Fulguleti de nov-dec 2006 (218)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna, fetili...citit, vazut, admirat

Raluca, nu pot sa cred cat de dulci erau copilasii in costumasul de absolventi...excelenta idee..Adinuta e minunata, iar tie iti prieste de minune sarcina! Va pup cu drag

Dandusa, m-am ingrozit cand am vazut pozele cu Crinuta...si eu am avut odata asa (dar totusi, parca nu erau atat de urate), cand m-a muscat o insecta. Mi-e mila de ea, mititica!

Dianav, am vazut-o si pe Oana la distractie, in parculet...e o frumusica! Imi pare rau ca tiroida iti creaza atatea probleme. Yagmur s-a operat de tiroida acolo, la Bucuresti. Daca vrei, vorbeste cu ea. Sanatate multa!

Ohohooo, Danita, ati intrat si voi in perioada cu "NU"...join the club! La noi aproape ca a trecut, dar musai tre' sa ai nervii tari si rabdare cu caru'...prea era P cel mai cumintel copil de pe forum . Va pup cu drag

Ma duc si sper ca apuc sa revin curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna, dragutelor !!
Am intrat sa impart cu voi mare bucurie : am intrat in concediu, gata cu sluba mea cea mult blamata !!! Acum nu-mi ramane decat sa ma descurc acasuca, alaturi de David si surioara, brusc am realizat ca nici asta nu-i prea usor...
Asa usurare simt ca am scapat de serviciu, parca mi-a luat cineva o piatra de moara din spinare...
Fetelor, va multumesc mult pentru raspunsurile legate de DVD -uri, Dia, Saryta, Dandusa, saru'mana!!

mai am o veste f.f.f buna : avem un nepotel Matei, e fiul fratelui lui Cristi, sa ne triasca piticul ! Mamica lui are probleme cu laptele si parca imi vine in minte propria tragedie cu alaptatul. Asa ca pana mai doarme David m-am pus sa citesc Alaptatul Help Line. Trebuie sa reusesc de data asta!

Asiza, cum se mai simte mama ta?

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Sunt rupta,dupa un drum iasi-buc si retur,dar vestile,zic eu sunt ceva mai bune.Adica a stagnat..nu a mai crescut gradientul (asta ar fi gradul de gravitate al stenozei) in 9 luni de zile.
Numai ca operatia trebuie facuta.
Bani nu avem..inca ne zbatem sa scapam de niste datorii..ma rog, poveste lunga.
Sa ma gandesc la Tg.Mures?!Sa am incredere?Nu stiu ce sa fac..

Laura,

Vai ce rau imi pare...Tu stii cat m-am gandit la ea zilele astea?Cred ca am fost telepatice.Telefonul l-am uitat la tara..l-am recuperat mai greu.

Danita,
De pedalat ,pedaleaza un tractor,dar cand se suie in parc pe alte biciclete nu prea ii iese schema.

Dandusa,
Sunt horror bubele alea...draga de ea...Ma bucur ca e mai bine si trebuie sa fie super sa faci baie in mare cand vrea mushkiu tau!

Eu nu am de ce ma plange!
Ne intelegem excelent,si azi la eco a stat nemiscat ca i-am explicat ca ii va face masaj si asa trebuie sa stea..si desi a fost putin speriat de plansetele celor de la usa,si-a revenit.

Va pup ,si in avans va ofer cele mai racoritoare bauturi posibile!Si cele mai savuroase arome de inghetata (fistic,alune,iaurt...)si ce va mai pofsteste inimioara!
O zi mai racoroasa!

