Fulguleti de nov-dec 2006 (218)
Raspunsuri - Pagina 18
acs spune:
Inca putin si-mi las copiii la munte, cu mama. Am inima asa stransa. Oare ce-o sa fac peste ani, cand vor pleca de acasa?
Dumnezeu s-o odihneasca!
Laura13 spune:
salutari mamici.
in sfarsit in concediu, am reusit sa fugim din iasi si sa ajungem sanatosi la onesti. si tare bine mai e. cred ca am ajuns sa fiu "stresata" numai de ideea de iasi si orice alt loc imi provoaca stari de liniste si bine.
mi-am mai revenit si eu din stare de rau de zilele trecute, se pare ca a fost un incident izolat, sau asa imi place sa cred .
am intrat sa dau si eu de "baut", cu doua zile in avans ce-i drept, da' sigur vom avea tort, suc, sampanie, fara alte bauturi alcoolice ca va trebui sa conduc toata noaptea.
so, dragele mele, va pup si imbratisez cu mare drag si sa ne reauzim/citim sanatosi.
pupiciiiiii!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ruxandra_sb spune:
La multi ani Laura!
Vacanta frumoasa, sa va distrati, sa va relaxati si sa va umpleti de mare.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ruxandra_sb spune:
spune-mi padure cu frunza rara
unde-i iubirea de asta vara?
nu stie iarna sa se indure
de noi copacii fara padure
Multumim frumos, Acs.
Drum buna Tatiana Stepa. Am avut privilegiul sa te ascult intr-o noapte, la mal de mare..
multumesc
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Yagmur spune:
LA MULTI ANI, Laura si vacanta placuta... un pupic "male, male" de la noi.
Mama vine miercuri si joi seara pleaca Luca cu ea... off, ce emotii am.... sper sa se descurce.... ca e tare energic.
26 aprilie 2006 - inaintea concertului Tatianei Stepa am vazut cele 2 liniute... Drum bun, si sa-i incanti si pe ingeri cu vocea ta frumoasa!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
danutz spune:
Laura
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai o viata plina de impliniri!
Nu in ultimul rand, vacanta placuta...
simo29 spune:
LAURA
Sa fii sanatoasa si sa ai un concediu placut!!!!!
Pupici,
Simo si David (9 noiembrie 2006)
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yagmur 26 aprilie 2006 - inaintea concertului Tatianei Stepa am vazut cele 2 liniute... |
Si G a ascultat-o pentru prima oara din burtica
Acs, cum ii fara bursuci? Sper ca va faceti de cap!