Fulguleti de nov-dec 2006 (218)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

danutz : da, ai dreptate dar cred ca cel mai important lucru este ca am stat impreuna . atat si nimic mai mult ....pentru noi e important .

manuela : m-a apucat o nostalgieeeeeeeeee de greciaaaaaaaa ...... pupici si multumesc pt poze . cred ca a fost o super-vacanta !

fetelor ...in luna aug nu mai sunt locuri la danes ! asa ca ...no chance :) sa fim together :) . dar poate vine marcela cu o propunere si atunci ......cine stie ?

dandusel : venim la marea ta :))

pupici ca a venit sefu
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

lavinia ...imi pare rau ca stati rau cu analizele, mai exact...care-i faza? otita repetata? ce operatie? stiu ca mihaita avea ceva la inimioara...despre acea problema e vorba? scuze ca-s asa naucita

acs ce familie frumoasa sunteti! ati avut parte de timp frumos? ce m-as mai plimba si eu pe-acolo, te admir...cu 3 in vacanta!

am vazut si poze super de la Danes cu happy family de danutz Rares, si tatic din dotare. felicitari pt MAMA

flore super dulci printelese, blondina e superba, si emma merge pe acelasi drum.

noi ne trezim tarziu, nu facem nimic special cu caldurile astea...il vad tot mai slabanog, tot mai putin ciuguleste, ne scaldam in barca in curtea din spate, singura cu el nu indraznesc sa merg nici la piscina nici la plaja...voi mergeti singure cu ei la apa???

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Hallo, si noi de la racoare.

Flore, ptiu, ptiu sa nu deochi trio-ul de blondute. Una si una. Sa va fie de bine preumblarile.. asta mi-a placut cel mai mult cand stateam acasa.. ca nu tb sa socotesc zilele de concediu.. ce vremuri..

Danutz, am vizionat poze de la Danes&Biertan&co.. exact ce-as fi dorit si eu. Nu se putu.. lasam pe mai incolo. Ce frumusel ii Rares.. mai ales in costum de mariner.. m-am fastacit toata . Ati calarit, adica de-adevaratelea?

Acs, ce sa mai zic.. poze de la Grecia, de la mare, de la soare.. Sa va fie de bine vacanta. Kavala este insula sau? Vaz c-ati si vizitat ceva. Plac multe rochitele fetelor.. si din Grecia si de la ziua Mariei.

Lavinia, dedicatia!
Ce probleme aveti la orl?

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dbunny, la piscina nu m-as duce numai eu cu el.. dar la plaja de ce nu?

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Am reusit sa vad poze frumoase cu fulguleti minunati: Rares, Di si Isa, Emma si Alessia. Super!

Noi am fost in Palio, un mic sat langa Kavala (Ruxandra, Kavala e un oras de pe continent, vis-a-vis de insula Tassos). Ne-am plimbat prin cartierul vechi, Panagia, si am vizitat cetatea bizantina din Kavala. Apoi, in miezul celei mai calduroase zile, ne-am avantat sa vedem ruinele orasului Filipi (oras cucerit si redenumit de tatal lui Alexandru Macedon, in care insa se intalnesc ramasite atat de ziduri grecesti, cat si romane si bizantine). Momentul ales pentru vizitare a fost total nepotrivit, drept urmare am fost nevoita sa-l car, o bucata de drum, pe Victor in spate (ca scriati de crize, dar o criza perfect justificata). Insa, cu ocazia asta, am constatat ca au crescut mult bursucii si ne intelegem foarte bine unii cu altii.
Vremea a tinut cu noi, adica am avut parte de caldura fara a ne sufoca. Noaptea era placut in camera (camere de fapt), asa incat aerul conditionat a fost foarte putin folosit.
Aaa, ceva important: copiii au dormit fiecare in patul lui, in camera lor, alta decat a noastra :). Bine... intr-o zi, la pranz, am dormit langa Victor si tare bine a fost, dar e excelent sa mergi in vacanta cu copiii si sa dormi cu sotul in pat (pe asta n-o mai testasem pana acum :) ).
Si drept urmare, la intoarcearea acasa, Victor a fost mutat din patutul de bebe in pat de copil, la etaj (adica aproape de tavan). Inca imi mai este teama sa nu cada, dar vad ca doarme mai bine decat in patut.
Am reusit sa inot pe saturate, caci Victor a acceptat sa stea cu Stef si fetele si cate o ora, timp in care mi-am facut de cap.
Am adunat scoici (cam putine pe nisip, mai mult de pe fundul marii), clesti de crustacei, bucatii de arici de mare, pietre si chiar si alge (cu greu am convins-o pe Ioana ca nu avem nevoie de ele si de flori uscate :) ).
Pe Victor n-am putut sa-l conving sa manance altceva in afara de rosii, branza, carne si cartofi prajiti, cu toate ca noi am gustat o multime de bunatati. Dar e bine si asa. Asta in afara de bomboane si inghetata.
Am ajuns sa-i rasfatam pe bursuci in masinute, avioane, calusei si cu greu i-am mai desprins de acolo. Si am visat privind iahturile acostate in portul Kavalei.
Si ce frumosi sunt leandrii...
De mare nu ne-am saturat, poate mai ajungem prin septembrie.