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

salutare :)

sunt intre 2 deplasari. vin acasa 2-3 zile/sapt, adica vineri-duminica, in rest sunt intre arad, timisoara, sibiu si iasi.
da, fusei deja prin toate. o tin asa de 2 saptamani si mai am inca 3 la fel. si pt ca la iasi am sunat-o numai pe laura... cineva s-a suparat pe mine, si pe drept cuvant...
astept dezamagiri si din alte directii, macar sa ma lamuresc cand gresesc, sa fiu mai atenta.

deci, in perioada 28-30 iulie sunt iar in arad si timisoara. am vreo 10 firme de vizitat, o tona de lucruri de stabilit/de dus acolo, plus 1 trainig de facut. dar ma rog, daca reusesc sa respir un pic dupa 7pm si gasesc numere in agenda, poate ma vad cu careva. daca nu, sorry.

apoi in perioada 4-6 august fac exact acelasi lucru ca mai sus, dar in iasi si sibiu. si daca reusesc, poate ma vad cu careva si pe acolo.

cert este ca sunt extrem de obosita, extrem de necajita din cauza job-ului si extrem de suparata pe mine ca de cand cu drumurile astea m-am reapucat de fumat, de stres, nervi si ciuda. am stricat tot ce am cladit. si mai sunt amarata ca sotul meu e suparat pe situatia cu deplasarile si se razbuna pe mine...
si ca, copiii se plang ca mami nu mai vine...

dar ma rog, eu sunt oricum falsa... :(

sanatosi sa-mi fie pruncii, asta e singurul lucru bun acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui lizzy

salutare :)

cert este ca sunt extrem de obosita, extrem de necajita din cauza job-ului si extrem de suparata pe mine ca de cand cu drumurile astea m-am reapucat de fumat, de stres, nervi si ciuda. am stricat tot ce am cladit. si mai sunt amarata ca sotul meu e suparat pe situatia cu deplasarile si se razbuna pe mine...
si ca, copiii se plang ca mami nu mai vine...

dar ma rog, eu sunt oricum falsa... :(

sanatosi sa-mi fie pruncii, asta e singurul lucru bun acum...

[big, big hug]

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Yagmur, felicitari Nasicii. Sa va traiasca!

Dbunny, da ai dreptate cu aglomeratia.. cum noi cautam numa plaja cat mai goale si salbatice, uitasem de aglomeratie..

Lavinia, ma bucur ca n-a progresat la inimioara. Cu ORL-istii.. nu m-am lamurit, erau pediatrii? sau dr de adulti? Ne pregatim de chef? Eu am gustat deja..

Roxanica, pe mine m-oi uitat? si eu raspuns la dvd..

Un mare pentru Crinuta, draga de ea.

Raluca, arati super! Idem Adinuta, mai ales cu parul neprins in pozele cu robe..

Dianav, nu se vede tunsoarea Oanei in poze. Multa sanatate.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

La multi ani Lavinia!

Sa fii sanatoasa si voioasa! Multa, multa sanatate. Si petrecere frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

La multi ani, draga Lavinia sa fii sanatoasa si fericita !! ce frumos cadou, ca problema cu inimioara lui Mihaita nu s-a agravat...dar totusi trebuie operatie, of. Ma rog sa va fie bine Eu am auzit numai cuvinte de lauda la adresa doctorilor din Mures, dar nu stiu ce as face daca as fi in locul tau. Sfatuieste-te cu sotul tau, poate mai gasesti aici, pe forum, sau in alta parte mamici cu probleme asemanatoare si vei lua o hotarare inteleapta.

Lizzy, te inteleg perfect cu slujba asta care stoarce tot din tine, eu nu m-am linistit pana n-am scapat de ea, dar in tonul tau nu simt totusi repulsie fata de munca ta, mai mult suparare pe timpul furat de la muschetari...Ar fi perfect sa reusim sa le impacam te toate, si copii si serviciu, eu una n-am gasit deloc solutia. deja ma gandesc cu groaza ca dupa cei doi ani de maternitate va trebui sa ma reintorc si ce anoste imi vor fi zilele...

Raluca, DA, arati perfect, esti atat de frumoasa, te prinde de minune sarcina ! Si fetitza seamana cu mami ! Si ce mare e Stefan, o, peste 2 kg??!! Maria mea avea la 26 de saptamani si 2 zile 870 gr ! O sa fie slaba ca frate-sau??? Stati linistite..ca nu ma mai stresez

Ruxandra , cat imi esti de draga..auzi la ea, suparare ca n-am trecut-o in pomelnic Sa stii ca fetele sunt privilegiate pt. ca mi-au trimis si pm ori mail, ha, ha! te imbratisez tare, tare!!

Doniaaaaaaaaaaa !!! ce mai faceti voi??

In seara asta atat de fericit a fost micutzul meu !! A fost Cristi in Ungaria si a adus o chestie din aia din lemn cu topogan si leagan, super mare fericire. a intrat masina mare in curte la bunici, au descarcat, montat, fixat toata shandramaua, super mare nebunie. de doua ori a facut pipi pe el, a uitat total amanuntele astea nesemnificative, si chiar n-am mai avut probleme la capitolul asta. Dar atat de captivat a fost ca pur si simplu ii erau ude sandalele, pantalonii, inclusiv bluza, dar el se uita vrajit la bormasina. Si asa de bine ii sta tuns scurt, scurt
Si nu vreau s-o supar pe mami, se ocupa minunat de el, ii acorda toata atentia din lume, dar nu stiu...cand sta cu mine, cu noi, e muuuult mai fericit, canta, sare, rade, radiaza. Chiar mi-a spus : "Mie imi place cu tine !"

Noapte buna, dragelor ! Noi maine mergem sa-l vedem pe micutul Matei la Baia Mare!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Buna dimineata,
Azi de Ziua Constructorului am venit la munca.... in fusta scurta si cu bluza decoltata.... au innebunit colegii pentru ca eu merg doar in blugi si tricouri normale... sefu' a facut ochii cat cepele dar a zis sa vin asa mereu
Dandusa, m-a durut sufletul cand am vazut pozele; sincer, arata ca fosta mea alergie cutanata, singura diferenta ca eu aveam asa ceva pe tot corpul si fara cortizon intravenos nu trecea.... sper sa nu mai aiba astfel de probleme
Roxanica, sa va traiasca nepotul.. ce bine este sa stai acasa... si eu simt nevoia de o vacanta asa de vreo 6 luni
Lavinia, ma bucur tare mult ca este bine... si stiu cum este cu datoriile.. nici eu nu reusesc sa scap de ele . LA MULTI ANI!!!!! si multi pupici de la noi
Danita, ma bate gandul sa merg un weekend la Fagaras.. poate ne vedem prin Brasov daca reusesc sa vin
Lizzy, pe la Cluj nu mai ajungi??? Mi-e dor de tine. Cred ca e tare greu cu deplasarile, dar se vor termina si ele si vei fi alaturi de muschetari si Alin. Nici eu nu am reusit sa impac timpul.. stau multe ore departe de Luca, iar jobul e stresant si ma oboseste peste masura... dar incerc macar pana ajung in Cluj (50 minute) sa ma detasez.. adica dorm ca sparta pe autobuz de era sa cad intre scaune.. noroc ca aveam centura de siguranta
Raluca, sinteti atat de frumoase.... chiar iti prieste sarcina
Dianav, cat de mare a crescut si e tare frumoasa... ma bucur ca ai mai pus poze
Am fost aseara in parc, si tare cuminte a fost Luca... s venit si Denis si tare frumos s-au jucat. M-am simtit tare bine ca nu am fost stresata. I-am spus si lui cat de fericita sint cand este cuminte si se joaca frumos. Sper sa fim pe drumul cel bun.
Un weekend cat mai frumos va urez din containerul meu calduros....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani Lavinia!

Multa, multa sanatate si petrecere frumoasa alaturi de cei dragi... si Mihaita sa-ti aduca numai bucurii.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput