Fulguleti de nov-dec 2006 (218)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Laura,
n-ai scris nimic in mes.
eu nu i-as da nimic fara un alt control,daca mai suporta amanare problema.Aerius ia si Crinuta acum pt scarpinatul ei,de care nu a scapat.dar atat!trebuie sa-i repet coproparazitologicul...
sanatate multa

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Laura,umflaturile d ecare pove seamana cu cele pe care le are crinuta ...nu mai pot sta acum.promit ca descarc poze cu 'inculpatele' cat de repede pot.sa compari...
mai bine nu-i da nimic pana faci coproparazitologic sau pana il vede un dr care stie exact de unde provin aceste umflaturi
probabil ca este si un trat pe baza de cortizon...,uff

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Salutare,

Manuela,
Foarte faine pozele!Sa va fie de bine concediul.Aratati super toti,Mi-a placut statiunea..nu am avzut prea multe masini pe acoolo,deci pare liniste.

Laura,
De unde ati luat bicicleta?i-as lua si eu,dar daca nu pedaleaza?
Noi dintotdeauna ne culcam dupa ora 23.Cred ca atunci cand va incepe gradinita va fi mai obosit si va dormi mai devreme.
Felicitari pt jucatul singur.
Mihaita are doi verisori (frati) razgaiatzi si cand se intalnesc, e musai sa aiba mediator,altfel iese cu scantei.sunt si mai mici decat stefi.

Si acum sa av lamuresc:

Cred ca are aproape 2 luni de cand urekea dreapta e congestionata.Nu se stie de ce.
Pediatra zice ca trebuia scosi polipii indiferent daca sunt mari sau nu.Initial am spus ca nu il operez in Iasi ,la spitalul de copii,ca arata oribil sectia.Mi-am zis ca vin in Bucuresti.
intre timp,am gasit alt dr. a spitalul de recuperare din Iasi,cu o aparatura mai performanta si care mi s-a parut profi.Am zis ca il operez la asta.
Problema e ca ambii orl-isti spun ca nu e cazul de scos polipi.
Si sunt contrariata.Nu face 2-3 otite pe an,face una si buna.Si anul trecut,si anul asta s-a vindeca foarte greu.

Maine la 9 suntem in Bucuresti,la control cardio.Trebuie evaluat la 6 luni si am zis,hai sa-l mai vada si altcineva.
Dar pt ca se anunta vreo 40 de grade in bucuresti,si probabil vor fi peste 40,vom fugi mancand pamantul inapoi in Iasi.
Daca cumva vom sta mai mult voi da un telefon.
Cam asta este.
Va pup si sper sa mai scrie cineva pana ne intoarcem.

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Lavinia, multa sanatate lui Mihaita!
Daca orl-istii spun ca nu e cazul de operatie, poate-i mai bine sa nici n-o faceti. Ma gandesc ca sunt mai in masura decat pediatra sa dea un verdict.
Dar ce inseamna ureche congestionata? Nu i-a trecut otita? Aude bine?
Drum bun si intorcere cu bine la Iasi!

Laura, multa sanatate lui Dani!

Manu, deci sagetatorii sunt batausi? :)
Victor nu da decat in Ioana si, de fapt, nu da decat rar, cate o palma, dar o ciupeste, o impinge, tipa la ea. O vede mai mica, mai slabuta, probabil, si o tot sacaie. Plus ca ea nu prea riposteaza, nici macar verbal. Dar oare cum o fi la toamna, la gradinita?
Din cate stiu, copiii nu-s primiti sa faca sport la varsta asta. La dans, unde duc fetele, accepta si copii de 3 ani, dar, in general, se plictisesc repede sau plang sau simt sportul ca pe o corvoada.

Dbunny, mie mi se pare simpatic Dani cu "tonto". In romana nu suna asa de rau, sau nu-mi suna mie. Normal ca nu te iei dupa ce zic eu, dar parca-l si vad suparat, strigand :).

Victor, cand se supara, ori plange, ori ridica mana (dar nu da). Sau zice: "te bat". Aaa, uitasem; spune "eti lau din lume" (adica "esti cel mai rau din lume") :). Iar daca se intampla sa fie Ioana pe langa el, ii face sigur ceva, chiar daca ea n-are nicio vina. Dar si cand o iubeste...

Eu am alta "problema" cu el: nu vrea sa se joace cu niciun copil pe care nu-l cunoaste. Si asta n-ar fi mare lucru, dar daca vine cineva la el pentru a se juca impreuna, fuge sau plange, sau ridica nasul in sus si se intoarce cu spatele. Clar se simte mai in largul lui intre fetite, cu toate ca poate sta minute in sir uitandu-se cum se joaca baietii. Imi pun bazele in gradinita, sa-l faca mai sociabil.

Mergi la inceput

Laura,
astea-s pozele.am scris cateva explicatii la unele ca s aintelegi din ce perioada sant.sa nu uit sa spun ca in perioada tratamentul nr 2(pentru limbrici) s-a scarpinat fff putin.nici n-are poze.dupa ce am terminat tratamentul si dupa ce a facut baie in mare(apa sarata probabil ca are o legatura...),i-au aparut cateva,dar fara scarpinat.ai s avezi ca snat unele pe spate sus,deci greu sa ajunga cu manutele in zona aia.uf...,maine iau si eu recipiente si repetam analiza.am mai zis,si Crinuta era maraita 'fara' motiv pana s adepistam viermisorii.cica asta-i unul din simptome.poate fi si un motiv de crize la Dani.alta personalitate,alt copil si altfel de suportat mancarimea sau starea interioara pe care i-o induc viermisorii...
sanatate multa
Lavinia,
mersi de dedicatie.care-i supararea?nicuna,doamne fereste!
drum bun la Buc,sa va intoarceti cu bine si cu vesti si mai bune
Acs,
incerc sa ma abtin din laude...,ai sa crezi ca-ti fac curte,zausanteti minunatiiiiiiiide cate ori va admir in vreun concediu,imi propun sa mergem si noi pe urmele vostre.pozele sant perfecte,ma duc pe acolo,imaginar...,plutesc si ma imaginez stand la restaurant sau in apa...,sau...,sau...

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna dragelor

apar cam rarut, dar va citesc cand apuc. Adina e domnisorica mare de acum, sapt trecuta a avut serbarea de sfarsit de an, a fost albinuta, si-a spus frumos poezia ghicitoare a primit si diploma si medalie, pe fundal cantand Gaudeamus. a fost tare frumos...
poze serbare

astazi am fost si la eco de 32 de saptamani. daca la inceput stefan era cu 2 saptamani mai mic azi era cu 3 zile mai mare. are deja 2150g si daca ajungem la termen va trece de 4 kg, asa crede dr.
am inceput de vreo sapt sa ma simt mai greoaie, sa mi se mai umfle picioarele, dureri diverse... asta este ne apropiem cu pasi repezi de marea intalnire. azi in timpul ecografiei, adina care abia astepta sa il mai vada pe stefan, a avut un soi de criza de gelozie.
a inceput prin a se catara in brate la ionut si sa il pupe pe toata fata ca sa nu mai priveasca spre monitorul de pe perete, apoi a inceput sa cante, sa spuna poezii ...
imi venea sa o mananc si dr a fost tare impresionata.

pupici si sa ne auzim cu bine.

Raluca 31+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Dandusa mititica, cum ai rezistat sa o vezi asa? Intreb ca eu sunt o fire mai slaba si ma panichez si la cea mai mica chestie ma invadeaza ganduri negre, lucruri pe care nici nu vreau sa le pronunt. Cred ca se datoreaza tiroidei mele.

O luna jumate am renuntat la orice gand, medicamente nu pot lua ca imi fac rau, nu mai detaliez ca am facut agranulocitoza de la ele si ieri am repetat analiza de tsh si era zero absolut. Se pare ca trebuie sa ma operez si nu ma opereaza nimeni fara sa fiu stabila cu analizele, e un cerc vicios ca nu ma pot trata cu medicamente....si doctorii astia nu au inventat si ei alte medicamente pt cazuri ca mine. Sa ai o afectiune si sa nu o poti trata ca te omoara singurele medicamente posibile....

Am fost la mare, a fost f bine, la munte..
pun aici niste poze cu Oana, sunt multe si monotone ca sunt luate in aceeasi zi. de la mare nu am acum. http://picasaweb.google.com/diana.tutulan/OanaIunie?authkey=Gv1sRgCPDTusqbpOfnnAE#

Am tuns-o frantuzeste cu mici colturi in dreptul urechilor, nu stiu cum sa va explic. Pt mine este cel mai minunat copil din lume.

Dandusa ca tot vad ati avut viermisori, cum ai tratat-o pe Crinuta?
Oana recent a acuzat ciupituri de burtica, nu are cearcane, nu are stari nervoase, insa ma omoara cand aud ca o doare burtica. AM dus analize, a iesit giardia. Am dat zentel, naturistele nu stiu cat o ajutau iar eu nu rezistam psihic sa o aud cu burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Raluca cum a crescut Adina si ce frumoasa e si pare atat de sanatoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare

raluca admirat pe adinel si pe voi . super familie !

am vasut-o si pe oana de dianav, placut .....nazdravana :)

lavinia : iti garantez ca in maxim 2 sapt o sa invete sa mearga cu tricicleta. noii-am luat o masinuta cu pedale si i-a fost mai usor sa invete sa mearga pe tricicleta. acum masinuta o conduce ca smekerii , cu o mana si cu ochelarii de soare pe nas ;)
adikatelea garantat 100% !;)

dandusa : nu e o alergie la puf ?

laura : nu te pot ajuta ...... dar incearca si un pic de suc de la frunzele de aloe .

dl P nu prea mananca si uneori il deranjeaza orice obs. mai nou e un gica-contra la tot . probabil e o perioada si sper sa ma tzina nervii ....

pupici si un weekend frumos !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Laura,
astea-s pozele.am scris cateva explicatii la unele ca s aintelegi din ce perioada sant.sa nu uit sa spun ca in perioada tratamentul nr 2(pentru limbrici) s-a scarpinat fff putin.nici n-are poze.dupa ce am terminat tratamentul si dupa ce a facut baie in mare(apa sarata probabil ca are o legatura...),i-au aparut cateva,dar fara scarpinat.ai s avezi ca snat unele pe spate sus,deci greu sa ajunga cu manutele in zona aia.uf...,maine iau si eu recipiente si repetam analiza.am mai zis,si Crinuta era maraita 'fara' motiv pana s adepistam viermisorii.cica asta-i unul din simptome.poate fi si un motiv de crize la Dani.alta personalitate,alt copil si altfel de suportat mancarimea sau starea interioara pe care i-o induc viermisorii...
sanatate multa
Lavinia,
mersi de dedicatie.care-i supararea?nicuna,doamne fereste!
drum bun la Buc,sa va intoarceti cu bine si cu vesti si mai bune
Acs,
incerc sa ma abtin din laude...,ai sa crezi ca-ti fac curte,zausanteti minunatiiiiiiiide cate ori va admir in vreun concediu,imi propun sa mergem si noi pe urmele vostre.pozele sant perfecte,ma duc pe acolo,imaginar...,plutesc si ma imaginez stand la restaurant sau in apa...,sau...,sau...

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

dandusa imi primul rand ma doare sufletul de cand am vazut poezele crinutei ... mititica de ea ... sa treaca. la dani nu e asa ... poate nu am stiut eu sa explic cum trebuie. adica sunt niste bubitze mici de tot, cat gamalia de la un ac, albe - cele de pe maini - si nu se scarpina deloc la ele, parca nici nu ar sti ca leare. iar pe burba, face niste pete rosii si urate dar de la scarpinat, adica nu are bubitze de nici un fel. se scarpina f rau si de la asta face niste dungi rosii si umflate ... ca pe vremea cand il supara rau dermatita atopica ... cremele nu sunt pe baza de cortizon ... macar atat, sunt creme "cosmetice", specifice pentru dermatita atopica si pielea uscata, adica aceleasi pe care le folosesc de cand avea dani 1 luna.
te pup cu mult drag. si pe crinuta si raducu.

lavinia multa, multa bafta si sa veniti cu vesti bune. a fost lizzy in iasi sapt trecuta si am incercat sa dam de tine la telefon, dar il aveai inchis. :( pupam si pe voi cu mare drag si speram sa ne mai vedem.

pup, fug la treaba, da' mai trec eu pe aici sa va mai zic una alta.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput