Fulguleti de nov-dec 2006 (218)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

chiar nu mai scrie nimeni pe forum?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Laura, uite, scriu eu doua randuri, ca-s intr-o scurta pauza la serviciu.
Deci, sa mai povestesc despre bursuci :):
La noi in curte vin niste pisicute de-ale unor vecini de strada. Sunt in extaz astia micii. Le hranesc, le alearga, le striga, le mangaie si le trag de coada. Drept urmare Victor e pisoi si el :). Au cu ce sa-si umple diminetile si nu le mai trebuie deloc tv.
Victor demonteaza toate jucariile si o tot sacaie pe Ioana (cred ca de prea mult drag) :). Cand termina de mancat, isi pune farfuria in chiuveta si spune "saru' mana pentru masa". Am baiat mare :). Insa nu vrea intotdeauna sa stea la masa (depinde de cat de tare ii e foame si de cat de mult e prins de joaca).
Pampersul de noapte inca nu l-am scos, cu toate ca-l gasesc mai mult gol dimineata.
Doarme in patul de sus (cred ca am mai scris) si seara si la pranz, asa ca, in curand, scapam de patut si carucior.
Chiar asa: stiti pe cineva care ar avea nevoie?
Ar mai fi de zis, dar totusi sunt la serviciu :).

Dani ce mai face?

Edit ca uitasem: mi-a placut poezioara si e perfect valabila in cazul nostru!

Mergi la inceput

salutai mamici.

revin si eu cu noutati despre noi.
dani e bine, creste frumos in fiecare zi. mananca si doarme ca sa creasca si in fiecare seara imi spune "uite mami cum am crescut azi" si se intinde pe varfuri sa fie mai mare.
din nefericire a dat si in noi prostul obicei cu adormitul tarziu si f tarziu, adica pe la 23-23.30. de ce? pentru ca el vrea sa se mai joace. desi nu sta singur deloc sa se joace peste zi, seara ii spun ca daca vrea sa doarma stau cu el, daca se joaca sa stea singur. si sta copilul cate o ora si jumatate in camera la el si se joaca. cu masini, cu tricicleta (sta in casa) si cu elte jucarii. intr-un final ma striga ca ii este somn si adoarme ... dar tot greu si dupa ce "mai povestim" macar 15 minute.
crizele ... sunt tot acolo. peste zi reusim sa le rezolvam prin a-i spune ca nu vorbim cu el daca tipa si plange. iar seara, in general, incercam sa ii cantam in struna ... chiar prea mult, pentru ca e ffff obosit si incepe din orice. asa ca, in masura in care putem, stam si in cap numai sa nu planga ... nu mai avem nici unul putere sa il auzim.
a inceput sa se joace fff frumos cu stefi, ea da tonul, el se tine dupa ea si o imita in toate cele, isi spun secrete la ureche (adica cam ce nazbatie sa mai faca ) si ii dau bataie. ieri s-au vazut in parc si s-au jucat cam 1h singuri ... mare realizare pe taramul nostru.
i-am cumparat biciclete, cu roti ajutatoare, si spun mandra ca se ia la intrecere cu stefi (care are 5 ani) si merg in tandem. deci am baiat mare de tot.
nu ii mai pun pampers la pranz, de multisor, cam 3 saptamani, dar face pisu in pat aproape in fiecare zi. :( acum m-as intarce la pampers, dar nu ma lasa el, ca ii place fara. nu stiu cand v-a reusi sa se trezeasca sa ceara pisu ... vom vedea. mai nasol va fi la gradi daca va mai face in pat.
am fost la onesti in weekend, la bunici - distractie, la iarba verde - distractie, la nasi, la casa si piscina - distractie. intr-un cuvant a fost fff fain. nu mai reuseam sa il scoatem din apa, avea buzele vinete si el mai vroia baie. a "inotat", cu colac, in barcuta, a stat la plaja, s-a dat cu crema si a mancat fructe din copac. ce poate fi mai frumos pentru el? sper sa mai reusim sa repetam figura sapt viitoare ... sa vedem.
abia astept sa plecam la mare, numar zilele, sa fim cu totii si sa ne relaxam.
cam atat de la noi, astept si alte mamici.
acs multumesc ca ai raspuns apelului.
pup.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Buna dimineata,
Laura - fain weekend ati avut; si mie mi-e dor sa mai merg undeva cu Luca, dar din pacate nu am nici timp, nici unde...
Si Luca se culca in jur de ora 23.00, la el crizele nu sint de plans, de fapt Luca plange rar si nici n-are pic de empatie daca plange cineva... ieri a reusit sa-i sparga buza cu unghia unui baietel de 5 ani care plangea tare si el radea . L-am luat pe sus din parc si n-am vorbit cu el vreo ora. Nu am citit poveste etc, etc... intelegea ca sint suparata dar sincer, nu parea sa-i pese foarte mult. Vorba unei colege: o sa ma bata o mamica intr-o zi in parc . Am scapat pana acum, cred, pentru ca nu stau o secunda pe banca si alerg dupa el cand vad ca isi ia figura de luptator. Dar ma oboseste asta... e greu sa merg cu placere cu el undeva din cauza comportamentului lui... si tot astept sa treaca dar prietenii sagetatori imi spun ca va fi bataus toata viata .
In fine, in rest sintem bine, face si la olita si pe el, de preferinta in mijlocul casei pe parchet (ii place cum suna cred). Toata ziua povesteste, alearga, e curios, e nazdrvan... e puiul meu pe care il iubesc la nebunie..
O zi frumoasa si fara cod galben (eu ma bucur ca in sfarsit nu mi-e frig in birou).Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

ruxandra nu m-as duce cu el singura la mare/plaja din motiv ca nu prea sta intr-un loc. adica nici nu ma dezbrac bine ca el e in apa deja. plus ca mi-e frica ca-l pierd, lume multa, inghesuiala, Dani nu-i stilul de copil ce sta lipit de masa, rade la oricine, vorbeste cu oricine...vorba aia, usor de inselat cu-o acadea.
acs ''sarumana pt masa'' ce dulce! repeta ce aude
laura felicitari pt jucatul singur...geta n-are concediu? chiar asa, bonele au concediu? cat? concediu platit?

yagmur eu nu cred ca va fi bauaus toata viata. daca s-ar aplica teoria asta, Dani inca ar fi plangacios nevoie mare ca si in primele 8-10 luni, iar eu inca as fi tocilara ca in primii 18 ani
cand Dani s-a inflacarat in parc cu alti copii, de obicei fete, l-am mustruluit serios, si daca a fost nevoie sa-l pedepsesc ducandu-l acasa, am facut-o. Insa mai avem alte defecte de care nu putem scapa inca: cand e suparat spune 'tonto' oricui. mama, tata, bunici, verisoare, toti isi iau portia..si deja nu mai stiu ce sa-i fac...am incercat si sa-l ignor, tace pe moment, pana la proxima suparare. I-am dat peste manute, mai rau am facut. se enerveaza si mai tare si-atunci pe langa ca striga mai tare tonto mai si plange...deci, astept sa mai creasca nitel, sa vedem daca prin septembrie putem colabora mai bine

te-ai gandit sa-l dai la sport undeva sa-si canalizele energia spre alte cele? de la ce varsta l-ar primii? deja-l si vad cu manusi de box puse pe manute

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Dbunny, dadaca a avut concediu cat am fost noi plecati si este platit, asa cum sint si eu platita in concediu de catre firma...
Si eu ii iau pe Luca din parc, nu chiar la prima abatere dar la nr 3 am plecat... cu circul de rigoare, ma loveste si pe mine, dar apoi se calmeaza. Observatie ii fac ferm si luat de o parte, deci la abaterile "mici" ii fac observatie si de fata cu altii, dar cand plecam din parc ii explic de o parte... cat apuc pentru ca de cele mai multe ori ma loveste rau peste fata. Ii explic ca il inteleg ca e nervos/suparat etc dar nu e voie sa loveasca... deja mi-e clar ca el loveste intentionat, stie reactia mea si a celorlalti.. asa cum face pe el in acelasi mod.. ieri nu a facut deloc pe el cat a stat cu Olimpia, dar dupa faza din parc fix pe parchet la 2 metri de olita... si imi zambea incantat ca a facut o boacana... am sters impreuna si am trecut peste moment..
M-am gandit la sport dar e prea mic; nu am gasit nimic prin Cluj; plus ca as evita judo/lupte/karate fiind tare mic de inaltime.. e tare bondoc... la inot nu am ajuns; as putea la ora 21.00, afara, dar la noi a fost rece seara.. sper ca la anul pe vremea asta sa fie mai mare oferta la sport.
Ieri am alergat impreuna.. asa vreo 5 minute. Ce echipata eram eu de jogging dar nu a venit colega mea si el nu a rezistat prea mult. Planul meu era sa stea ea cu el cat alerg o tura (daca rezist ) si apoi sa alerge ea si noi sa mergem in parc. Mai incerc sapt viitoare....
Se vede ca e seful pe teren, nu-i asa???

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

salutari mamici.
dbunny bona mea are concediu cand am si eu. adica o saptamana cand vom merge la mare. dupa care eu ma intorc la munca. daca dani ramane la bunici, atunci ea va mai sta o saptamana in concediu. si, in general, sta acasa cand stau eu acasa. platit? da, cred ca e platit, dar nu 100% . adica daca in mod normal ii dau 650 lei/luna, in august ii voi da 500, cred.
yagmur noi, multumesc lui DD, am trecut de faza lovitului. dar, asa cum zici si tu, nu mai imi venea sa ma duc nicaieri cu el, stiind cum va fi. a trecut pana la urma. norocul nostru a fost ca a avut iarna aceasta perioada, si s-a rezolvat cu statul in casa. adica oricum nu il scoteam prea mult afara, dar i-am spus ca nu merge la copii pt ca nu e cuminte si ii loveste. dupa 1 sapt jumate fara copii, cand a iesit in parc spunea: "sunt cuminte la copii, nu lovim ca stam acasa" acum chiar ffff rar se intampla sa mai loveasca, nici macar daca o ia de la alt copil nu prea riposteaza. dar mai avem mici scapari cu muscatul.

tocmai m-am intors cu dani de la dermatolog. plina de nervi. 2 min de vb cu doctorita, fara sa puna mana pe copil, fara sa se uite de aproape la el (el pe canapea, ea pe scaun ... distanta de 70cm cel putin ), 70 lei si o reteta (logic ... aerius, si creme multe si scumpe ), nici un diagnostic.
bineinteles ca pe dani l-am lasat plangand acasa, ca nu intelegea de ce trebuie sa ma intorc la munca.

pupici mamici.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

tocmai m-am intors cu dani de la dermatolog. plina de nervi. 2 min de vb cu doctorita, fara sa puna mana pe copil, fara sa se uite de aproape la el (el pe canapea, ea pe scaun ... distanta de 70cm cel putin ), 70 lei si o reteta (logic ... aerius, si creme multe si scumpe ), nici un diagnostic.
bineinteles ca pe dani l-am lasat plangand acasa, ca nu intelegea de ce trebuie sa ma intorc la munca.

ce a patit,Dani?

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Citat:

ce a patit,Dani?

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Citat:

ce a patit,Dani?

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

sunt obosita ... sorry.
dani nu stiu ce are, dupa cum ziceam niciun diagnostic. dar i-au aparut pe maini niste ... bubitze, in lipsa unui alt termen. nu sunt rosii, sunt pur si simplu niste ridicaturi din piele, care au ramas albe in ciuda faptului ca dani e fff bronzat. aceste "bubitze" s-au grupat pe manutze - daca la inceput a avut doar cate una/doua - acum are vreo 15, grupate, in niste pete albe. in plus, sper sa fie dermatita, care ne face probleme, deoarece se scarpina ffff tare pe burtica. oricum, azi cand ma duc la farmacie sa ii iau aerius, ii voi cumpara si recipiente pt kk - nu am uitat ce sfat mi-ai dat, am uitat doar sa opresc la farmacie -, ca sa merg saptamana viitoare sa ii fac coproparazitologicul.
voi ce faceti? cum te descurci cu ei?

mamiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, unde sunteti? really, nici un pic de timp liber sa ne scrieti 2 vorbe despre voi si fulguleti?

pupici.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput