Fulguleti de nov-dec 2006 (218)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

special pt Dandusu:

merje acu?

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Dupa mai bine de doua saptamanai de lipsa... am reusit si eu sa intru... N-am citit nimic din urma.... Acum suntem cu casa in sus.... ca pregatim camera domnisoarei. E plin de var... zugravi.... etc. Auditul meu s-a finalizat cu felicitari... mai ales ca e prima oara cand particip la audit ca auditor, dar a fost o munca.... Nu ma scuz, dar am avut in perioada in care n-am scris program de 14-15 ore pe zi.... si timp liber de loc. Au fost zile in care nici sa mananc n-am apucat... De Stefy nu mai spun ca n-am avut timp de loc si seara cand veneam se catara pe mine si spunea ca nu vrea sa mai merg la serviciu a doua zi... Bine ca s-a terminat si acum sunt cu Stefy....
Am intrat sa va salut... si sper sa mai revin.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Duminica asta am fost LA IARBA VERDE

IUNIE 2009
Fug sa termin supa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare gagici !

LAVINIA SI LULY : La multi ani ! SA FITI SANATOASE VOI SI FAMILIILE VOASTRE !

lizzy: esti globe-trotter ! putere si sa vii rpd acasa !

dandusa: las ca venim noi sa vezi ce teacher va avea crinuta :))

lavinia : va invata sigur sigur !

asiza :
imi spune intr-o zi o colega o chestie : "acum cativa ani copilul de 1 an juma a unei prietene scria foarte frumos la pc o gramada de cuvinte , scria numerele si eu am ramas tare uimita ... si mi-am zis ce copil destept ;) ... " iar eu am intrebat : "la ce i-a folosit ? pana la urma toti vor invata ! cre ca mai important e sa invete viata asta de furnica, sa descopere natura, sa descopere incet stelele si Luna, sa prinda caldura sufleteasca a casei ...... " sta ea si se gandeste putin si imi spune : sa stii ca ai dreptate ...
din acelasi considerend l-am trimis pe P la tzara cu coto . imi e tare greu mie dar el e f happy . seara are program de vazut bivolii si are in jur o intreaga gradina zoo ... cat as vrea eu aici in oras nu ii pot oferi astea . ce daca imi e mie greu ? daca el se simte bine ...... restul nu mai conteaza! urmeaza sa merg intr-o dupa -amiaza sa stam pana dimineata acolo si vreau ca seara sa stam in gradina si sa ne uitam la stele ..... nu imi spuneti ca sunt cu capu', ca stiu ;)dar ... sunt iremediabila ;)

yagmur : astept vesti, noi suntem in zona .

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui danita

salutare gagici !

LAVINIA SI LULY : La multi ani ! SA FITI SANATOASE VOI SI FAMILIILE VOASTRE !

lizzy: esti globe-trotter ! putere si sa vii rpd acasa !

dandusa: las ca venim noi sa vezi ce teacher va avea crinuta :))

lavinia : va invata sigur sigur !

asiza :
imi spune intr-o zi o colega o chestie : "acum cativa ani copilul de 1 an juma a unei prietene scria foarte frumos la pc o gramada de cuvinte , scria numerele si eu am ramas tare uimita ... si mi-am zis ce copil destept ;) ... " iar eu am intrebat : "la ce i-a folosit ? pana la urma toti vor invata ! cre ca mai important e sa invete viata asta de furnica, sa descopere natura, sa descopere incet stelele si Luna, sa prinda caldura sufleteasca a casei ...... " sta ea si se gandeste putin si imi spune : sa stii ca ai dreptate ...
din acelasi considerend l-am trimis pe P la tzara cu coto . imi e tare greu mie dar el e f happy . seara are program de vazut bivolii si are in jur o intreaga gradina zoo ... cat as vrea eu aici in oras nu ii pot oferi astea . ce daca imi e mie greu ? daca el se simte bine ...... restul nu mai conteaza! urmeaza sa merg intr-o dupa -amiaza sa stam pana dimineata acolo si vreau ca seara sa stam in gradina si sa ne uitam la stele ..... nu imi spuneti ca sunt cu capu', ca stiu ;)dar ... sunt iremediabila ;)

yagmur : astept vesti, noi suntem in zona .

pup

BeBelusca

din acelasi motiv am ales si eu sa o las sa stea la parinti sau la socri si sa ma chinui eu seara mai mult pana ajung la ea. Si Maya este ff fericita. Are gaini, porumbei, caini, curci, capre, cai si vaci pe la vecini etc. Si a pus mana pe ugerul vacii si i-a placut

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluca_u

Buna dragelor

apar cam rarut, dar va citesc cand apuc. Adina e domnisorica mare de acum, sapt trecuta a avut serbarea de sfarsit de an, a fost albinuta, si-a spus frumos poezia ghicitoare a primit si diploma si medalie, pe fundal cantand Gaudeamus. a fost tare frumos...
poze serbare

astazi am fost si la eco de 32 de saptamani. daca la inceput stefan era cu 2 saptamani mai mic azi era cu 3 zile mai mare. are deja 2150g si daca ajungem la termen va trece de 4 kg, asa crede dr.
am inceput de vreo sapt sa ma simt mai greoaie, sa mi se mai umfle picioarele, dureri diverse... asta este ne apropiem cu pasi repezi de marea intalnire. azi in timpul ecografiei, adina care abia astepta sa il mai vada pe stefan, a avut un soi de criza de gelozie.
a inceput prin a se catara in brate la ionut si sa il pupe pe toata fata ca sa nu mai priveasca spre monitorul de pe perete, apoi a inceput sa cante, sa spuna poezii ...
imi venea sa o mananc si dr a fost tare impresionata.

pupici si sa ne auzim cu bine.

Raluca 31+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

te pup, raluci! n-am mai vb de mult!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Frumoasa familie!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dbunny
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de Dani si de taticul lui!

Mergi la inceput

La multi ani Dbunny!

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Aka, multumim pentru ochisorii stralucitori. Vacanta frumoasa la munte!

Ca bine le mai zici Danita. [omulet 100% aprobator]

Adina, subscriu apropo de frumoasa familie.. putem s-o numim si blonda familie.

Mergi la inceput