa,obraznica....etc.Eu fff ocupata,problema e ca lucrez pana seara tarziu,si din cauza asta nu mai sunt in stare de nimic...vreau sa mergem si noi o saptamana in Antalia in septembrie,sa vedem cum ma rup..
DANDUSA,draga de Crinuta,ce bubite a avut,of..!
LIZZY,sper ca data viitoare sa ne iasa pasenta,neaparattttt!
Ma duc sa caut poze,nu am apucat sa vad nimic.
VA pup pe toate toate!!!
a,ceva poze si cu noi!
asiza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanica2006 Asiza, cum se mai simte mama ta? ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006) David al meu |
Multumesc de intrebare, Roxanico! Mama e mai bine, se recupereaza incet-incet dupa operatie, in curand va incepe o noua tura de citostatice. Sper ca va fi bine! ...Ma bucur ca ai scapat de serviciu si te poti bucura iar de copilasii tai, ca pe vremuri! Da' spune-mi, ca nu mai tin minte, v-au confirmat la eco faptul ca e fetita?
Lavinia, LA MULTI ANI!!! Sa ai parte de tot ce iti doresti in viata!...Multumim de ospat, yummmy, tare bune sunt toate! ...
Vai, Diana, cata munca si iar muncaaaaa! Cred ca e f frustrant pentru tine ca nu poti sta mai mult pe acasa, dar ma bucur sa aud ca copiii sunt bine! Da' de ce ziceai ca esti falsa??? Cine ce-are cu tine? ...Puuuup
Ma duc sa mai citesc cate ceva din urma! Un weekend minunat va doresc!
Donia spune:
Intru pe fuga ca sa mai prind ceva bunatati
Lavinia, La multi ani fata frumoasa, sa ti se implineasca toate dorintele si sa te bucuri de cei dragi!
Fug la servici, lucrez nopti, dar promit sa revin, acum sunt cam ametita ca am avut o noapte plina si grea si urmeaza una cam la fel.
Va pup cu drag!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
aka spune:
la multi ani Lavinia.
la multi ani Iuly.
sa fiti sanatoase si iubite.
am revenit acum cateva ore de la mare. sper din tot sufletul sa nu se supere cineva ca n-am sunat, spus ca ajungem, cand am plecat de aici mi-am facut o gramada de planuri iar acolo a iesit totul pe dos. din start am plecat cu gandul ca la mare se vor rezolva unele dintre problemele noastre de sanatate, din contra mai rau s-au agravat. se spune ca aerosolii de la mare fac minuni dar la noi nu se aplica. din ziua cand am juns pana la plecare a tusit continuu, zi, noapte nu conta. a fost un concediu de cosmar. noi eram cu tusea vladut cu enterocolita. ceva de groaza. dar, vestea buna e ca de cand am ajuns in bucuresti n-a tusit deloc. sa trag concluzia ca ii prieste poluarea de aici. maine ne ducem sa facem teste de alergie. gata s-a trezit, am fugit la ea.
va pup pe toate.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
danutz spune:
Cu intarziere dar din inima:
La multi ani Lavinia!!!
Tot binele din lume va doresc, imi pare tare rau ca totusi operatia este necesara, dar eu zic sa fii barbata si lucrurile se vor rezolva.
.
Voiam sa scriu mai multe, pentru fiecare in parte, dar timp nu e asa ca ma rezum la a spune ca suntem ok, Rares a inceput sa mai zica una alta, nu cine stie ce, dar e intr-un real progres!
Fug la munca...
Laura13 spune:
salutari mamici.
lavinia sorry de intarziere, da' din toata inima, sa fiti fericiti si mai ales sanatosi. ma bucur de vestile bune aflate la bucuresti, imi pare rau de cele mai putin bune, tin pumnii sa iasa totul bine, pana la urma.
aka bine ati revenit. imi pare tare rau ca nu v-a priit la mare. :(
ruxandra esti mai bine?
roxanica ce s-a schimvbat "tonul" mesajelor tale. tare ma bucur. ce frumos ai povestit de david.
donia asa scurt? please mai spune-ne.
lizzy sorry again. offf ... te-ai apucat de fumat ... ce rau imi pare. da' lasa ca vei reusi sa le lasi din nou. daca ai timp de un pahar de vorba, da un semn.
noi suntem bine, multumim lui DD. o "mica" criza in weekend, in mall, cu dat de fundul de pamant la fiecare etaj ... a trecut. iar dupa aceea am avut un weekend minunat. ne-am jucat, ne-am distrat, a ras cu gura pana la urechi. si mami si tati au fost la film sambata seara (a doua oara de cand il avem pe dani ). rasfat, nu gluma.
cam atat de pe la noi, va pupam pe toate!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ruxandra_sb spune:
La multi ani Luly
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ruxandra_sb spune:
.. pentru umbrele noastre..
www.youtube.com/watch?v=TcadW0iE0lw" target="_blank">Umbra
I:
E umbra aceasta pe care
O semeni in sufletul meu
Cu mila si trista mirare
Voi duce-o cu mine mereu.
Si-apoi intr-o zi oarecare
In care-mi vafi cel mai greu
Voi pune-o in vechi calendare
Duminica trupului meu.
Refren:
Fiori prin mine umbla si nu am trebuinta
Te rog pe tine umbra sa redevii fiinta.
II:
Flamand de iubirea intreaga
Pe vremi cu amurg mohorat
Cand zorile noaptea-si dezleaga
Ma satur c-o umbra si-atat.
si sufletul meu te mai roaga
Magnetic catarg doborat
Tu umbra tacuta si draga
Aseaza-ti fularul la gat.
III:
O umbra se-nchide in mine
O umbra prin mine trecu
E atata de rau ca e bine
E atata de mult daca e nu.
Bacovia-si iese din sine
Si rade in a si in u
O umbra in viata ma tine
Si umbra aceea esti tu.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ruxandra_sb spune:
.. din momentele lui G, dupa ce experimentase jucatul la parau in cizme, apoi descult in apa.. si mai ales mersul descult pe pietre:
- Ursu si cainele n-au sandale!
- Nu mami, n-au (mai discutasem despre urs). Au labute.
- Daca se loveste atunci sa-i cumparam sandale. Daca trebuie sa cumparam, trebuie.