Fulguleti de nov-dec 2006 (218)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

ieri cu mama rememoram unele si avu chef s-asculte

Nu zic de G .. a stat cu ochii nedezlipiti.. atat de concentrat.. parca nici nu clipea.. 3 generatii si mistretul cu colti de argint.. mai incolo, cand sa plecam ne-a cerut "mai pune cu mistretul"

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani Laura!
Sa ai parte de multa bucurie, veselie si fericire si sa fii sanatoasa ca sa te bucuri de tot ce ai!
Si concediu placut, sa va balaciti cu mare avant!

Yagmur, am compatimit cu tine cand am citit de cele 12 ore lucrate zilnic Dar daca trebuie, trebuie...
Sper ca Luca sa petreaca bine cu bunicii!

Eu altceva nu mai stiu ce sa zic, ca banuiesc ca despre servici nu vreti sa auziti iar altceva n-am prea facut in ultimul timp, pe copii i-am vazut doar in treacat, noroc ca stiu ca au petrecut bine cu taticul. Duminica dimineata cand am plecat la servici le-am lasat cate un desen pe peretele de la baie, cu dedicatie si declaratie de dragoste pentru fiecare, si am auzit ca s-au bucurat tare mult cand si-au vazut desenul preferat. In rest au biciclit cu spor pe la Niagara, Roxana are dependenta deja, iar Cristi e master of the road pedaland de zor pe bicicleta si cu casca roz pe cap...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Eu altceva nu mai stiu ce sa zic, ca banuiesc ca despre servici nu vreti sa auziti

ba eu vreau!

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Eu altceva nu mai stiu ce sa zic, ca banuiesc ca despre servici nu vreti sa auziti

ba eu vreau!

Trage scaunul mai aproape in cazul asta
Multe sunt de zis, dar cel mai mult imi place interactiunea cu pacientii. Ma plang eu ca o zi lucratoare de 12 ore e lunga, si chiar e, dar imi da ocazia sa stau cu ochii pe pacienti ca o closca, si sa ii ascult si sa le dau una, alta, sa le aduc un suc, sa le indrept perna sau patura. Imi place cand mai invat cate ceva de la ei, despre ei, cand stiu ce le place si ce nu, ca unul vrea medicamentele cu lingurita, altul si le varsa in palma, ca o pacienta le ia cu apa cu gheata, alta prefera apa mai calduta, ca dupa pranz careva vrea sa stea in pat, in timp ce altcineva vrea sa se ridice din pat...
Imi place mult de pacientii mei. Sunt niste oameni foarte faini, fiecare cu o poveste interesanta, veniti din toate colturile lumii, vreo doi italieni, doua nemtoaice, o femeie din India... fiecare e ca o carte de povesti, ma fascineaza...

Daaaar... ma opresc aici, ca e tarziu si maine iar o iau la alergat...

P.S. Unul dintre italieni mi-a dat o reteta de sos de rosii pentru paste, daca vreti o dau mai deaprte, mie imi lasa gura apa!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

donia : brasoveni nu sunt ? :) pupici de acasa ! :)

lizzyyyyyyyy : where are u ?

ruxandra : pup

o zi buna gagici !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

donia vrem si noi dr. ca tine

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ruxandra, da, ne facem de cap. Adica ne-am propus sa iesim cu rolele in fiecare seara si ieri chiar am iesit. A fost super placut si relaxant. Si am primit invitatie pentru joi, la restaurant :).
Insa, ne e tare dor de bursuci. Pana si Stef, care spune mereu ce bine e ca avem liniste, i-a visat azi noapte pe copii. O sun pe mama de o innebunesc, dar ma bucur ca le priieste.
Multumesc pentru "Mistretul cu colti de argint". N-o auzisem niciodata recitata. G e sensibil la frumos.
baietii si mamica

Donia, imi place mult cum povestesti. Sper sa nu avem probleme de sanatate, dar, in caz de nevoie, mi-as dori ca tot personalul medical sa fie asemenea tie!

Manu, tin pumnii sa se inteleaga bine Luca si bunicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

am vazut o viitoare fotomodel ! ghiciti cine ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Cine, cine? Povesteste Danita, nu ne (ma) tine in suspans! :)

Mergi la inceput

[omulet scarpinandu-se in crestet]

.. cumva una carliontata si ochioasa rrau??

Mergi la inceput