Voiam si noi la Danes, dar cum Stef nu stie cat concediu isi mai poate lua si cand anume, n-am facut rezervare. Insa am gasit pe net vreo doua pensiuni in Retezat si ma bate gandul sa ajungem prin a doua jumatate a lui august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Laura, crize mai face si Victor. Daca zici ca tactica cu ignoratul merge, parerea mea e ca poti s-o urmezi in continuare. Nu cred sa aiba vreo legatura cu febra, ci, pur si simplu, sunt crizele specifice varstei, poate putin mai accentuate. Sigur e doar o perioada si vor trece.

Manu, imi pare tare rau pentru Olimpia. Totusi, pentru bebe nu se poate face nimic? De multe ori prognosticurile doctorilor se dovedesc false.
Felicitari pentru olita!
Nu poti sa-l dai pe Luca la gradinita de stat din toamna?

Roxanica, ai grija de tine si de bebe!
Lapte praf nu-i mai dau lui Victor de pe la 1 an.
Desene animate am cumparat, primit si descarcat de pe net :). Insa bursucii privesc mai mult Minimax, iar mie imi convine caci asa stau mai putin la tv.

Dandusa, deci v-ati saturat de stat la tara :). Pacat ca nu v-ati simtit asa bine, dar daca acum iti vezi altfel casa si sotul, tot e ceva.
Si Victorila e asemenea Crinutei la oboseala. Insa nu reusesc sa-i fac pe plac. Doar biberonul (cu apa, lapte, suc... orice) il linisteste si "nani" al lui (scutecul de finet).
Si eu, ca si Ruxandra, as vrea sa am o "tara" unde sa-i las pe bursuci, totusi conteaza sa fie cat de cat curat si sa nu vad soareci in fata ochilor (chiar daca celor mici cred ca le-ar placea) :).

Dbunny, si zici ca nu a mancat caracatita? Vreau eu :). Si pestele ala cu maioneza... mmmm.
Nici Victor n-a vrut sa guste caracatite, calamari etc., noroc cu fetele.
Eu ma incumet cu ei la apa, fie ea si de piscina (insa aici bursucii echipati cu colaci sau aripioare gonflabile).

Flore, ce mi-a placut asta: "avea mult de lucru: scos cartofi, dat la pui, gaini, plivit, rupt flori "ca/.s ulate", alergat gastele si curcile". Excelent!

Danutz, felicitari lui Rares pentru "mama"!

Lavinia, multa sanatate lui Mihaita!

O seara placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Incep ziua bine dupa pozele minunate pe care tocmai le-am vazut: Rares la Danes, bursucii in Grecia, blondinele in vacanta... nici nu mai simt oboseala si pe seful nervos....
Luca e bine, parca un pic cam marait in ultimele zile.. a inceput sa ceara la olita, dar am gresit abordarea.. i-am spus ca strangem bani la pusculita si daca nu face pe el strangem bani de jucarii.. asa ca acum il vezi vorbind singur la modul: olimpia sa ma puna la olita sa fac kk ca sa primesc bani de jucarii ; in fine, i-am explicat ca strangem bani si cumparam carti si jucarii.. in orice magazin intreaba cat costa si daca am bani ; inclusiv vrea sa imi cumpere bere in fiecare zi.. am avut musafiri in ultima vreme si a tot vazut ca bem bere...
Nasa lui a nascut saptamana trecuta... asa ca Matei are un fratior David. Abia astept sa il vad pe pitic...
Va pup cu drag..

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

ce frumoase poze...

fetelor, eu ma duc singura cu Maya la piscina si o bag la apa mare, ca in aia mica nu vrea sa stea.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

pupici si o zi frumoasa !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

ceva frumos ... zic eu

In casa noastra, prietene, de vii
Totu-i pe dos, casa-i necuratata
Dar tu stii bine c-aici cresc copii
Iubiti mai mult decat o viata ordonata

Peretii-s plini de urme dragi, fragile
Le vom indeparta noi mai tarziu, cu spor
Facute-s de manute mici si-agile
Ce-acum ne prind cu drag in jocul lor.

Acum cam peste tot sunt jucarii
Dar intr-o buna zi vor disparea….
Copiii nu raman mult timp copii
Si ca adulti curand ei vor pleca.

Atunci vom face curatenie in casa,
Vom fi mai harnici si mai ordonati
Acum insa ne bucuram cu pruncii,
Nu ne permitem sa fim deranjati!"

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput